Фан Клуб: Славија

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.958
Поени од реакции
73.849
Denes ke se rasprava za incidentot pa ke zname posle pladne,najverojatno ke im go suspendiraat terenot,a do sega ima 15 krivicni prijavi podneseno za tepackata.
Па ако ги казнат со суспендирање на терен ова ќе биде прва ваква казна во овој регион :):) Вакви тепачки се случуваат скоро секое коло во Трета лига така да би ме зачудило ако биде суспендиран теренот во Драчево:toe:

Duduk

Korg Maniac
Член од
8 јули 2009
Мислења
953
Поени од реакции
99
Па ако ги казнат со суспендирање на терен ова ќе биде прва ваква казна во овој регион :):) Вакви тепачки се случуваат скоро секое коло во Трета лига така да би ме зачудило ако биде суспендиран теренот во Драчево:toe:
Да, точно дека се случуваат.. али ко што разбрав јас.. ова било стварно асално млатење.. публика, играчи, судии, полиција, пожарникари, собирачи на топки.. све комплет во рингот така наречен Стадион на ССК Младинец, Населба Драчево.. .:pos2::pos2::pos2:
Најглупата работа е што судиите беа нападнати... и затоа се спремаат казни... и суспензии.. ако се млателе играчите само немало да биде толку опасно.. :wink:

Harry Potter

Imperius
Член од
14 септември 2005
Мислења
2.551
Поени од реакции
1.547
собираме податоци од сите клубови за да ги има на новата Football Manager 2010, па ако сакате да ја има и вашата Славија, треба да доставите список на играчи со датум на раѓање и позиција на секој играч (пример: DC, WBL, MC, AMR, ST...)

ако сте заинтересирани, пратете ми ги информациите на приватна порака или едноставно ставете ги на форумот за македонскиот FM 2010: http://macedonianfootball.com/smf/index.php?board=17.0

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Се одигра натпреварот со Драчево или утре се игра..?!

Mandar_80

е сеуште без репутација
Член од
3 август 2009
Мислења
217
Поени од реакции
11
Slavija pobedi .... 0-1 na gosti pozzz

Mandar_80

е сеуште без репутација
Член од
3 август 2009
Мислења
217
Поени од реакции
11
Vlatko go povredia ,mnogu grubo igraa.Edvaj so se vika pobedivme.Ne bese mestenka nikako_Od nivna strana prav selski fudbal so grubi startovi da ti se odmili da gledas a kamo li da igras.KOPACI.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.958
Поени од реакции
73.849
Vlatko go povredia ,mnogu grubo igraa.Edvaj so se vika pobedivme.Ne bese mestenka nikako_Od nivna strana prav selski fudbal so grubi startovi da ti se odmili da gledas a kamo li da igras.KOPACI.
Ех да им ебам мајката сењачка секогаш грубо играат у пичку материну више :) Се чудам како сме победиле им вративме за лани што ни земаа важни бодови. Сега слушам и шкендија се вклучила во трката за прво место. Кај ни се паднаа оваа група у пм. Во другата води Раштак што е сто пати послаба екипа од нас:kesa:

И да додадам дека ова коло имало уште една општа тепачка овојпат на мечот Нова Колонија-Гоце Делчев:helou:

Mandar_80

е сеуште без репутација
Член од
3 август 2009
Мислења
217
Поени од реакции
11
Imalo da ali tie se mislam 4 ta liga.Nema vrska.Lisicani im gostuvaat na Skendija vo sabota,a volkovi gi pobedile 2-1 Skendija.KE VIDIME VO SABOTA.
Ke vidime kako ke se odvivaat rabotite posle ova kolo mnogu raboti ke stanat jasni.Pozdrav SUMARI.:salut::salut::salut:

Mandar_80

е сеуште без репутација
Член од
3 август 2009
Мислења
217
Поени од реакции
11
Inaku vo kontakt sme so FK Slavija od Saraevo.
www.fkslavija.com prvoligasi se,pa nisto cudno i da dojdat kaj nas ke vidime za toa pokasno.Pozzz.

Sajber ne mi kaza za sajt sto kako imas li nesto u plan???

Duduk

Korg Maniac
Член од
8 јули 2009
Мислења
953
Поени од реакции
99
Eeeeee.. еве ме мене.. честитки за победата над Драчево.. ништо чудно за грубата игра.. тоа е повеќе од јасно.. али ќе видите кога ќе дојдат во Пржино како ќе играат..9:0 ќе ги тепате, пошто они се јаки само во Драчево.. :) .... Иначе Горно Лисиче - Јустинијан 6:0...очекувано... наредно коло играме во Арачиново.. како што кажа Mandar 80.. После тој натпревар многу работи ќе бидат јасни !! .. поздрав

Сепак се знае.. во Арачиново тешко се вадат бодови.. но видечемо :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.958
Поени од реакции
73.849
Eeeeee.. еве ме мене.. честитки за победата над Драчево.. ништо чудно за грубата игра.. тоа е повеќе од јасно.. али ќе видите кога ќе дојдат во Пржино како ќе играат..9:0 ќе ги тепате, пошто они се јаки само во Драчево.. :) .... Иначе Горно Лисиче - Јустинијан 6:0...очекувано... наредно коло играме во Арачиново.. како што кажа Mandar 80.. После тој натпревар многу работи ќе бидат јасни !! .. поздрав

Сепак се знае.. во Арачиново тешко се вадат бодови.. но видечемо :)
Брат ако не ви ја пуштат таму, едноставно нема бодови. Пред неколку години тогашниот ЈСП водеше со 0:1 на полувреме и влегле сите на терен и нормално ги замавале нашиве и победа од 3:2 за шкендија на крај. Преку кур више од нив:tapp:
Што е ова бе вие само на домашен играте:pos2:

Inaku vo kontakt sme so FK Slavija od Saraevo.
www.fkslavija.com prvoligasi se,pa nisto cudno i da dojdat kaj nas ke vidime za toa pokasno.Pozzz.

Sajber ne mi kaza za sajt sto kako imas li nesto u plan???
Ништо брат од сајтот имавме два неуспешни обиди. Едноставно немаме доволно матријал за сајт:tapp:
А колку е точно тоа за Славија Сараево????

Kajgana Shop

На врв Bottom