Фан Клуб: Славија

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
не го знам, а не се сеќавам дека прочитаја таков играч. инаку имаше озвучење стаено, а пред утакмица ги читаја и играчите кој играа и кој са на клупа.
Па затоа прашав,заш незнаев дали игра уште за Лисиче.

Mandar_80

е сеуште без репутација
Член од
3 август 2009
Мислења
217
Поени од реакции
11
Zavrsi 0-1.:kesa:

Normalno nezasluzeno ali ke bide dolgo i tesko prvenstvo.
Sledno kolo vo dracevo..

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.958
Поени од реакции
73.849
Фала на сликите:):) И ние ќе ставиме уште некои. Иначе како што ме информираше Дудук од форумов имало гадна крвава тепачка на дербито за Драчево меѓу ССК и Драчево.... Кој знае повеќе нека каже повеќе:):)

Duduk

Korg Maniac
Член од
8 јули 2009
Мислења
953
Поени од реакции
99
Е.. поздрав народе.... за утакмицава во Пржино нема да коментирам пошто сите ќе се свртите против мене :).. еве ќе се свртам за натпреварот т.е меѓуселското дерби на ССК Младинец и Драчево.... имам другари кои играат за 2те екипи... и баш се слушнав ми објаснија... при резултат од 2:0 за ССК Младинец.. 15тина минути пред крај.. се случила тепачка помеѓу бекот Костовски на ССК со број 11, и противничкиот играч.. по надимак "шупче'' не му знам име точно али го знам какво лигле е... и во тој момент се умешале судиите, навивачите, тренерите, председателите, чистачите, собирачите на топки, околните жители, и судиите го окркале најдебелиот крај, а играчите на 2та тима.. после утакмицата си заминале во локалниот кафич ''Skoch" на пијачки и на дружба.... Судиите одма после утакмицата поднеле жалба во ФФМ.. така да. можно е да бидат суспендирани 2те екипи, можно е да бидат казнени, можно е и да играат.. така да никој не знае...

п.с народе.. глеам дека има многу интерес за 3тава македонска фудбалска лига.. дај да отвориме нова тема за дискусија.. пошто како што глеам овде пишува Фан Клуб Славија.. не Трета Македонска Лига..

Иначе да дадам еден извештај јас за натпреварот помеѓу Славија и Лисиче... досаден како и секое третолигашко дерби.. бев на полувреме во соблекувалните на Лисиче ги слушав советите на Кочо Димитровски, знаев уште од почетокот дека ако поведеме со еден резултат така ќе остане до крај. но сепак тоа е тоа... наредна утакмица ... Сабота 15-30, Стадион Горно Лисиче ... ФК Горно Лисиче - Јустинијан ...... лесен залак, но сепак не треба да се потценува никад..

п.с............ тетка помошник судија беше добра :pusk::pos2:

Член од
2 јули 2007
Мислења
465
Поени од реакции
39
Дали знае некој ФК Драчево како домаќин на кој терен настапува, на ССК Младинец од населбата Драчево или пак на теренот на ФК Партизан од селото Драчево, клуб кој се распадна пред 4/5 години.

F i c O

Шампион во домино на 100м
Член од
17 септември 2008
Мислења
233
Поени од реакции
5
Дали знае некој ФК Драчево како домаќин на кој терен настапува, на ССК Младинец од населбата Драчево или пак на теренот на ФК Партизан од селото Драчево, клуб кој се распадна пред 4/5 години.
На теренот на Фк Партизан.

Duduk

Korg Maniac
Член од
8 јули 2009
Мислења
953
Поени од реакции
99

Na terenot na FK Partizan... potocno kaj Ciglanata vo Dracevo..

Член од
2 јули 2007
Мислења
465
Поени од реакции
39
п.с народе.. глеам дека има многу интерес за 3тава македонска фудбалска лига.. дај да отвориме нова тема за дискусија.. пошто како што глеам овде пишува Фан Клуб Славија.. не Трета Македонска Лига..
Отворив тема за 3 МФЛ - Региони и Општински Лиги и ти поставив табели кои ги имам од Горно Лисиче

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.958
Поени од реакции
73.849
Знае ли некој дали Драчевскиве екипи ги шутнаа од лигата односно дали ќе се одигра саботниот меч во Драчево???

Mandar_80

е сеуште без репутација
Член од
3 август 2009
Мислења
217
Поени од реакции
11
Знае ли некој дали Драчевскиве екипи ги шутнаа од лигата односно дали ќе се одигра саботниот меч во Драчево???

Denes ke se rasprava za incidentot pa ke zname posle pladne,najverojatno ke im go suspendiraat terenot,a do sega ima 15 krivicni prijavi podneseno za tepackata.

Kajgana Shop

На врв Bottom