хаха .. па нов ќе земиме бе ... што му се нервираш .. плус тука се Тоти,Ламела,Борини и Кркич .. и еве Амаури ако дојдеЕ сеа се повреди Освалдо. Кој ќе игра напад? А Пупоне?Капрари ли ? Ете што му се случува на Енрике, за тоа што го батали Бориело...Сеа ќе трпиме ради суетата негова. За 8 милиони продаде таков играч.... не ми се верува
Па поспор од Амаури има ли? Кои се тие засилувања Амаури и Кваљарела? Ако веќе го продадоа Бориело, нека најдат подобар од него, а не бедници ко овие двајца. Срамотилаци. Амаури не се сеќавам кога последен пат играл, а не па дал гол за Јуве. Читам, италијанскиве репортери и некои фаци во фудбалов се исмеваат на потегот да се продаде Бориело. Tоти може се труди, прави нешто, ама гол не дал сезонава, а не ни очекувам допрва да распали. Борини повреден, жими Ламела и Кркич. Фали голгетер....Некој ко Монтела, ко Батистута....Менаџментов нешто слабо ми работи, а толку ги фалеа Балдини и Сабатини. Не можам да разберам што сакаат да постигнат, па уште повеќе не знам што сакаат од Де Роси.хаха .. па нов ќе земиме бе ... што му се нервираш .. плус тука се Тоти,Ламела,Борини и Кркич .. и еве Амаури ако дојдеили Квајарела
а што толку си запнал по Бориело, спор напаѓач не ни треба, посебно во оваа тактика и формација која ја имаме![]()
Амаури на времето беше подвижен напаѓач колку толку, за ралика од Бориело кој секогаш бил и ќе остане спор, како Лука Тони ... затоа Бориело неможеше да се наметне кај Луис Енрике, Амаури така и така, но кога би го зеле Квајарела би завршиле одлична работа ... сакаш подобар од Бориело, па Бориело е замена, така да сега би зеле напаѓач кој би го потполнил неговото место .. а на лето ќе правиме муабет за класа играчПа поспор од Амаури има ли? Кои се тие засилувања Амаури и Кваљарела? Ако веќе го продадоа Бориело, нека најдат подобар од него, а не бедници ко овие двајца. Срамотилаци. Амаури не се сеќавам кога последен пат играл, а не па дал гол за Јуве. Читам, италијанскиве репортери и некои фаци во фудбалов се исмеваат на потегот да се продаде Бориело. Tоти може се труди, прави нешто, ама гол не дал сезонава, а не ни очекувам допрва да распали. Борини повреден, жими Ламела и Кркич. Фали голгетер....Некој ко Монтела, ко Батистута....Менаџментов нешто слабо ми работи, а толку ги фалеа Балдини и Сабатини. Не можам да разберам што сакаат да постигнат, па уште повеќе не знам што сакаат од Де Роси.
aма на времетоАмаури на времето беше подвижен напаѓач колку толку, за ралика од Бориело кој секогаш бил и ќе остане спор, како Лука Тони ... затоа Бориело неможеше да се наметне кај Луис Енрике, Амаури така и така, но кога би го зеле Квајарела би завршиле одлична работа ... сакаш подобар од Бориело, па Бориело е замена, така да сега би зеле напаѓач кој би го потполнил неговото место .. а на лето ќе правиме муабет за класа играч
-и што можат Сабатини и Балдини доколку Де Роси не сака да го продолжи договорот ?![]()
па не пуштаат тие, туку американците, на нив им се лутиaма на времетоЛука Тони беше ѕвезда за Бориело и Амаури, колку неподвижен и да беше
Макси Лопез може да заврши работа за оваа полусезона. А Сабатини и Балдини што можат? Да му пуштат уште милион два плус и да биде работава
![]()
pssss...ja ga igram dupla pobeda 1 , tuku kazi ti za tvojve utre ,maka macite so sostavanje na prvata 11-kaРимјани, сте за на ливче утре, или не ?![]()
Моите не ги чепкај, ако па толку сакаш да ги играш пиши си ја ГГ и уживај си 90'!pssss...ja ga igram dupla pobeda 1 , tuku kazi ti za tvojve utre ,maka macite so sostavanje na prvata 11-ka![]()
Не го видов постот, еве линк http://lsh.lshunter.tv/static/popups/7703902337140.htmlДечки дајте линк за следење на Рома во зиво