- Член од
- 20 февруари 2011
- Мислења
- 300
- Поени од реакции
- 60
Еј дечко ај те молим не ја мешај 2001 затоа што колку луѓе загинале и од Прилеп во војната толку загинале и од Тетово пошто нема логика у Тетово да биде војната а Тетовчани да нема тоа е смешно овие луѓе што беа во Прилеп има и помалечки ако не они нивните Татковци,Дедовци пружиле нешто во војната и сеуште се тука а тие што побегнали не се ни вратени во Тетово од 2001та. а па незнам и што мешаш 2001 тебе очигледно не ти се јасни некој работни едно е навивачки ривалитет друго е одбрана на државата па туе си дошол пред се за татковината за Македонија а во војна не постојат навивачки групи постои војска која ја брани државата без разлика дали е од Прилеп,Кочани,Гостивар,Битола, Тетовоna sestrati kuro v celo da i go udrime dvajcata ce mozi ? inaku vojvodi "patriotista" kako da ve narecam kaj bevte 2001 ...? dali tolku brzo go zaboravivte vodice hrvatska koga mavavte so kamejna na nas od 5-6 metri rastojanie i dali mislevte deka se pomina taka ? inaku ne bevme da navivame za niukoj bevme da mu pokazime na seirdziite "stari opasni tifozi " i na cela makedonija deka seuste e pobeda vo nasite srca i normalno ja iskoristivme prilikata da ve iserime vas i vasite pobratimi od skopje ! SO NIV ILI BEZ NIV VO PRILEP KE IMA TIFO
А за Хрватска дај не збори добро знаете Борче и Силвио ве отворија како конзерве и ај Чао !