Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
Па нормално дека треба ама на тој сељакот нешто не му се свиѓаа:toe::toe:
добро под тетовчани може да се свати и дека треба да се донесе љаки, зоки јовановски, гама и др играчи од тетово што играт у др клубови, а не дека мора да ги задрши тија што ги има, иако згреши со некој фудбалери. џони не смееше да го пушти, ико исто, па еве сега место да игра ико он го става тој ивица илиевски, што не е ништо подобар од ико. а од друга страна ги остае љубимците негови, тија кркалињата.

Fikela

Реалист...
Член од
8 март 2009
Мислења
370
Поени од реакции
2
добро под тетовчани може да се свати и дека треба да се донесе љаки, зоки јовановски, гама и др играчи од тетово што играт у др клубови, а не дека мора да ги задрши тија што ги има, иако згреши со некој фудбалери. џони не смееше да го пушти, ико исто, па еве сега место да игра ико он го става тој ивица илиевски, што не е ништо подобар од ико. а од друга страна ги остае љубимците негови, тија кркалињата.
Најголема грешка им е што го избркаја Џони. А тиа КРКАЛИЊАТА неможем да ги смислим..:lut::lut:па здравје ако влеземе у прва лига ја мислим дека од овја играчи што са овде 2-3 дал ќе остана.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
У студио у МТВ беа Среќко и Борче, и остали петлиња од Тетекс :):):)

Член од
2 јули 2007
Мислења
465
Поени од реакции
39
ТЕТЕКС: Богатинов, Стојковиќ, И.Савески, Мисајловски, Мишковски, Д. Савески, Ристевски, Муарем, Урошевиќ (46` Јовков), Толески (56` Аце Стојановски), Радоњиќ (76` Реџепи).
На утакмицава играа седумина тетовчани, од кој шест беа во првиот состав. И се сложувам дека треба да се вратат Зоран Јовановски, Горан Станковски.... кои почнале во Тетекс, треба тука да ги завршат своите кариери, таман од наредна сезона Тетекс ќе игра во 1 МФЛ.

Игор Савески
Среќко Мисајловски
Ненад Мишковски
Дарко Савески
Александар Урошевиќ
Живорад Радоњиќ
Ељмедин Реџепи

Мартин Богатинов-Кратово
Далибор Стојковиќ-Куманово
Димче Ристовски-Битола
Муарем Муарем-Скопје
Александар Јовков-Скопје
Александар Толески-Охрид
Александар Стојановски-Скопје

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
На утакмицава играа седумина тетовчани, од кој шест беа во првиот состав. И се сложувам дека треба да се вратат Зоран Јовановски, Горан Станковски.... кои почнале во Тетекс, треба тука да ги завршат своите кариери, таман од наредна сезона Тетекс ќе игра во 1 МФЛ.

Игор Савески
Среќко Мисајловски
Ненад Мишковски
Дарко Савески
Александар Урошевиќ
Живорад Радоњиќ
Ељмедин Реџепи

Мартин Богатинов-Кратово
Димче Ристовски-Битола
Муарем Муарем-Скопје
Александар Јовков-Скопје
Александар Толески-Охрид
ima tetovo fudbaleri koi igraat vo dr klubovi, od ovie samo dvajca cela kariera bile u teteks (zika i cole junior), a site drugi bile u dr klubovi i se vratile u teteks, taka treba i dr da se vratat, pa uboo kaza iron, zdravje za naredna sezona za 1 liga da igraa u teteks. ovde moze da se kaze i aleksandar vasoski, iako e mlad i posle 10tina god moze da dojde u tetks, on e roden u skopje ama po poteklo e od tetovo. isto i janker moze da dojde u teteks, i on ne e roden u tetovo (u viena e roden), ama po poteklo e od tetovo.

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.396
Поени од реакции
883

Игор Савески
Среќко Мисајловски
Ненад Мишковски
Дарко Савески
Александар Урошевиќ
Живорад Радоњиќ
Ељмедин Реџепи

Мартин Богатинов-Кратово
Димче Ристовски-Битола
Муарем Муарем-Скопје
Александар Јовков-Скопје
Александар Толески-Охрид
урошевиќ и радоњич не играат често прв тим и реџепи незнаев дека е од тетово ај нема врска:salut::salut::salut:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ал ви текна више да ја дигнете, ја имав видено како ќе изгледа уште пред пола год. :) КОНЕЧНО!

Член од
8 април 2008
Мислења
238
Поени од реакции
0
Наскоро ке има и Интервју со нашите играчи ! За сите наши навивачи и неје битно и навивачи од други клубови сите сте добродојдени на нашиот Портал вчера имав муабет со Јорде Георгиевски од Работнички и ми кажа ако влеземе во прва лига планот на Брацо е да донесе неколку играчи од Работнички во Тетекс и Јорде ке дојде ако влеземе таке вчера во муабет ми кажа еј ке бидеме европска екипа хехехех:vozbud:

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
Наскоро ке има и Интервју со нашите играчи ! За сите наши навивачи и неје битно и навивачи од други клубови сите сте добродојдени на нашиот Портал вчера имав муабет со Јорде Георгиевски од Работнички и ми кажа ако влеземе во прва лига планот на Брацо е да донесе неколку играчи од Работнички во Тетекс и Јорде ке дојде ако влеземе таке вчера во муабет ми кажа еј ке бидеме европска екипа хехехех:vozbud:
Абе Јорде само што е фаца иначе голем киксер е. Богатинов подобар е:toe:

Fikela

Реалист...
Член од
8 март 2009
Мислења
370
Поени од реакции
2
Абе Јорде само што е фаца иначе голем киксер е. Богатинов подобар е:toe:
Се слагам со тебе... нема потреба од нов голман Богатинов си е супер + и Пишоски не е за фрлање. Треба да се засили одбраната и средниот ред доколку сакаа нешто појќе во прва лига :):)

Kajgana Shop

На врв Bottom