Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
Na so lice voa be daa?Zavrsi zezonata i kosarka zborot i nesto povrzano so nea ne se spomnuva.Ja znam deka ovoj forum ke ni nedostiga ponekogas niz letniot period megutoa ne mora toa da znaci da se vleze ovde i da se trese gluposti.Namesto toa moze da kazete nekoj mozen transfer pa makar toj da bil i carsiiski muabet...:smir:

Прашање до сите кои тропаат глупсоти: Вие глаголи или придавки сте?
Ај кој прв ќе ја измозга нека се каже.

Нема шо да се честита , победа мош некој знаа ама утакмицата беше наместана и нејкам да говорам повеке ..Кој знаа , знаа кој незнаа..

Нема шо да се честита , победа мош некој знаа ама утакмицата беше наместана и нејкам да говорам повеке ..Кој знаа , знаа кој незнаа..

Само прототипови како тебе знаат така ли?:tapp:

legenda
a koj ti kaza deka bese mestena bogoev li?

Нема да ви леприцирам , питејте си мош ке ви каже некој ..

Как може бе иле да биде наместена .. не трески зелени.

Как може бе иле да биде наместена .. не трески зелени.

Ка ке те видам ке ти објаснам саа тука на форумо не вреде да се пише , и плус на некој шо те праа будала да објаснуваш..

:pos2: zosto se pravite smesni i ni kazuvate vicovi da se smejme :D:D: namestena bila ,.... e kako da ne , sega ot izgubite i normalno deka e namestena , mesto da pla4ite ce si izmisluvate vakvi gluposti .....:tapp:

:pos2: zosto se pravite smesni i ni kazuvate vicovi da se smejme :D:D: namestena bila ,.... e kako da ne , sega ot izgubite i normalno deka e namestena , mesto da pla4ite ce si izmisluvate vakvi gluposti .....:tapp:

Абе ости, плачаме, рикаме... Незнам шо ќе биде со нас. Неможаме да се помираме со поразо:tapp: Ама незнам ШМАКИ неможе нешто да се собере, испружил се уште сабајле плаче... Ако знаеш кој е шмаки:pos2:

До душа, забравих веќе и оти играјааме у Сабота кошарка :pos2:

SAMPIONIIIIIIIIII!
Cestitki za dvojnata titula Vi posakuvam sreka i ponatamu Vie ste najdobrite kosarkari.Celiot grad se raduva na pobedata i zasluzeno ja dobivte.
A vie strumicani dosta veke so tie komentari namesteno bilo pa sudiite ne sudele dobro, sega samo naogjate pricina zosto ne ja odbranite titulata ,pred natprevarot celo vreme zboruvate sansite bile kaj vas 100% deka ke pobedite pa zosto ne pobedite togas. Sepak e ova sport i pred toa kazav da pobedi podobriot pa ete se vide koi se podobrite.

FENI!!!:aplauz:
SAMPIONI! :aplauz:SAMPIONI!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom