Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.935
- Поени од реакции
- 8.833
јас мислам дека ќе ни треба... се сеќаваш минатата година кога на Вучиниќ му требаше да влезе во ритам?? цела есенска сезона ја помина така, постигна еден гол само, Тоти тогаш со повредите беше топло ладно и немаше кој гол да постигне.... е така е и оваа година, Адријано не го сметај видиш се повреди и ќе му треба можеби цела есенска полусезона да влезе во ритам и да се врати во форма... затоа тука сега ќе биде Бориело, колку толку има искуство во Сериа А,знае да постигнува погодоци, лани за Милан постигна 15 што е солидна цифра.... до сега не сме имале толку напаѓачи од како што ја освоивме титулата во 2001 со Батистута,Делвекио,Монтела и Наката со подршка од најдобриот плеј мејкер Тоти, значи потребни се 4 добри шпица за освојување на титула!!! е сега тука највеќе губи Окака, жал ми е за дечкото но сепак има само 20год. и мислам дека уште позајмица нема да му дојде лошо, посебно во Болоња под менторство на Ди ВајоДа не знај чоек дали да се радува или да плачи. Навивам за Рома од 1994 и од тогаш па наваму некако имаме многу чудна политика на трансфер пазар. Да бидам искрен и кога Батистута потпиша за Рома гледав песимистички на целата работа дека ке освоиме нешто но на крајот ме демантираа. Сега за Бориело незнам шо да мислам. Напаѓач уште еден во плеадата од напаѓачи кои поминаа во Рома. Само не сум сигурен дали ни е потребен. Вучинич,Окака,Тоти,Адриано,сега Бориело и т.н. Кој ке игра а кој не...Ако купуваат играчи за на клупа нема потреба да даваат по 13-15 милиони за играч ... Прва грешка е со Губерти...играчот е солиден не е којзнај шо светски играч класа ама бар игра со срце и е борбен. Се надевам дека Бориело нема да биде нашата втора трансфер грешка.
Santino поздрав до тебе и добредојде на форумот... убаво што одамна навиваш за Рома од 1994, ќе дознаеме од тебе некои работи за Рома од минатото!!