- Член од
- 8 март 2007
- Мислења
- 1.405
- Поени од реакции
- 20
ЈСП немале многу тренери за да има некоја споредбаkala e eden od najdobrite trenjeri so bil vo jsp spored mene.
ЈСП немале многу тренери за да има некоја споредбаkala e eden od najdobrite trenjeri so bil vo jsp spored mene.
Znam deka site so potcenucanje gledaat na tretata liga ama ustvari mnogu se interesni natprevarite. Mnogu mi9 e zal sto timot se raspagaсабер ридер да ти кажам во право си,речиси сите тренирале по малку.А сениорите не ни сакам да ги гледам бидејки секад гостите идат со 7-8 играчи па домашните ке им дадат 2-3 играча,и тие ке попуштаат и славија ке тепа.всушност сите секаде е така.сите на домашен терен победуваат
Не лажи дека немаш пропуштено!Колку пати сум бил таму на празен стадионBas denes bev da prasam dali ke go dovrsat prvenstvoto, ali najverojatno neme da se sluci toa. Steta, a neam propusteno utakmica 7 godini
Сериозно ти да не си од управниот одбор на Славија,односно од поранешниот одбор бидејќи тимот пропаднаEpa jas sum bil dole so sudiite
сабер ридер да ти кажам во право си,речиси сите тренирале по малку.А сениорите не ни сакам да ги гледам бидејки секад гостите идат со 7-8 играчи па домашните ке им дадат 2-3 играча,и тие ке попуштаат и славија ке тепа.всушност сите секаде е така.сите на домашен терен победуваат
Па ти што мислиш.Трета лига и се е можно.Еднаш наместо фудбалерите,играа маалски деца вклучувајќи ме и мене!WTF ? Човече сериозен ли си или јас не те разбрав убаво ?
Mnogu normalno. Jas imam klucna uloga u timot, si ''muabetam'' so sudiite. Slavija the best!!!!!!!!!!:pos2:WTF ? Човече сериозен ли си или јас не те разбрав убаво ?