Abe znam , se mi e jasno , znam i deka zaboravivte i deka seuste mislite deka ste najjaki , se e jasno. Da ne vi se grcite nema ni kosarka salam da gledate ( kako ne vi e sram da se krstite vo Grci ej ). Ama sepak seedno e , nekoj ke pla4i , nekoj ke slavi :tv: :cug:Абе ости, плачаме, рикаме... Незнам шо ќе биде со нас. Неможаме да се помираме со поразо Ама незнам ШМАКИ неможе нешто да се собере, испружил се уште сабајле плаче... Ако знаеш кој е шмаки:pos2:
До душа, забравих веќе и оти играјааме у Сабота кошарка :pos2:
јас веќе спомнав оти ќе има следен..без провокации..Abe znam , se mi e jasno , znam i deka zaboravivte i deka seuste mislite deka ste najjaki , se e jasno. Da ne vi se grcite nema ni kosarka salam da gledate ( kako ne vi e sram da se krstite vo Grci ej ). Ama sepak seedno e , nekoj ke pla4i , nekoj ke slavi :tv: :cug:
Какви ГРЦИ бе што јадеш ....Па СНОЗОР си е СПОНЗОР да има кошарка а кој е СНОЗОР ич не ме .... А и плус ако гледаме процентуално Панајтоис дава околу 30 % во клубот:helou:Abe znam , se mi e jasno , znam i deka zaboravivte i deka seuste mislite deka ste najjaki , se e jasno. Da ne vi se grcite nema ni kosarka salam da gledate ( kako ne vi e sram da se krstite vo Grci ej ). Ama sepak seedno e , nekoj ke pla4i , nekoj ke slavi :tv: :cug:
Е добро де има и такви кои ги интересира..Дај инфо..Добро бе како ви се стои од вакви прости муабети, не знам кое задоволство е вакви глупости да тресиш, па нели гледате колку луѓе не пишат заради вашите малоумни коментари... мислев да ви кажам некоја информација за ростерот кој се планира во Фени другата сезона ама ај не ве замарам, продолжете си со “дискусијата“.
има некој кој навистина сакат нешто корисно да прочитат на форумот. ај дај инфо.Добро бе како ви се стои од вакви прости муабети, не знам кое задоволство е вакви глупости да тресиш, па нели гледате колку луѓе не пишат заради вашите малоумни коментари... мислев да ви кажам некоја информација за ростерот кој се планира во Фени другата сезона ама ај не ве замарам, продолжете си со “дискусијата“.
Е така, Фала на Информациите.Ај ќе ви кажам нешто
Вака сеа, за аут се сигурни: Јововиќ, Радуловиќ, Михајловски и остали шо ја грееја клупата.
Од оние кои сигурно ќе останат со нови договори се: Чемата, Мачка и Кол... за Браун не знам ништо ама поверојатно е дека ќе си оде, се прават напори да се задрже Поповиќ ама пак овој има сака во Шпанија да игра, има понуда од шпански второлигаш... Изгледа и Прековиќ ќе си оде ама за него има шанси и догодина да остане, и Гоцевски е со 50-50 шанси да си оде или да остане...
Чековски е 98% нов играч на Фени, се преговараше и со Ристе Стефанов ама не сакал да се враќа сеа за сеа у Македонија иако му беше понудена плата од 8000 евра.
Има и шпекулации дека ќе се враќа стариот бек на Фени Карлос Морбан, во Вардар мислам дека отиде потоа...
Доста е за сеа, сепак е прерано за било какви масовни промени на ростерот... играчите инаку чекаат да им се исплатат двете екстра плати кои му следуваат според договорот доколку освојат титула, па после ќе си заминуваат.
За сите информации во ред прифатливи ми се како можни..ама она со Морбан..ако не сум згрешил човекот игра во Романија..и не вреувам дека би направил чекор наназад во квалитетот на лигата...Македонската е послаба..Ај ќе ви кажам нешто
Вака сеа, за аут се сигурни: Јововиќ, Радуловиќ, Михајловски и остали шо ја грееја клупата.
Од оние кои сигурно ќе останат со нови договори се: Чемата, Мачка и Кол... за Браун не знам ништо ама поверојатно е дека ќе си оде, се прават напори да се задрже Поповиќ ама пак овој има сака во Шпанија да игра, има понуда од шпански второлигаш... Изгледа и Прековиќ ќе си оде ама за него има шанси и догодина да остане, и Гоцевски е со 50-50 шанси да си оде или да остане...
Чековски е 98% нов играч на Фени, се преговараше и со Ристе Стефанов ама не сакал да се враќа сеа за сеа у Македонија иако му беше понудена плата од 8000 евра.
Има и шпекулации дека ќе се враќа стариот бек на Фени Карлос Морбан, во Вардар мислам дека отиде потоа...
Доста е за сеа, сепак е прерано за било какви масовни промени на ростерот... играчите инаку чекаат да им се исплатат двете екстра плати кои му следуваат според договорот доколку освојат титула, па после ќе си заминуваат.
Pa i ne e nesto pojaka Romanskata od nasata...Uste koga mozel Tomce Sokolov da napravi transfer tamu...se e kazano))A inace Morban kako sto znam igral vo Bugarija pred da dojde vo Feni lani...veke ako sporeduvame taka i Bugarija ima pojaka liga(gledajki gi Lukoil , Cska) pa pak dosol tuka. :wink:За сите информации во ред прифатливи ми се како можни..ама она со Морбан..ако не сум згрешил човекот игра во Романија..и не вреувам дека би направил чекор наназад во квалитетот на лигата...Македонската е послаба..
Па не сум сигурен оти Динамо Букурешт би го заменил со наша екипа..освен ако не добие многу повеќе пари...Pa i ne e nesto pojaka Romanskata od nasata...Uste koga mozel Tomce Sokolov da napravi transfer tamu...se e kazano))A inace Morban kako sto znam igral vo Bugarija pred da dojde vo Feni lani...veke ako sporeduvame taka i Bugarija ima pojaka liga(gledajki gi Lukoil , Cska) pa pak dosol tuka. :wink:
Тоа повеќето се играчи само за пари.A inace Morban kako sto znam igral vo Bugarija pred da dojde vo Feni lani...veke ako sporeduvame taka i Bugarija ima pojaka liga(gledajki gi Lukoil , Cska) pa pak dosol tuka. :wink:
mihajlovski sigurno ke ostane zaedno so cemata i gurov i cole.srbite na pat se da si odat barem popovic da.sakat da ostane i gocevski ama toa ke vidime!i ako se sluce toa sto se najavuva ke ima ekstra visok centar no dosta e.:wink:Ај ќе ви кажам нешто