Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.396
Поени од реакции
883
3
(3)
Миравци
28
15 6 7 38:21 51
4
(5)
Еуромилк
28
15 5 8 54:28 50
5
(4)
Скoпje
28
15 5 8 47:25 50

Лисиче уште е под Брацо? Како е работава со Скопје?
Очекувам одговор од скопјаниве, мислам дека ја читаа темава :)
Миравци мислам дека има амбиции за прва лига особено по она што се деси лани.
Ако нема некакви местенки, мислам дека имаме поквалитетна екипа од овие 3.

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
Тетекс да премине во АД ( дај боже ) мислам дека нема да има проблеми...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.092
Поени од реакции
74.880
3
(3)
Миравци

28
15 6 7 38:21 51
4
(5)
Еуромилк

28
15 5 8 54:28 50
5
(4)
Скoпje

28
15 5 8 47:25 50
Лисиче уште е под Брацо? Како е работава со Скопје?
Очекувам одговор од скопјаниве, мислам дека ја читаа темава :)
Миравци мислам дека има амбиции за прва лига особено по она што се деси лани.
Ако нема некакви местенки, мислам дека имаме поквалитетна екипа од овие 3.
Знаеш и сам дека може да има некоја задкулисна игра :)
Брацо е во Еуромилк и има големи планови и сака да влезе во прва лига уште во оваа сезона.
Со оглед на тоа дека Еуромилк најверојатно ќе има два наместени дуели до крајот, доста возможно е дека ќе завршат како третопласирани.
Ако играте ФЕРСКИ со нив, мислам дека сте подобар тим.
Им играат екс играчи на Вардар Ристов, Стојковски, Спасески, Трипуновски, а најдобар стрелец им е Бујчевски, екс играч на Пелистер. Не се ништо посебно, може да ги победите...

Од сите овие три тима имате подобар состав. Ќе биде голема битката за баражот до крај ама сепак мислам дека Еуромилк и Скопје ќе играат во него.

На еден друг форум се правеше муабет дека ако не најдете спонзор за идна година ќе го пуштите баражот :(

Брацо иде и на таа карта дека Работнички ќе биде избркан од лигата па ќе влезат директно во прва лига...
Па во таква ситуација вие би играле со четвртиот...

N

Nicky Santoro

Гостин
ова сифурни извори или си ја сонил? :)
По сигурни од ова здравје.Освен да му се напрај болен филм и да е натоварат на 2ка што мислам дека нема смисла.Првични муабети се за 1 и нз кој резултат али очигледно е дека пред почетокот освен главните никој нема да знае :mad:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Одамна не сум гледал ваква отворена игра од двете екипе, стварно добар фудбал. Штета што немаше голови, а имаше премногу шансе. Тетекс да играше ваке цела сезона, сега ќе бевмо у горен дел на табела, а не пред испаѓање...
Иначе Дарко Глишиќ е ѕвер играч, незнам зошто не игра прв тим. Комотно може да игра место Јовица.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Браќа со среќа во баражот се андевам нема да имам обврски и ќе можам да дојдам со вас сеакко ако идете организирано Војводи ,и се надевам ќе изборите опстанок, бтв Глишиќ го познавам и сварно играше добро и за Вардар само он погреши што отиде во Босна во некој си тим да игра , атаму слабо му даваа шанса па мораше да се враќа лани и преку Скопје ,па Напредок и сега Тетекс да се покажува пофторно.

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Се надевам дека у бараж ќе ни се падне со Скопје, па уште еден ремет да му се удри на Марковски-хамбургер. :D
Љаки и Али заминати ли се? Неколку кола по ред ги нема..

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.092
Поени од реакции
74.880
Одамна не сум гледал ваква отворена игра од двете екипе, стварно добар фудбал. Штета што немаше голови, а имаше премногу шансе. Тетекс да играше ваке цела сезона, сега ќе бевмо у горен дел на табела, а не пред испаѓање...
Иначе Дарко Глишиќ е ѕвер играч, незнам зошто не игра прв тим. Комотно може да игра место Јовица.
Брат викам јас немате слаб тим, али за жал пола од утакмиците (ако не и повеќе) во оваа полусезона ви беа наместени...
Според мене Тетекс има далеку подобар тим од било кој од кандидатите за бараж од втора лига. Ако се игра ферски (ако не им ја давате) сигурно ќе тепате со било кој.
Сакам со тоа педерите од Автокоманда да играте :icon_mrgr:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Се надевам дека у бараж ќе ни се падне со Скопје, па уште еден ремет да му се удри на Марковски-хамбургер. :D
Љаки и Али заминати ли се? Неколку кола по ред ги нема..
Колку што знаем, Љаки е повреден. А за Али појма немам, дај Боже да е заминат (ама тешко веројатно, кој би го зел освен мие?) :)
Брат викам јас немате слаб тим, али за жал пола од утакмиците (ако не и повеќе) во оваа полусезона ви беа наместени...
Според мене Тетекс има далеку подобар тим од било кој од кандидатите за бараж од втора лига. Ако се игра ферски (ако не им ја давате) сигурно ќе тепате со било кој.
Сакам со тоа педерите од Автокоманда да играте :icon_mrgr:
Тоа го знаемо свите. Затоа и едвај по 200 душе има на утакмица на Тетекс, за разлика од пред 2-3 године ка беше сосема доволно испунет стадионот за наши услови. Си ебаја мајката од местење сезонава, тоа е тоа.

Иначе и ја сакам да играмо со Скопје, ем би требало да е најлесен противник од свите што се борат за бараж, ем едвај чекам на уште една средба со пиратчињата :)

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.464
Поени од реакции
8.592
Ako rabotnicki ne go kaznat togas igrate so skopje oti tie ke bidat 3 mesto a ako go kaznat rabotnicki ke igrate so euro milk koj ke bide 4 na tabelata znaci sega za sega
Teteks- Skopje
Horizont -Euro milk

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.092
Поени од реакции
74.880
Ako rabotnicki ne go kaznat togas igrate so skopje oti tie ke bidat 3 mesto a ako go kaznat rabotnicki ke igrate so euro milk koj ke bide 4 na tabelata znaci sega za sega
Teteks- Skopje
Horizont -Euro milk
А Миравци? ;)
На крај Еуромилк ќе извиси, пошто Миравци е бајаги подобар тим од Локомотива. Плус ако им фрлат пари одма ќе им ја пуштат :D

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.464
Поени од реакции
8.592
А Миравци? ;)
На крај Еуромилк ќе извиси, пошто Миравци е бајаги подобар тим од Локомотива. Плус ако им фрлат пари одма ќе им ја пуштат :D
Ќе го испушат на локомотива и толку од нив и пак нека прават рокади :Dза тендер
Кој те лажеше дека миравци биле подбри до локомотива ?Оваа сезона сите утакмици ги гледав и имама пишано кај нас на темата дека локомотива и тиквеш оставија најдобар впечаток од цела лига(со исклучок на дрита оти ен ги имам гледано) да ен споменувам дека брацо ќе намести судии и гарант ќе бидат или охриѓаните ецковски или марковски или пак шулевски е уште подбро опција а ништо нема да ме чуди ако суди и спиркоски кој и да е од овие 100000% миравци го прима е дали нерешено или проаз не битно !
Втора работа утре македонија дома ќе загуби до еуро милк и таман скопје ќе си победи и готово е се Пелистер прв Дрита втора Скопје трет оти има подобар меѓусебен дуел со еуро милк кој ќе биде 4 на табелата и крај !
Значи подобро е за тетекс да играат со скопје кој ќе бараат само пари за да му ја дадат ама до колку работнички отпадни и играте со еуро милк пишете си крст и гарант ќе си одите 2 лига
--- надополнето: 21 мај 2012 во 19:16 ---
ps.поради овие игри на еуро милк(брацо) се уште не се делегирани судиите за утрешните натпревари инаку редовно беше два три дена пред утакмиците да објават кој ќе суди мислам тоа доволно кажува како утре миравци ќе го примни курот

Kajgana Shop

На врв Bottom