Фан Клуб: Рома

Член од
29 ноември 2011
Мислења
123
Поени од реакции
81
Дефинитивно фали уште најмалце 1 напаѓач, во спротивно ќе биде тешко за освојување бодови.

Forza Roma!

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.945
Поени од реакции
8.844
Е сеа се повреди Освалдо. Кој ќе игра напад? А Пупоне?:) Капрари ли ? Ете што му се случува на Енрике, за тоа што го батали Бориело...Сеа ќе трпиме ради суетата негова. За 8 милиони продаде таков играч.... не ми се верува
хаха .. па нов ќе земиме бе ... што му се нервираш .. плус тука се Тоти,Ламела,Борини и Кркич .. и еве Амаури ако дојде :D или Квајарела :D

а што толку си запнал по Бориело, спор напаѓач не ни треба, посебно во оваа тактика и формација која ја имаме :)

Член од
31 октомври 2008
Мислења
265
Поени од реакции
41
хаха .. па нов ќе земиме бе ... што му се нервираш .. плус тука се Тоти,Ламела,Борини и Кркич .. и еве Амаури ако дојде :D или Квајарела :D

а што толку си запнал по Бориело, спор напаѓач не ни треба, посебно во оваа тактика и формација која ја имаме :)
Па поспор од Амаури има ли? Кои се тие засилувања Амаури и Кваљарела? Ако веќе го продадоа Бориело, нека најдат подобар од него, а не бедници ко овие двајца. Срамотилаци. Амаури не се сеќавам кога последен пат играл, а не па дал гол за Јуве. Читам, италијанскиве репортери и некои фаци во фудбалов се исмеваат на потегот да се продаде Бориело. Tоти може се труди, прави нешто, ама гол не дал сезонава, а не ни очекувам допрва да распали. Борини повреден, жими Ламела и Кркич. Фали голгетер....Некој ко Монтела, ко Батистута....Менаџментов нешто слабо ми работи, а толку ги фалеа Балдини и Сабатини. Не можам да разберам што сакаат да постигнат, па уште повеќе не знам што сакаат од Де Роси.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.945
Поени од реакции
8.844
Па поспор од Амаури има ли? Кои се тие засилувања Амаури и Кваљарела? Ако веќе го продадоа Бориело, нека најдат подобар од него, а не бедници ко овие двајца. Срамотилаци. Амаури не се сеќавам кога последен пат играл, а не па дал гол за Јуве. Читам, италијанскиве репортери и некои фаци во фудбалов се исмеваат на потегот да се продаде Бориело. Tоти може се труди, прави нешто, ама гол не дал сезонава, а не ни очекувам допрва да распали. Борини повреден, жими Ламела и Кркич. Фали голгетер....Некој ко Монтела, ко Батистута....Менаџментов нешто слабо ми работи, а толку ги фалеа Балдини и Сабатини. Не можам да разберам што сакаат да постигнат, па уште повеќе не знам што сакаат од Де Роси.
Амаури на времето беше подвижен напаѓач колку толку, за ралика од Бориело кој секогаш бил и ќе остане спор, како Лука Тони ... затоа Бориело неможеше да се наметне кај Луис Енрике, Амаури така и така, но кога би го зеле Квајарела би завршиле одлична работа ... сакаш подобар од Бориело, па Бориело е замена, така да сега би зеле напаѓач кој би го потполнил неговото место .. а на лето ќе правиме муабет за класа играч :)

-и што можат Сабатини и Балдини доколку Де Роси не сака да го продолжи договорот ? :)

Член од
22 октомври 2011
Мислења
25
Поени од реакции
18
Ај може ќе го земеме Fabio Quagliarella али ова е некој репорт па ќе видиме до крај на преоден рок што ќе се деси.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.945
Поени од реакции
8.844
Дознав една интересна вест, Рома е клубот кој има право прв да купи играч од Ривер Плата, значи по трансферот на Ламела клубовите склучиле таков договор, значи талентите од Ривер Плата никој не може да ни ги украде, ние први се прашуваме за нив :cool:
--- надополнето: 6 јануари 2012 во 14:41 ---
Се порврзува Макси Лопез со нас, епа ете одличен играч кој би го збогатил нападот на Рома
--- надополнето: 6 јануари 2012 во 14:53 ---
Денеска ќе има(или веќе има во овој момент) средба помеѓу Сабатини и Џузепе Боцо(менаџер на Греко,Пизаро и Квајарела) .. ќе имаат многу работа, за првиот играч е најлесно, треба само да потпише нов договор, вториот му спремаат трансфер во јувентус, а за третиот Сабатини ќе се распраша дали можно некако да го позајмиме :))

Член од
31 октомври 2008
Мислења
265
Поени од реакции
41
Амаури на времето беше подвижен напаѓач колку толку, за ралика од Бориело кој секогаш бил и ќе остане спор, како Лука Тони ... затоа Бориело неможеше да се наметне кај Луис Енрике, Амаури така и така, но кога би го зеле Квајарела би завршиле одлична работа ... сакаш подобар од Бориело, па Бориело е замена, така да сега би зеле напаѓач кој би го потполнил неговото место .. а на лето ќе правиме муабет за класа играч :)

-и што можат Сабатини и Балдини доколку Де Роси не сака да го продолжи договорот ? :)
aма на времето :) Лука Тони беше ѕвезда за Бориело и Амаури, колку неподвижен и да беше:) Макси Лопез може да заврши работа за оваа полусезона. А Сабатини и Балдини што можат? Да му пуштат уште милион два плус и да биде работава ;)

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.945
Поени од реакции
8.844
aма на времето :) Лука Тони беше ѕвезда за Бориело и Амаури, колку неподвижен и да беше:) Макси Лопез може да заврши работа за оваа полусезона. А Сабатини и Балдини што можат? Да му пуштат уште милион два плус и да биде работава ;)
па не пуштаат тие, туку американците, на нив им се лути ;)

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Римјани, сте за на ливче утре, или не ? :D

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.945
Поени од реакции
8.844
Дечки дајте линк за следење на Рома во зиво
Не го видов постот, еве линк http://lsh.lshunter.tv/static/popups/7703902337140.html

-Инаку добро играме, ама фали еден напаѓач како Освалдо сега :confused: Киево не ја ни фатија топката ... ајде второ уште еден оти вака не е сигурно, една контра и финито
--- надополнето: 8 јануари 2012 во 16:00 ---
"Scusate Il Ritardo" Франческо Тоти!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom