Фан Клуб: Србија

theHeartCollect0r

WIngZ of Sadness , hold my prayers...
Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
Србија бре мишеви, Србија!!! сисајте ауспух душмани. Сега да тепаат аустралијанциве утре...кефови.Или барем нерешно да извадат.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Победа над Австралија и сигурни патници сме!

theHeartCollect0r

Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
Се е во наши раце. Се поклопија коцките после киксот против (Ци)гана. Буквално нема потреба да не интересира што ќе се деси на Гана - Германија, само победа треба да ни е во мислите против Австралија. Само храбро!!!

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Еее таква игра сакав..:)
Крилиата не беа затворени како на дуелот со Гана,и се имаше доста посериозни шанси од таа страна.
Против Австралија ќе биде неизвесен натпревар,но очекувам да ја прикажат истата игра као со Германија,и да победат !

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
За Австралија нема да играат двајца напаѓачи, Кјуел, кој е клучен во нападот и Кенеди, уште еден напаѓач.
Само нека се концентрираат Србите за давање голови.

Патем, да отворам друга дискусија - дали на уште некој премногу случајно им се виде двата пенала од Кузмановиќ и Видиќ, посебно оној на Видиќ, знам дека Немања е лудак, ама ова беше премногу мрсно. Нешто ми смрди тука.

M

Mario Gómez

Гостин
За Австралија нема да играат двајца напаѓачи, Кјуел, кој е клучен во нападот и Кенеди, уште еден напаѓач.
Само нека се концентрираат Србите за давање голови.

Патем, да отворам друга дискусија - дали на уште некој премногу случајно им се виде двата пенала од Кузмановиќ и Видиќ, посебно оној на Видиќ, знам дека Немања е лудак, ама ова беше премногу мрсно. Нешто ми смрди тука.
Смени ги чорапите. :icon_lol:

theHeartCollect0r

Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
@ IgorChete
Истото го коментирав со уште едни двајца другари..смрди и те како. И двата беа намерно направени, ем видиќ беше ладен-шприцер. Не знам што да кажам,ама убеден сум дека не беа случајни и дека има нешто.Видиќ буквално полета кон топката со рака.

П.С. Боби дојчланд,сисај пенис:smir:

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Стварно делуваше како да е намерно,поготово оној на Видиќ,но кој е епилогот од тоа?Што е ќарот не капирам?!

Ф

Фил Ајви

Гостин
може да ќарат куршум во глава во случај да се вратат во Србија :)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
може да ќарат куршум во глава во случај да се вратат во Србија :)
Го заболе Немања, откако отиде во Манчестер не прцнал во Србија освен ако мора да игра за репрезентација

Член од
26 октомври 2009
Мислења
420
Поени од реакции
12
Ajmo braka neka ni e cestito pobedata! Malko kasnum ama nema veza dva dena vibrirum ! Sega sudbinta sami si a krojme pa neka mu a lagme! SRBIJA U SRCU!

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65

Ајдеее да их разбијемооо голове да забијемооооо , када снаге одмеримооо МОЗАК ДА ИМ ПОМЕРИМООООО !!!!!

п.с Верувам во победава против Австралија ! Само храбро !!!! :pipi:

Ф

Фил Ајви

Гостин
Fudbaleri Srbije odlučuju o svojoj sudbini na utakmici sa Australijom u sredu, a kapiten Dejan Stanković je rekao da su "orlovi" spremni da se izbore sa pritiskom.

"Pobedom protiv Nemačke vratili smo se u igru, stavli stvari na svoje mesto i sada opet sve zavisi od nas. Ranac na leđima je, ipak, puniji nego do sada, ali pritisak je sastavni deo Mundijala i fudbala i imamo iskustva da se nosimo sa tim", rekao je Stanković.

Australianci gotovi ste! :vozbud:

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Србија ... Србија... Победичемо Австралијанце :salut:

Ф

Фил Ајви

Гостин
Игнорирајте ги овие напатени душички. :pos2:

Srce bi bilo puno, duša zadovoljena, ali znajući neskromnost koja bi nas u tom trenutku već odvela na krovu sveta, svesni smo da bi taj osećaj važio samo do razigravanja za četvrtfinale.

:vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Idemo momciiiiiiiii! Bog nam dao osminafinale!

Kajgana Shop

На врв Bottom