Фан Клуб: Рома

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.253
Поени од реакции
14.557
Таман ќе помислам дека Рома има некакви шанси за трето место, кога ќе изгубат од Сиена, па потоа и од Аталанта. И не им се случува ова прв пат на играчиите на Рома со црвените. Зошто мора кога веќе губат еден натпревар да ги отежнуваат и следните?

Член од
31 октомври 2008
Мислења
265
Поени од реакции
41
Овој Дамато, очигледно анти-Рома е насторен. 5 црвени картони им додели до сеа, мислам дека треба да се спроведе некоја истрага против овој судија. Очигледно фан на Лацио е. Немам друго објаснување.... Тоа што игравме мизерно, тоа е друга работа...

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
^ Se soglasuem so tebe Alexsweden.....Definitivno fan na Lazio e ovoj...5 crveni kartoni vo 2 natprevari:eek: Podobro neka ne ni sudi do krajot na sezonava zosto bi imalo mnogu pritisoci od sve strane... Zagrevanje pred derbito eve i nastan na fb http://www.facebook.com/events/280981335308389/ :)
еве го официалниот собир во скопје па ако заинтересирани нека се приклучат. ќе има и на страната како можете да се приклучите и да присуствувате и да добиете повеќе инормации http://www.facebook.com/events/360257440674525/?notif_t=event_invite

Член од
29 ноември 2011
Мислења
123
Поени од реакции
81
Одлична идеја за групно следење. Само каде поточно да се каже на време да знаеме каде да дојдеме...

FORZA ROMANISTI

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
штета што бурдисо се повреди. на вкави натпревари правеше попара од противниците без да добие картон :pos: мислам дека напред треба да играат тоти,борини и ламела на тој начин најдобро функционираат работите ама ко што е луд енрике не ме изненадува и на клупа да го остави борини

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.926
Поени од реакции
8.803
Меси му ги поклонил копачките на Ламела после натпреварот со Швајцарија !!
Leo Messi posle meca sa Svajcarskom , poklonio je svoje kopacke mladom talentu Eriku Lameli , i pozeleo mu sve najbolje u Romi. Broj 1 na svetu poklonio je Lameli svoje kopacke , uz postovanje njegovog talenta koji ima. Ja verujem u Lamelu , on moze dostici isto sto sam i ja dostigao. Rekao je najbolji fudbaler na svetu Leo Messi. Lamela : Privilegija i cast mi je da dobijem kopacke najboljeg igraca na svetu. Hvala Leo.

Член од
31 октомври 2008
Мислења
265
Поени од реакции
41
Тешко е некој да го скрши мразот, да пише за денешната утакмица.... среќата баш не не прати во последно време, само црвени картони се редат за Рома... дали се заслужени или не, не би коментирал. Видов солидна десеткувана Рома и тешко се приметуваше дека играме без играч. Место што води во лигата на шампионите, изгледа недостижно, па затоа, подобро е да се сконцентрираме барем на купот на уефа. Има доста дупки во одбраната, средината е така така, а да не беше Борини, ќе речев дека нападот е тиња. Секоја чест за дечкото, во моментов е најдобар млад напаѓач во Италија. А за Рома, што уште да се каже? Треба уште многу работа, требаат нови игрaчи.... after all, Rome wasn't built in a day...

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
http://asromamk.com/?p=1183
сега кој ќе игра одбрана? ако продолжи да игра со касети и не го повика него или некој друг младинец, за затвор е

Член од
31 октомври 2008
Мислења
265
Поени од реакции
41
Најнова трасфер шпекулација - Балдини се сретнал со Вилас Боаш во Лондон и наводно го потпрашал дали наредна сезона сака да биде тренер на Рома (најверојатно Енрике ќе се враќал во Барса, место Гвардиола). Со неделниов пораз (со тешко срце го спомнувам), чашата била прелиена, и фановите повеќе не биле убедени дека Енрике е вистинскиот човек за Рома. Колку ова е точно, ќе видиме летоска, или поскоро, ако не дај боже продолжат со ваквите игри.

Мое мислење е, треба да се сконцентрираат на пазарот и да купат веќе оформени играчи и да не ми експериментираат со Марквињо или не знам кој таму.

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
Juan otkako go povredi kolenoto na mecot so Lazio, ke pauzira eden i pol mesec..:(

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.625
Поени од реакции
22.650
Кога се враќа Бурдисо? Ебате малерозните оваа сезона, што со повреди, што со судии...

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
Кога се враќа Бурдисо? Ебате малерозните оваа сезона, што со повреди, што со судии...
почна полека да тренира ама и за него е завршена сзоната...треба да се врати на крајот од мај

Kajgana Shop

На врв Bottom