Фан Клуб : Фени Индустри

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
За сите информации во ред прифатливи ми се како можни..ама она со Морбан..ако не сум згрешил човекот игра во Романија..и не вреувам дека би направил чекор наназад во квалитетот на лигата...Македонската е послаба..
Абе се шпекулираше за него уште пред некоја недела ама и ја не верував дека ќе се врати, е сеа малку ми се смени мислењето кога го видов во Кавадарци на 3 утакмица па затоа го напишав.

mihajlovski sigurno ke ostane zaedno so cemata i gurov i cole.srbite na pat se da si odat barem popovic da.sakat da ostane i gocevski ama toa ke vidime!i ako se sluce toa sto se najavuva ke ima ekstra visok centar no dosta e.:wink:

Јас па слушнав дека Михајловски ќе се одел, ОК може и да остане ама не знам колку ќе му одговара минутажата која ќе ја добива следната сезона ако се земе предвид дека една од главните цели на стручниот штаб на Фени е да се зајакне играта под обрачите со квалитетни засилувања (веќе го спомнав Чековски), мене пологична варијанта ми е да си замине Михајловски ама ќе видиме, цело лето има пред нас.

Член од
27 јуни 2007
Мислења
278
Поени од реакции
1
Мое мислење е :
Ако си го задржите Кол екстра работа сте завршиле ... не дотепа некни у Струмица :), Браун не ви треба, сега не знам колко го плакате ама мислам оти може подобар плеј да се најде за тии пари шо ми кажаа дека ги зима, Јововиќ ако го тргнете ке се заебете, јас мислам дека има потенцијал у тај човек, Гоцевски мислам дека ке ви треба без разлика шо не покажа ного таа сезона (барем не беше како лани), “Чемата“ ако го научете да права влезови не ви треба друг плеј...
Е сега зависи и од играчите нели? Сигурно ке терат повеке пари за одгодина оти сега се звезди и плус шампиони ...

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Мое мислење е :
Ако си го задржите Кол екстра работа сте завршиле ... не дотепа некни у Струмица :), Браун не ви треба, сега не знам колко го плакате ама мислам оти може подобар плеј да се најде за тии пари шо ми кажаа дека ги зима, Јововиќ ако го тргнете ке се заебете, јас мислам дека има потенцијал у тај човек, Гоцевски мислам дека ке ви треба без разлика шо не покажа ного таа сезона (барем не беше како лани), “Чемата“ ако го научете да права влезови не ви треба друг плеј...
Е сега зависи и од играчите нели? Сигурно ке терат повеке пари за одгодина оти сега се звезди и плус шампиони ...
Точно, најискрено Браун не ви треба. како го најавуваа, како некоја мега ѕвезда. ама од него ништо посебно, само едно тешко провокаторско, дебилско копиле. кои мисли дека овде во Македонија ќе биде главна ѕверка и некој нема да му приговоре. мислам дека повеќето ќе се согласите со мене дека не покажа многу за разлика од тоа како се најавуваше.

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
За сите информации во ред прифатливи ми се како можни..ама она со Морбан..ако не сум згрешил човекот игра во Романија..и не вреувам дека би направил чекор наназад во квалитетот на лигата...Македонската е послаба..
marcus vo golema greska si vrska so jacinata na ligite. romanija e kade-kade posleba od makedonskata liga. tamu cela liga e so prosecni stranci (citaj crnci), a za sporedba megju najdobrite strelci e poranesniot igrac na Vardar Hadjibulic.

Член од
27 јуни 2007
Мислења
278
Поени од реакции
1
marcus vo golema greska si vrska so jacinata na ligite. romanija e kade-kade posleba od makedonskata liga. tamu cela liga e so prosecni stranci (citaj crnci), a za sporedba megju najdobrite strelci e poranesniot igrac na Vardar Hadjibulic.
На ниво на лига се послаби ... ама на клупско ниво имат 2 клуба кои отскокнуваат и кои играат стандардно у Европските натпреварувања 4-5 сезони и кои имаат буџет од по 1 милион евреја ...

Член од
3 јуни 2008
Мислења
494
Поени од реакции
0
Точно, најискрено Браун не ви треба. како го најавуваа, како некоја мега ѕвезда. ама од него ништо посебно, само едно тешко провокаторско, дебилско копиле. кои мисли дека овде во Македонија ќе биде главна ѕверка и некој нема да му приговоре. мислам дека повеќето ќе се согласите со мене дека не покажа многу за разлика од тоа како се најавуваше.
jas pak mislam obratno-brown e mnogu dobar vo odbrana a cemata ne ja vodi topkata so dvete race!taka da za vo bibl ne moze taka ke mora plej sto vodi so dve race i pravi vlezovi.ama kako sto jas sakam nemoze taka da toa e toa.mene samo zelba od ovoj tim mi e da ostani donald cole i da mu zemat eden centar od 210 pa ke vidime kako ke otvore i brown i cole.

Член од
28 март 2008
Мислења
210
Поени од реакции
0
a ke mi kaze li nekoj dali Marijan Gjurov ostanuva vo feni,ili ke si odi.:salut:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
a ke mi kaze li nekoj dali Marijan Gjurov ostanuva vo feni,ili ke si odi.:salut:
Вака сега според мои информации Чемата,Марјан Ѓуров,Златко Гоцевски и ДОналд Кол се сигурни одгодина барем јас така разбрав поточно веќе имале договори за следната сезона.Бошко Јововиќ си оди фиксно го прашав јас лично на прославата на титулата кога славевме во ресторантот он ми рече дека мали се шансите да останам односно никакви и денеска го видов во Рома како седи со бела мајца потпишана од целиот тим на КК Фени и тоа дава некој знак нели на разделба.Дарко Радуловиќ ќе се враќа назад најверојатно во еден од Скопските клубови пошто не ни е потребен тука.Слободан Михајловски не се знае ништо конкретно за него но во шема е еден клуб од Косово заинтересиран за него.Инаку за евентуални доаќања во Кк Фени нема ништо официјално освен тоа што се збори Чековски еве повеќе од месец дена и тоа не е сигурно се додека не се официјализира договорот.Според мене Фени треба да купи најмалку два добри бека и една тешка 5 центар од калибар на Тошо Гечевски.

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Аууу глупост?

Маркус друже не ме разочарувај,Романија има боље кошарка од нас?...
Далеку е од подобра имам гледано 3 4 утакмици од Романија...
Да го цитирам татко ми: "Романциве послаба кошарка од нас имаат,види ц ц ц"
Тоа и јас го забележав некој си нешколувани кошаркари..катастрофа шутеви...за акции да не зборам..

Барем кај нас просекот на школувани играчи го квари Прекович со неговиот "Многу добар шут" и Мујо Тачи со главата у земја..има и некој што се и ваму и таму..и некој онака добри играчи..
Искрено не дека нешто многу сум патриот,искрено гледам кошарка,во тек сум со сите лиги..нормално оние каде што има што да се види..како што кажав имам гледано натпревари од Романија и едноставно е катастрофа кошарката таму,дива лига..

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Ајде сите Кавадарчани пуштајте КТВ прославата ќе ја дават одма поз ја замина.

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Аууу глупост?

Барем кај нас просекот на школувани играчи го квари Прекович со неговиот "Многу добар шут" и Мујо Тачи со главата у земја.
nemoj da go odbegnuvas deckoto so "najubaviot" sut na cel svet. timce bogoev

Член од
3 јуни 2008
Мислења
494
Поени од реакции
0
od utre drug den ke ima dvd so celiot precek na kosarkarite-znaci se sto se slucuvase posle kosarka.nekoi 2 saata sekako ke ima materjal.ke se prodava dvd to ama tocno ne znam kade!ako doznaam kade ili ako nekoj drug doznae tuka e forumot da pisuva.:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom