Ivica^
Confident Liar
- Член од
- 14 август 2007
- Мислења
- 11.431
- Поени од реакции
- 16.748
Ти збориш глупости, се дава пехар за влез во повисок ранг на натпреварување.што зборите глупости не се дава пехар ако бидеш 1 место во 2 лига
Ти збориш глупости, се дава пехар за влез во повисок ранг на натпреварување.што зборите глупости не се дава пехар ако бидеш 1 место во 2 лига
i tija sto se pobednici u regionite od 3 liga dobivaat pehar, i tie sto pobedile u opstinska liga dobivaat pehar. peharot ne e samo za sampionot u 1 liga, tuku sekoj koj ke osvoi nekoja liga dobiva pehar, bez razlika dali toa e 1va ili 5ta liga.што зборите глупости не се дава пехар ако бидеш 1 место во 2 лига
Абе 5 им давамо на миравци.Каков август пехарот мора сега со Охрид да го добиемо кој ќе дочека до августi tija sto se pobednici u regionite od 3 liga dobivaat pehar, i tie sto pobedile u opstinska liga dobivaat pehar. peharot ne e samo za sampionot u 1 liga, tuku sekoj koj ke osvoi nekoja liga dobiva pehar, bez razlika dali toa e 1va ili 5ta liga.
drugo sto razbrav u vrska so peharot e deka ako pobedimo so miravci togas smo sigurno prvi i peharot ke ni go dada so ohrid, a ako ne pobedimo so miravci, a pobedimo so ohrid i pak bidemo prvi na kraj, togas peharot ke ni go dada na prvata domasna utakmica od narednata sezona, zatoa igracive mora sega da pobeda, ipak mn e za cekanje do avgust.
За тиа што не ги виделе флаерите!
Утре у 15:00 пред Буба Мара! Присуство задолжително!!
Брат, ДАЈ БОЖЕ да победиме но нема да биде лесно како што изгледа. Бидејќи Миравци се шести на табела, за аматерската репрезентација на Македонија имаат 4 играчи од средина и се доста жилав тим. А за купување на натпреварот чисто сумњам дека се продаваат, така да СО СРЕЌА НА НАШИВЕ И НЕКА СЕ ДОКАЖАТ ДЕКА ЈА ЗАСЛУЖУВААТ ПРВАТА ЛИГА...:smir:pobedata e sigurna,Miravci se nasi (Makedonci)!!!!!
Абе кога е натпреварот точно....Ајде утре (више денеска) масовен излез на стадион... ипак малце рано е у 15:00 али тоа е... Прсуство ЗАДОЛЖИТЕНЛО !!!![]()
1000% e od 17h.Абе кога е натпреварот точно....
Некои викаат во 16.30 а некои во 17.00..... ИМА НЕКОЈ ТОЧНА ИНФОРМАЦИЈА?! :nesum:
мене жика ми рече дека е од 17.00.Абе кога е натпреварот точно....
Некои викаат во 16.30 а некои во 17.00..... ИМА НЕКОЈ ТОЧНА ИНФОРМАЦИЈА?! :nesum: