Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Нови играчи на ФК Тетекс: Марјан Маџаровски (Вардар), Владимир Секулоски - Љаки (Шкумбини - Албанија), Никола Петковски (Пелистер), Александар Пандовски (Вардар)
Од кј ти е информацијава?

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Иначе само да го спомнем нашиот “мил и драг“ поранешен играч, добро му тргна за комшиете. Црвен и пенал напрае. Брацо, да продужи таке само, аер да не види!

Иначе и Брња останал кај нас, денеска играл.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.281
Поени од реакции
3.314
^ Што е пак сега со Брацо ??? Нешто се случило ???
- Иначе за вчерашниот натпревар и поразот можем само да кажем дека добро се извлековме со 2 тренинга и пораз од 2-0 тоа е добро..
Следен натпревар со Охрид 2004 во сабота 17 часот...Мобилизација МОРА да има играме на домашен терен и не смееме така да оставиме на овој натпревар...Се надевам ќе се собереме солидна бројка и ако се уште се по одмори луѓево...На овој натпревар ни е потребна победа!!!
И уште нешто мишко-персона нон грата напраел црвен и пенал за Турново кој го реализирале....:)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
^ Што е пак сега со Брацо ??? Нешто се случило ???
- Иначе за вчерашниот натпревар и поразот можем само да кажем дека добро се извлековме со 2 тренинга и пораз од 2-0 тоа е добро..
Следен натпревар со Охрид 2004 во сабота 17 часот...Мобилизација МОРА да има играме на домашен терен и не смееме така да оставиме на овој натпревар...Се надевам ќе се собереме солидна бројка и ако се уште се по одмори луѓево...На овој натпревар ни е потребна победа!!!
И уште нешто мишко-персона нон грата напраел црвен и пенал за Турново кој го реализирале....:)
Абе да го е*ем, сега гледам што сум пишал :pos::pos::pos: БраВо сакав да пишем, ама гледам Брацо сум пишал :D:D:D

Член од
2 мај 2011
Мислења
245
Поени од реакции
55
Клечкаровски Николче најверојатно се враќа повторно во Тетекс..

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Клечка е у Кипар на проба, ама најверојатно нема ништо од тоа да излезе и можно е да се врати.

Член од
20 февруари 2011
Мислења
300
Поени од реакции
60
Добро е со 2 тренинга и со претежно млад тим што требаше да очекуемо... Сега со Охрид идемо на првите 3 бода сезонава !!!

Член од
2 мај 2011
Мислења
245
Поени од реакции
55
Клечка е у Кипар на проба, ама најверојатно нема ништо од тоа да излезе и можно е да се врати.
Беше на проба и се врати (не се договорил, или како што ми рече тој наводно го заебале)..

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Беше на проба и се врати (не се договорил, или како што ми рече тој наводно го заебале)..
Денеска праев муабет, рече дека е уште у Кипар (ако го разбрав точно). Иначе и мене ми рече дека го заебале и дека најверојатно нема да остане таму, па можно е да се врати у Тетекс.

Член од
2 мај 2011
Мислења
245
Поени од реакции
55
Денеска праев муабет, рече дека е уште у Кипар (ако го разбрав точно). Иначе и мене ми рече дека го заебале и дека најверојатно нема да остане таму, па можно е да се врати у Тетекс.
Да да нема да потпише на Кипар туку се враќа овде и најверојатно ќе игра за Тетекс пошто др варијанти во моментот немал освет Тетекс.

Член од
20 февруари 2011
Мислења
300
Поени од реакции
60
Утакмицеве ние ќе ги играмо у субота а шкендија у недела како лани или како ?

Kajgana Shop

На врв Bottom