Абе што се замарате толку?
Ништо не може да се врати, судијата у глобала тотално ја сјеба утакмицата, буквално уништи се. Јас незнам кај се видело така лесно да се свират пенали, толку непрофесионалност и неморалност.
Сите љубители на Калчото сакаат да ја видат оваа лига повторно меѓу топ 3 во Европа, истото го сакаат и оние кои ја водат лигата. За општо добро на италијанскиот фудбал и италијанската лига треба да почнат да се казнуваат судии после волку лошо одсуден меч, со самото тоа ќе се подигне квалитетот на лигата.
Гледав со фан на јувентус, возрасен човек и реален, му беше срам, велеше дека му се повраќа од мечот, последните 10мин молеше мечот да заврши 2-2, односно не сакаше Јувентус да победи, кога Бонучи го даде голот не се ни радуваше, тотално разочаран беше.
Кога сме кај фудбалот и она фудбалското што го имаше оваа вечер, сакам да кажам дека не сум многу задоволен од тимот, сега читам таму на страната некои викат добри сме биле, ама мене не ми се свиѓаа како го одиграа мечот. Јувентус не беше ништо подобар, затоа и мислам дека најреален исход ќе беше нерешено али тоа е тоа.
Ме нервираат нереални фанови, а и ме изнервира она копилето Бонучи со изјава после мечот каде вели дека Јуве повторно докажа дека е најдобриот тим во Италија. Ајде, најдобар тим се во Италија, но да ми каже со што докажаа оваа вечер дека се најдобри, со што??
Што било поминало, нека го Бонучи со неговиот најјак тим, наше е да продолжиме да си редиме победи, имам доверба во овој состав(како никогаш до сега), иако оваа вечер не бевме нешто нај нај, големи ми се очекувањата оваа сезона