- Член од
- 30 јуни 2007
- Мислења
- 1.775
- Поени од реакции
- 23
ja mis.im deka u sk igraatDan znaete dali ce ima organizirano od Vojvodi za da ja bodrimo Makedonija u rakomet u Ohrid se igra
ja mis.im deka u sk igraatDan znaete dali ce ima organizirano od Vojvodi za da ja bodrimo Makedonija u rakomet u Ohrid se igra
Да да у Скопје игра Македонија ракомет. А за карти, бидејќи се 25 евра за во групи НИКОЈ од тука нема да купи, освен ако нема гратиси како што имало за фудбал секогаш...:helou:ja mis.im deka u sk igraat
Da da sea vidov deka se igra u Skopje ajde ako ima neso organizirano kazujte poso mene mnogu mi se ide a i kartite ne sa skupi 200-300-500ja mis.im deka u sk igraat
Brat kartete sa 200-300-500 denaraДа да у Скопје игра Македонија ракомет. А за карти, бидејќи се 25 евра за во групи НИКОЈ од тука нема да купи, освен ако нема гратиси како што имало за фудбал секогаш...:helou:
Dvajcava clenoj nad mene ja imaa zgreseno temava defnitvnoEvropsko Prvenstvo pocnue na 2.12.2008
Pa da be brat za Evropsko ne se dosikazav preeska deka e za evropsko:smir:Брат, Европското е за жени, и точно почнува на 02.12.2008. А сега на 27.11 т.е за 2 дена се игра Македонија-Естонија мажи, квалификации. Вие мислевте за европсково да се иде?