Фан Клуб: ФК Металург

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Како заврши металург?!?!?!?!?

хахахахахахахахахахахахахаха!!!!!

И НЕ Е БАШ БИТНО!!!!! АЈДЕ ВО БАРАЖ!!!
ТАКА Е!!! АЈ ЧАО!! и 3 бода да ни одземат...пак сме пред вас ХАХАХАХАХХА...ко немате појма....ај во бараж...барем 1 гол да даевте на последниве 3 утакмици!!!!

Член од
26 мај 2009
Мислења
1
Поени од реакции
0
ABE KAKVA BREGALNICA KAKVI BAKRACI SAMO METALURG!!!
JA TRENIRAM TAMU MLADINSKA KATEGORIJA.KE VIDITE IDNATA SEZONA SAMPIONI NA MAKEDONIJA :helou::helou:

Член од
1 декември 2008
Мислења
1.043
Поени од реакции
182
Епа ај ако не само од Скопје да има клубови во лигата. И јас сум Скопјанец, ама дефинитивно 100 пати повеќе мерак ќе ми се праи да ги гледам Беласица и Брегалница во Прва лига отколку фабрички клубови како Металург и Цементара. Вака како што ни е сега Лигата е за никаде. Со првите 3 екипи што имаат просек по 200 гледачи на натпревар, со Турново, со Силекс. Врска нема
И мене повеќе мерак ќе ми биде да играа и Брегалница, Беласица, Охрид, Тиквеш .... Ама ајде де, нека играат. Кој им брани? Металург е крив што тие не играат во Прва лига? Скопските екипи се криви? Кој има пари и квалитет ќе игра во Прва лига. Со сила убавина не бидува. Ако има квалитет лигата ќе се прошири. Сега да ги пуштиш тие клубови што ги набројав да играат во Прва лига, за 3-4 кола ќе се откажат. Проста работа.
Додека го гледаш фудбалот, дали екипата е од Скопје или не е, ништо не бива од тебе.

ТАКА Е!!! АЈ ЧАО!! и 3 бода да ни одземат...пак сме пред вас ХАХАХАХАХХА...ко немате појма....ај во бараж...барем 1 гол да даевте на последниве 3 утакмици!!!!
А што ако ви одземат 4 бода? Зошто баш 3 да и одземат на Победа?
Не е ни битно. Никој не се надева дека ќе и одземат бодови на Победа. Нема потреба, после кој ќе ве слуша како плачете. Утепани сте до самото дно, уште да ви зема бодови некој.

Член од
1 декември 2008
Мислења
1.043
Поени од реакции
182
MAKEDONEC_PP, гледам убави слики си ставил. Дај стави некоја од последниве 6-7 години, да видиме полни трибини дали има? Чувај си ги убаво сликите зошто ни во наредните 6-7 години нема да ја видиш таа глетка. Толку добро работат раководството на Победа и луѓето што го водат мак фудбалот, што наместо поголеми трибини да правиме, не прсти ќе се бориме колку гледачи има.

MAKEDONEC_PP

ПОБЕДАШ
Член од
7 декември 2007
Мислења
778
Поени од реакции
74
MAKEDONEC_PP, гледам убави слики си ставил. Дај стави некоја од последниве 6-7 години, да видиме полни трибини дали има? Чувај си ги убаво сликите зошто ни во наредните 6-7 години нема да ја видиш таа глетка. Толку добро работат раководството на Победа и луѓето што го водат мак фудбалот, што наместо поголеми трибини да правиме, не прсти ќе се бориме колку гледачи има.
Со сликите сакав да покажам дека победа не е на улица најдена и дека не е од Ацуле и Хари!!! ПОБЕДА е од ПРИЛЕП!!! Од сите нас кои дишиме за фудбалот!!! ПОБЕДА Е ИМЕ, ПОБЕДА Е ТРАДИЦИЈА, ПОБЕДА Е ..... ПОБЕДА СМЕ НИЕ, НАШИТЕ ТАТКОВЦИ, НИВНИТЕ ТАТКОВЦИ....и т.н.

сето ова со само еден добар спонзор не се купува...

А и покрај сета криза (финансиска , казни, низок квалитет, намален интерес за Мак фудбал воопшто и т.н.) во Прилеп имаше 3.000 публика вчера!!!

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
2 лига тимовите немаат врска освен Тетекс . Металург со сигурност останува во 1 лига .:toe:

Член од
1 декември 2008
Мислења
1.043
Поени од реакции
182
Со сликите сакав да покажам дека победа не е на улица најдена и дека не е од Ацуле и Хари!!! ПОБЕДА е од ПРИЛЕП!!! Од сите нас кои дишиме за фудбалот!!! ПОБЕДА Е ИМЕ, ПОБЕДА Е ТРАДИЦИЈА, ПОБЕДА Е ..... ПОБЕДА СМЕ НИЕ, НАШИТЕ ТАТКОВЦИ, НИВНИТЕ ТАТКОВЦИ....и т.н.

А и покрај сета криза (финансиска , казни, низок квалитет, намален интерес за Мак фудбал воопшто и т.н.) во Прилеп имаше 3.000 публика вчера!!!
Кој сака да го купи тоа? Грешно си сфатил. Целта на Металург не е да се споредува со Победа, Пелистер, Беласица, Вардар ....
Целите на Металург се јасни. Клуб кој нема јасни цели во својата работа, може да се теши дека има незнам каква традиција, некаква си најдобра публика бла бла...
Ние едноставно сакаме да гледаме Прволигашки фудбал, немаме намера да се споредуваме со никого.

Член од
4 декември 2007
Мислења
346
Поени од реакции
24

Е тоа ваше име и традиција реално треба да биде испратено во втора лига по административен пат,зашто според статутот и правилата на ФФМ клуб што учествувал во какви било лажирани натпревари (што патем спаѓа и во еден вид криминал) треба да биде испратен во понизок натпреварувачки ранг ,али благодарејќи на тој ваш Хари,Победа и догодина ке игра во Прва лига.А тоа што се местело и што цела Европа слушна за таа ваша прилепска Победа и за нејзините 'чесни игри' и достојно претставување на Македонија на евро-сцената, тоа во ФФМ е прифатено како нешто сосема нормално а и згора на тоа они и јавно кажуваат дека нема да ја казнат Победа.А Хари со тоа нема никаква врска.:nenene::nenene::nenene:

abe jas vcera gi gledav na a2 metalurg mnogu slabi se i toa stadionot i e kako kafez samo edna tribina i toa imase okolu 100 dusi:pos2:
А Брегалница иначе игра на Штипскиот Олд Трафорд, :party3:

Член од
29 февруари 2008
Мислења
729
Поени од реакции
6
abe i nasiot be e sjajen stadion i nasiot e za nikade ama vazno e podobar od vasiot kafez od site strani so ogradi

MAKEDONEC_PP

ПОБЕДАШ
Член од
7 декември 2007
Мислења
778
Поени од реакции
74
Е тоа ваше име и традиција реално треба да биде испратено во втора лига по административен пат,зашто според статутот и правилата на ФФМ клуб што учествувал во какви било лажирани натпревари (што патем спаѓа и во еден вид криминал) треба да биде испратен во понизок натпреварувачки ранг ,али благодарејќи на тој ваш Хари,Победа и догодина ке игра во Прва лига.А тоа што се местело и што цела Европа слушна за таа ваша прилепска Победа и за нејзините 'чесни игри' и достојно претставување на Македонија на евро-сцената, тоа во ФФМ е прифатено како нешто сосема нормално а и згора на тоа они и јавно кажуваат дека нема да ја казнат Победа.А Хари со тоа нема никаква врска.:nenene::nenene::nenene:
ПОБЕДА единствено на таков начин можи да игра во 2 лига оти на терен докажавме дека местото ни е во ПРВА ЛИГА и со домашни (прилепчани) играчи!!! А Хари ако ја сакаше ПОБЕДА немаше да дозволи да падни на ова дереџе!!! А да не сакаш да кажиш дека тој не спаси од бараж а????

А за казната пак ако прајме муабет треба да знајш дека ова е најригорозната казна изречена во фудбалскиот свет!!! УЕФА за финалето на ХЕЈСЕЛ кај шо загинаја 100 луѓе изрече 5 год. забрана, а за нас скоро ДВОЈНО!!!

НАПРЕД ПОБЕДО ПРЕД ТЕБЕ СЕ НЕКА СЕ РУШИ!!!!

Д

Демијан

Гостин
Абе мајмунчиња мали.Ме заболе за традицијата и што ти ја знам друго.Металург има супер играчи,екстра тренер,стабилен и силен спонзор,се што е потребно да гази наредната година.

Милано која традиција ја има а?Се формира пред 4-5 години и еве го високо на табелата.Фк Љубанци е 20 пати постар тим од Милано прашање е дали уште постои!

Зборете што сакате за Металург,ама ние ќе си останеме во прва лига(ова штипјаните што се палат нешто е друга работа),утакмицата со Брегалница веќе е договорена,така да ние ќе си останеме во прва лига,со уште подобри играчи од сегашниве.Реалноста е таа каде има пари има и успех,во Металург има пари,а во Брегалница ни пастрмајлии веќе нема!

Спореди ги играчите на двата тима,ќе ја видиш разликата!

Мирослав Вајс,Зоки Јовановски,Нено,Баже Илојоски,Крсте Велковски,тренер Ѓоре Јовановски!

Ајде напиши го најдобрите играчи на Брегалница!

Член од
29 февруари 2008
Мислења
729
Поени од реакции
6
iliev mandak bor4e dimitrievskitrener davitkov.iliev e izmislen tamu za site ke vidime na 13 koj kolku e jak koj ke vleze i koj ima podobri igraci i od kade ke ima poveke publika

Д

Демијан

Гостин
iliev mandak bor4e dimitrievskitrener davitkov.iliev e izmislen tamu za site ke vidime na 13 koj kolku e jak koj ke vleze i koj ima podobri igraci i od kade ke ima poveke publika
Хахахахаааааа леле!Илиев е измислен за вајс?Или за Баже?Немој не ме смеј.И ти знаеш дека таа е веќе договорена утакмица.Мене ме заболе за публиката најбитен е победникот!

Член од
19 април 2008
Мислења
302
Поени од реакции
25
Абе мајмунчиња мали.Ме заболе за традицијата и што ти ја знам друго.Металург има супер играчи,екстра тренер,стабилен и силен спонзор,се што е потребно да гази наредната година.
Епа коа ти покажав и докажав со факти те заболе за традицијата...Тоа е тоа простотилак на кило !
Патете,никад нема да бидете како нас !

Kajgana Shop

На врв Bottom