Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.949
- Поени од реакции
- 8.859
Освалдо за 4 минути два гола за Италија, прави пресврт 

Господ здрваје да му даде.. Па ај нека даде и хет трикОсвалдо за 4 минути два гола за Италија, прави пресврт![]()
Ѕвер. И мило ми е гледам Дестро влезе, Борини ич не го ставија... Полека, полека може место да фати и ДестроОсвалдо за 4 минути два гола за Италија, прави пресврт![]()
Wow.. браво браво, така и треба.веќе се продадени преку 50 000 карти за дуелот со Болоња .. просто не ми се верува, лани со Болоња на домашен терен имаше 25-30 000 која разлика![]()
Ѕвер. Само нека продолжи вака со голови.Освалдо за 4 минути два гола за Италија, прави пресврт![]()
пишуваше дека не е многу сериозна идека ќе игра на следниот меч. атакуваме прва победа на домашен терен против болоња. форца рома!!Wow.. браво браво, така и треба.
Ѕвер. Само нека продолжи вака со голови.
А што е работата со Де Роси? Прочитав дека се повредил вчера на натпреварот против Бугарија! Колку е сериозна повредата? :/
Супер што ти текна.
еве колку беше празен Олимпико прошлата година против Болоња, како за споредба да видиме како ќе биде во Недела исто така против Болоња![]()
викаш плус 30 илјади, а јас претходно пишав дека веќе се продадени 50 илјади влезници, немој да бидеш скроменСупер што ти текна.
Очекувам во недела, едно плус 30ина илјади.![]()