- Член од
- 8 април 2007
- Мислења
- 16.034
- Поени од реакции
- 9.126
Од кј ти е информацијава?Нови играчи на ФК Тетекс: Марјан Маџаровски (Вардар), Владимир Секулоски - Љаки (Шкумбини - Албанија), Никола Петковски (Пелистер), Александар Пандовски (Вардар)
Од кј ти е информацијава?Нови играчи на ФК Тетекс: Марјан Маџаровски (Вардар), Владимир Секулоски - Љаки (Шкумбини - Албанија), Никола Петковски (Пелистер), Александар Пандовски (Вардар)
Не е за овдеОд кј ти е информацијава?
Абе да го е*ем, сега гледам што сум пишал БраВо сакав да пишем, ама гледам Брацо сум пишал^ Што е пак сега со Брацо ??? Нешто се случило ???
- Иначе за вчерашниот натпревар и поразот можем само да кажем дека добро се извлековме со 2 тренинга и пораз од 2-0 тоа е добро..
Следен натпревар со Охрид 2004 во сабота 17 часот...Мобилизација МОРА да има играме на домашен терен и не смееме така да оставиме на овој натпревар...Се надевам ќе се собереме солидна бројка и ако се уште се по одмори луѓево...На овој натпревар ни е потребна победа!!!
И уште нешто мишко-персона нон грата напраел црвен и пенал за Турново кој го реализирале....
коментаторов EPIC FAILАбе да го е*ем, сега гледам што сум пишал БраВо сакав да пишем, ама гледам Брацо сум пишал
Овој Сетинов страшно ме иритира, подобро за него да видиме друга слика на Тетекс во Сабота против Охрид.коментаторов EPIC FAIL
Беше на проба и се врати (не се договорил, или како што ми рече тој наводно го заебале)..Клечка е у Кипар на проба, ама најверојатно нема ништо од тоа да излезе и можно е да се врати.
Денеска праев муабет, рече дека е уште у Кипар (ако го разбрав точно). Иначе и мене ми рече дека го заебале и дека најверојатно нема да остане таму, па можно е да се врати у Тетекс.Беше на проба и се врати (не се договорил, или како што ми рече тој наводно го заебале)..
Да да нема да потпише на Кипар туку се враќа овде и најверојатно ќе игра за Тетекс пошто др варијанти во моментот немал освет Тетекс.Денеска праев муабет, рече дека е уште у Кипар (ако го разбрав точно). Иначе и мене ми рече дека го заебале и дека најверојатно нема да остане таму, па можно е да се врати у Тетекс.