Madrid
Timeless
- Член од
- 23 март 2008
- Мислења
- 3.899
- Поени од реакции
- 154
Абе се шпекулираше за него уште пред некоја недела ама и ја не верував дека ќе се врати, е сеа малку ми се смени мислењето кога го видов во Кавадарци на 3 утакмица па затоа го напишав.За сите информации во ред прифатливи ми се како можни..ама она со Морбан..ако не сум згрешил човекот игра во Романија..и не вреувам дека би направил чекор наназад во квалитетот на лигата...Македонската е послаба..
mihajlovski sigurno ke ostane zaedno so cemata i gurov i cole.srbite na pat se da si odat barem popovic da.sakat da ostane i gocevski ama toa ke vidime!i ako se sluce toa sto se najavuva ke ima ekstra visok centar no dosta e.:wink:
Јас па слушнав дека Михајловски ќе се одел, ОК може и да остане ама не знам колку ќе му одговара минутажата која ќе ја добива следната сезона ако се земе предвид дека една од главните цели на стручниот штаб на Фени е да се зајакне играта под обрачите со квалитетни засилувања (веќе го спомнав Чековски), мене пологична варијанта ми е да си замине Михајловски ама ќе видиме, цело лето има пред нас.