- Член од
- 8 април 2007
- Мислења
- 16.034
- Поени од реакции
- 9.126
Што ти згрешија сега навивачите?Ајде, извадивте гз. Исто ко вие да игравме со 10 играчи на терен.
Браво за Српските навивачи, после нека навива некој за нив....![]()
Што ти згрешија сега навивачите?Ајде, извадивте гз. Исто ко вие да игравме со 10 играчи на терен.
Вчера србите свиреле поради некој нерасчистени сметки со Францзите бар така кажа коментаторот на РТСДа се свирело на француската химна, па закон е француската химна, јас стално си ја пеам.
Срамота за навивачите, Србите се скрос отракани во последно време![]()
Да се свирело на француската химна, па закон е француската химна, јас стално си ја пеам.
So zbores be ti znaes li so se sluci u francija na utakmicata, aj rasprasaj se pa posle zbori zosto ja svirkale himnata trebase da ne dozvolat da se pusteДа се свирело на француската химна, па закон е француската химна, јас стално си ја пеам.
pa ocigledno bese deka se ode na bod deka nikoj ne sakase da rizikuva anri, anelka ili riberi so eden poteg da ja rese utakmicataАјде, извадивте гз. Исто ко вие да игравме со 10 играчи на терен.
Сигурно не рекол `jer smo srbe`туку " јер смо срби". Ова исто многу пати го имам слушнато и од селектори на други репрезентации како на пример Дунга кој има кажано "Ние мораме да победуваме затоа што сме Бразил", така да не гледам ништо необично во изјавата на Антиќ. На крајот на краиштата, ако ти ги мразиш, ни тие не те сакаат тебе и тоа е тоа.Slucajno go gledam Antic na pres i vika nie mora da pobeduvame `jer smo srbe`
Abe lele kolku samo gi mrazam![]()
Slucajno go gledam Antic na pres i vika nie mora da pobeduvame `jer smo srbe`
Abe lele kolku samo gi mrazam![]()