Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.954
Поени од реакции
73.758
Ќе го испушат на локомотива и толку од нив и пак нека прават рокади :Dза тендер
Кој те лажеше дека миравци биле подбри до локомотива ?Оваа сезона сите утакмици ги гледав и имама пишано кај нас на темата дека локомотива и тиквеш оставија најдобар впечаток од цела лига(со исклучок на дрита оти ен ги имам гледано) да ен споменувам дека брацо ќе намести судии и гарант ќе бидат или охриѓаните ецковски или марковски или пак шулевски е уште подбро опција а ништо нема да ме чуди ако суди и спиркоски кој и да е од овие 100000% миравци го прима е дали нерешено или проаз не битно !
Втора работа утре македонија дома ќе загуби до еуро милк и таман скопје ќе си победи и готово е се Пелистер прв Дрита втора Скопје трет оти има подобар меѓусебен дуел со еуро милк кој ќе биде 4 на табелата и крај !
Значи подобро е за тетекс да играат со скопје кој ќе бараат само пари за да му ја дадат ама до колку работнички отпадни и играте со еуро милк пишете си крст и гарант ќе си одите 2 лига
Знам дека Еуромилк ги има бодовите од Ѓорче, исто како и Скопје со Кораб, али Миравци не смее да се отпише никако.
Им ја знам управата а и тренерот и знам колкави им се можностите. Тоа што оставиле добар впечаток против вас ништо не мора да значи. А газдата нивни му се шири шупакот за пари. Кој ќе му фрли пари за него ќе одиграат.
Според мене Миравци ќе тепа во Карпош и ќе заврши трет, по што ќе биде противник на Тетекс во баражот.

Член од
11 мај 2011
Мислења
393
Поени од реакции
96
Љаки е повреден :unsure: , овој Али неје повеќе у Тетекс (y) . Кој и да добијемо тим ќе го победиме и со оваа екипа, САБЕР РИДЕР брат оваа екипа е труп појма немаат веруј ок имаше тие работи што пиша но факт е дека се дрва не сите само едно 70% :) за жал со ваков тим Тетекс ќе игра само за избегнување бараж како што е сега моментално само морам да кажам дека здравје боже ако го поминеме баражот ќе гледаме од наредна сезона сосема НОВ ТЕТЕКС има некој опции - варијанти кој се мн добри ако биде тоа што се најавува ќе биде супер, Тетекс ќе стане исто АД ;) мора да се напомене.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.954
Поени од реакции
73.758
Љаки е повреден :unsure: , овој Али неје повеќе у Тетекс (y) . Кој и да добијемо тим ќе го победиме и со оваа екипа, САБЕР РИДЕР брат оваа екипа е труп појма немаат веруј ок имаше тие работи што пиша но факт е дека се дрва не сите само едно 70% :) за жал со ваков тим Тетекс ќе игра само за избегнување бараж како што е сега моментално само морам да кажам дека здравје боже ако го поминеме баражот ќе гледаме од наредна сезона сосема НОВ ТЕТЕКС има некој опции - варијанти кој се мн добри ако биде тоа што се најавува ќе биде супер, Тетекс ќе стане исто АД ;) мора да се напомене.
Брат не викам дека се ултра квалитетни, ама за екипине од втора лига сте Реал Мадрид. Може Пелистер и Дрита отскокнуваат малце, ама овие другиве не се ништо посебно...
Имате добра одбрана, добар голман, само ви фали добар напаѓач...

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.327
Поени од реакции
8.366
Знам дека Еуромилк ги има бодовите од Ѓорче, исто како и Скопје со Кораб, али Миравци не смее да се отпише никако.
Им ја знам управата а и тренерот и знам колкави им се можностите. Тоа што оставиле добар впечаток против вас ништо не мора да значи. А газдата нивни му се шири шупакот за пари. Кој ќе му фрли пари за него ќе одиграат.
Според мене Миравци ќе тепа во Карпош и ќе заврши трет, по што ќе биде противник на Тетекс во баражот.
haha
не прај мајтап договорот е направен уште пред две недели кога ние игравме со еуро милк и го претрпивме првиот пораз инаку локомотива се 2 тим на металург и имаат деца што се за две класи подбри од играчите во цела прва лига значи пак да ти повторам брацо и минчо ја договрија за утре и ти реков судија ќе си земат нивни од ффм и крај миравци ќе го јади курот по што сакаш ќе се кладиме ?сакаш по еден месец да носиш автар ?или ти од Пелистер или јас од вардар ?
--- надополнето: 21 мај 2012 во 19:22 ---
ps.поради овие игри на еуро милк(брацо) се уште не се делегирани судиите за утрешните натпревари инаку редовно беше два три дена пред утакмиците да објават кој ќе суди мислам тоа доволно кажува како утре миравци ќе го примни курот

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Единствено со Скопје моментално можемо да се носимо. Со Еуромилк (или новиот Работнички како што се збори) или пак со Миравци, немамо шансе. Не заради тоа што имаа којзнае каков тим, туку само заради тоа што финансиски стоја далеку подобро од Тетекс. Затоа викам, Скопје ни е спасот. Све друго е пораз уште пред да почне натпреварот.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.954
Поени од реакции
73.758
haha
не прај мајтап договорот е направен уште пред две недели кога ние игравме со еуро милк и го претрпивме првиот пораз инаку локомотива се 2 тим на металург и имаат деца што се за две класи подбри од играчите во цела прва лига значи пак да ти повторам брацо и минчо ја договрија за утре и ти реков судија ќе си земат нивни од ффм и крај миравци ќе го јади курот по што сакаш ќе се кладиме ?сакаш по еден месец да носиш автар ?или ти од Пелистер или јас од вардар ?
Не сум толку сигурен како тебе па нема да се кладам :D
Али знам дека досега конкретно со Брацо немаат договор.
Е ова за Минчо прв пат слушам вакви муабети...
Миравци е поискусна екипа, и покрај судии мислам дека може да ги победат.

Член од
11 мај 2011
Мислења
393
Поени од реакции
96
Брат не викам дека се ултра квалитетни, ама за екипине од втора лига сте Реал Мадрид. Може Пелистер и Дрита отскокнуваат малце, ама овие другиве не се ништо посебно...
Имате добра одбрана, добар голман, само ви фали добар напаѓач...
Брат да и не, Јорде каков таков супер голман да не зборам за вчерашниот натп кој топки одбрани кој неможе да се брани тој беше по мене играч на натпреварот, ЈОРДЕ ВОЈВОДА :P токму така нема напаѓач кој да даде гол тоа е најголемиот проблем кај нас, пишав погоре да биде тоа што се најавуваа ќе биде добро ќе игра Тетекс за нешто ќе биде и интересна лигава еве и Пелистер пак во прва лига ;)
--- надополнето: 21 мај 2012 во 19:33 ---
Единствено со Скопје моментално можемо да се носимо. Со Еуромилк (или новиот Работнички како што се збори) или пак со Миравци, немамо шансе. Не заради тоа што имаа којзнае каков тим, туку само заради тоа што финансиски стоја далеку подобро од Тетекс. Затоа викам, Скопје ни е спасот. Све друго е пораз уште пред да почне натпреварот.
Веруј брат дека нашиот Тетекс останува у прва лига чисто или нечисто остануваме мислам дека ме разбираш што сакам да кажам :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Брат да и не, Јорде каков таков супер голман да не зборам за вчерашниот натп кој топки одбрани кој неможе да се брани тој беше по мене играч на натпреварот, ЈОРДЕ ВОЈВОДА :P токму така нема напаѓач кој да даде гол тоа е најголемиот проблем кај нас, пишав погоре да биде тоа што се најавуваа ќе биде добро ќе игра Тетекс за нешто ќе биде и интересна лигава еве и Пелистер пак во прва лига ;)

Веруј брат дека нашиот Тетекс останува у прва лига чисто или нечисто остануваме мислам дека ме разбираш што сакам да кажам :)
Не летај у облаци. Увек шириш непроверени информацие, веруј дека смо далеку од остануење у прва лига.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.327
Поени од реакции
8.366

Дај боже да останите во лигата ама ако играте бараж со еуро милк немате шанси за тоа оти партијата или било кој таму нема сила туку хари и брацо а до колку играте со скопје може да ја купите

Член од
11 мај 2011
Мислења
393
Поени од реакции
96
Не летај у облаци. Увек шириш непроверени информацие, веруј дека смо далеку од остануење у прва лига.
Брат ќе зборимо после баражот, како што кажа и Сабер Ридер нашиот тим е Реал :) за овја

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.287
Поени од реакции
3.317
Da ne znae nekoj za koga se zakazani baraz natprevarite ??? Bi se igralo vikend ili raboten den ? ako znae nekoj neka pise :)
Mislim deka za barazov ke se soberemo najaka brojka kako i sekogas,od mlado do najstaro...

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.327
Поени од реакции
8.366
Da ne znae nekoj za koga se zakazani baraz natprevarite ??? Bi se igralo vikend ili raboten den ? ako znae nekoj neka pise :)
Mislim deka za barazov ke se soberemo najaka brojka kako i sekogas,od mlado do najstaro...
Na 2 i 3 juni vo sabota i nedela

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.954
Поени од реакции
73.758
Ете ви го Скопје во бараж :D
Излезе во право Горан, Миравци изгуби во Карпош :D

Е што ми е мило да ги напупите сега овие лелеле

Архивист

Ултрас