Фан Клуб: Србија

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Супер партија одиграа српските репрезентативци... Бане и Немања одлични, топка не помина , а не играч... грешка на голманот околу голот ама бидна... пенал немаше, а уште помалку црвен картон, ама кога веќе го свирна пеналот сакал-не сакал Росети мораше да покаже црвен картон... има уште 2 натпревара со Романија дома и Литванија на гости... очекувам 4 бода и директен пласман на СП 2010... бараж е осигуран, а за директно ќе почекаме... Франција има сигурни 6 бода од 2 натпревара (Фарски Острови и Австрија) на домашен терен... значи Србија сами одлучуваат околу пласманот... дали на полесен или потежок пат... :vozbud:

M

Mario Gómez

Гостин
Да се свирело на француската химна, па закон е француската химна, јас стално си ја пеам.

Срамота за навивачите, Србите се скрос отракани во последно време:pos:

Fikela

Реалист...
Член од
8 март 2009
Мислења
370
Поени од реакции
2
Да се свирело на француската химна, па закон е француската химна, јас стално си ја пеам.

Вчера србите свиреле поради некој нерасчистени сметки со Францзите бар така кажа коментаторот на РТС:toe:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.246
Поени од реакции
8.150
Kako sto rekov, bev na vcerasniot natprevar i mozam da kazam deka ne samo sto reprezentativcite na Srbija bea isplaseni da ne izgubat, tuku i vo publikata se cuvstvuvase istiot strav pa navivanjeto ne bese na koj znae kakvo nivo. Sepak srbite kolku tolku ja ostvarija svojata cel i ne zagubija. Od avion se gledase deka se zadovolni so bod a za pobeda i ne razmisluvaa mnogu. Imajki predvid deka dobar del od mecot go odigraa so fudbaler poveke, moraa da napadnat ama sepak mu ja prepustija igrata na protivnikot. Ova bese mozebi nivnoto najslabo izdanie vo ovie kvalifikacii. Sega im preostanuva da ja pobedat Romanija vo Belgrad i da go viziraat pasosot za Juzna Afrika.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263

Почнаа со свирежи ама во текот на интонирањето почнаа да аплаудираат и така го поправија впечатокот од свирежите . Играчите на Франција после химната им аплаудираа за коректноста :wink:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.246
Поени од реакции
8.150
Pomal del od navivacite pocnaa so svirezi na pocetokot na intoniranjeto na francuskata himna, dodeka pogolemiot del (posovesni navivaci) uspeaja da gi zamolcat so aplauzi. Duri i francuskiot ambasador vo Belgrad gi pofalil navivacite za korektniot odnos i korektnoto navivanje.

Член од
31 август 2009
Мислења
12
Поени од реакции
0

So zbores be ti znaes li so se sluci u francija na utakmicata, aj rasprasaj se pa posle zbori zosto ja svirkale himnata trebase da ne dozvolat da se puste

Ајде, извадивте гз. Исто ко вие да игравме со 10 играчи на терен.

Браво за Српските навивачи, после нека навива некој за нив....:tapp:
pa ocigledno bese deka se ode na bod deka nikoj ne sakase da rizikuva anri, anelka ili riberi so eden poteg da ja rese utakmicata

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Тоа Красиќ игра добро, ќе стане јак играч за 3-4 години.

Геврек

O ALQUMISTA
Член од
6 ноември 2008
Мислења
770
Поени од реакции
483
Slucajno go gledam Antic na pres i vika nie mora da pobeduvame `jer smo srbe`
Abe lele kolku samo gi mrazam:tapp:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.246
Поени од реакции
8.150
Сигурно не рекол `jer smo srbe`туку " јер смо срби". Ова исто многу пати го имам слушнато и од селектори на други репрезентации како на пример Дунга кој има кажано "Ние мораме да победуваме затоа што сме Бразил", така да не гледам ништо необично во изјавата на Антиќ. На крајот на краиштата, ако ти ги мразиш, ни тие не те сакаат тебе и тоа е тоа.:toe:

СрбоЛегенда

Сами против свих
Член од
24 декември 2008
Мислења
2.694
Поени од реакции
123

Миришем љубомора :pos2: Ај сеа копи пасте направи у фан клуб Англија,Аргентина,Хрватска итн.:back:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Србија-Романија?? Има ли некој што ќе присуствува на мечов? Ќе биде луда атмосвера и очекувам победа на Србија за сигурно прво место и пласман во Јужна Африка.

Kajgana Shop

На врв Bottom