Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Член од
20 февруари 2011
Мислења
300
Поени од реакции
60
nemora olku javno da kazuas od kde, kako sto ce se trgnua,ama nema vrska edno e sigurno za idenje ke idemo ,ama ti kazuam kako dejstvua drugi navijacki grupi ozbilni se razbira i u seriozni drzave,nikogas ne se kazua saat vreme, mesto marsuta, ne bas na forum ama nema vrska toa kj nas ne funcionira zasto nema rivasltvo i ova ona znaemo vise kako e rabotava, inace drugo e ok....
Увек овде се пишуело за тргнуење или собирно место незнам сеа кој е проблемов а днојве низ град најверојатно ќе има и флаери појавно од тоа амин ;)
--- надополнето: 28 мај 2012 во 22:18 ---
Свекако ова е Фан Клуб Тетекс за што друго би служел ако не за Клубот и за Навијачите башка спомнав увек овде се пишуело за собирно место и тргнуење да не пишев ја ќе пишеше некој друг Поздрав ;)

Член од
26 јули 2011
Мислења
39
Поени од реакции
41
ne be brat ne deka sakam da te navredim nesto...nema vrska..ok e sve toa ama pak jbg forum e ova..znam deka e javno toa e sve u red ipak svekoj ima kontakt, sea ne deka se plasim od nesto, toa i najmalku ic ne me boli kamo svite da znaa, nego sea ke ti kazem isto pred nekoe vreme pisuase kogaj igrase Teteks so Napredok u Kicevo, i sea komentarov bese koe vreme utre so vozot idemo za kicevo, ova ona znaes, i sea mi padna mnogu glupo brat toa na forum ne se prae moabet,u druga drzava kj sto iam razvieno ultras dvizenje, jaki navijacki grupe i huligani pogotovo, toa da doznaa znaes sto se desava po stanicete zeleznicki i po vozojte t.e vagonite te frljaa altomatski od voz :) znaes kako e. inace drugovi e sve toa kul .ja barem imam takvo mislenje.pozz

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Не прајте филмоој бе, демек овде врие од хулиганишта па да не се пишуе на форум такви работе. Демек не се знае овде кој са Војводи а кој балисти или незнам кој. Уживајте, и у субота свите у Битола!!! :)

Член од
20 февруари 2011
Мислења
300
Поени од реакции
60
Те сватив што сакаш да кажеш уживај не го сватив како навреда или нешто слично ;) Иначе у Субота очекуем момциве да изгриза на терен и догодина да глеамо поинтересен фудбал од овој годинава што беше мизерен... догодина у Прва лига се враќаа и Пелистер и Слога па очекуем појќе навијачки дуели :)

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
Скопје... според мене најлесниот противник, и единствен противник каде што мислим дека нема да има некој матни игри против наша корист... Идеме у Битола!!

N

Nicky Santoro

Гостин
кај играте бараж и во колку часот? и каде е другиот бараж и исто кога и каде игра?

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
кај играте бараж и во колку часот? и каде е другиот бараж и исто кога и каде игра?
Тетекс-Скопје денеска од 16:30 во Битола со директен пренос на ФФМ
Турново-Еуромилк утре од 16:30 во Прилеп исто со директен пренос на ФФМ

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Тетекс-Скопје денеска од 16:30 во Битола со директен пренос на ФФМ
Турново-Еуромилк утре од 16:30 во Прилеп исто со директен пренос на ФФМ
Каков директен пренос?

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.515
Поени од реакции
28.991
Каков директен пренос?
http://tv.ffm.com.mk/
--- надополнето: 2 јуни 2012 во 16:33 ---
5 комбиња сте заминале и 1 од Скопје т.е. The Club. Каменувани на влез во битола секако од Чкембари кои се познати по фрли-бегај така и овој пат.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.915
Поени од реакции
73.251
Член од
15 јануари 2011
Мислења
371
Поени од реакции
497