Фан Клуб: Рома

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.918
Поени од реакции
8.790
Кјаер е договорен, но ќе се чека Волсбрг да си најдат замена па да го пуштат кај нас ... Фернандо исто така е договорен, но на управата на Рома приоритет е Касемиро, доколку не успеат со Касемиро го земаат Фернандо од Порто за 11мил. јас сум повеќе за Фернандо кој веќе има некое искуство, а овој Касемиро е многу млад и не искусен ..

Член од
31 октомври 2008
Мислења
265
Поени од реакции
41
Кјаер е договорен, но ќе се чека Волсбрг да си најдат замена па да го пуштат кај нас ... Фернандо исто така е договорен, но на управата на Рома приоритет е Касемиро, доколку не успеат со Касемиро го земаат Фернандо од Порто за 11мил. јас сум повеќе за Фернандо кој веќе има некое искуство, а овој Касемиро е многу млад и не искусен ..
И Освалдо е договорен за 15 милиони евра плус 3 милиони за спонзорства. Tака велат шпанските медиуми. Се очекува договорот да биде официјализиран во понеделник или вторник.

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.007
Поени од реакции
2.043
Да, да .. и Освалдо е наш.Еден од Фернандо или Касемеиро ќе дојде исто така .. добро е :)

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.328
Поени од реакции
26.273
Кјаер е договорен, но ќе се чека Волсбрг да си најдат замена па да го пуштат кај нас ...
пуштај 00:50 и се ке ти стане јасно

јас ви пишав изминатите денови дека Кјаер нема да ви биде добро засилување дури подобро за Волфзбург ке биде што ке се разделат со киксерот, а Волфзбург веке го купил Киргиакос од Ливерпул така да можно е во следните денови да го официјализирате трансферот со Кјаер

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.548
Поени од реакции
22.466
пуштај 00:50 и се ке ти стане јасно

јас ви пишав изминатите денови дека Кјаер нема да ви биде добро засилување дури подобро за Волфзбург ке биде што ке се разделат со киксерот, а Волфзбург веке го купил Киргиакос од Ливерпул така да можно е во следните денови да го официјализирате трансферот со Кјаер
Ќе видиме. Тоа што имал проблем со копачката во одреден момент, кој скапо го чинеше, не значи дека одсега па натаму во Рома секој натпревар ќе игра катастрофално и ќе си дава по 2 автогола.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.328
Поени од реакции
26.273
Ќе видиме. Тоа што имал проблем со копачката во одреден момент, кој скапо го чинеше, не значи дека одсега па натаму во Рома секој натпревар ќе игра катастрофално и ќе си дава по 2 автогола.
тоа не било проблем само еднаш кај него, тој многу пати киксирал, ја следам добро Бундеслигата и знам за тоа :sneaky:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.555
Поени од реакции
17.379
Кјаер во Италија ке биде тоа што беше во палермо едноставно не е створен за Бундес лига .....јас мислам дека ке биде добро засилување

Член од
31 октомври 2008
Мислења
265
Поени од реакции
41
Нилмар е се' уште следен од Рома. Наводно понудиле 20 милиони, ама Виљареал ги одбиле. Доаѓање Нилмар не зависи од доаѓањето на Освалдо. Наводно Енрике ги сакал и двајцата, со оглед на тоа што Бориело ќе го продаваат( што ич не ми се бендисува и не се слагам со оваа одлука). :confused:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.918
Поени од реакции
8.790
тоа не било проблем само еднаш кај него, тој многу пати киксирал, ја следам добро Бундеслигата и знам за тоа :sneaky:
Абе види, се си е ОК, знам дека Кјаер немаше добра сезона во Волсбург, но јбг тој само се вклопи во сивилото на целиот тим бидејќи лани сите играчи на Волсбург беа катастрофа а толку многу се очекуваше од нив ... враќање во Италија за Кјаер би било одличен пресврт во неговата кариера, тој има само 22 години а веќе има искуство една година во Бундес и што е најважно две години во Калчото каде што беше еден од најдобрите дефанзивци

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.918
Поени од реакции
8.790
Романисти, сега за сега ништо официјално, за Кјаер и Освалдо само потписи фалат барем како што сум информиран, додека Касемиро продолжува во Сао Паоло ... тој многу не ме засега, јас го сакам Фернандо, а еве сега гледам спремаат понуда за Монтоливо, замислете среден ред:

..............................................Фернандо..................................................

.............................Монтоливо................Де Роси....................................

:vozbud::vozbud::vozbud:

Бориело ставен на трансфер листата и веќе стигаат понуди од ПСЖ, Фулам и Зенит, русите пратиле најмногу 10мил, но Рома бара 13мил, што е до мене нека го дадат и за 10 милки ... на сметка на тоа ќе дојде уште еден напаѓач покрај Освалдо, некој од Нилмар, Абел Хернанес или пак ќе испадне некој сосем тре :)
--- надополнето: Aug 24, 2011 7:45 PM ---
Вести на денот: "Официјално Симеоне Лориа во Болоња" - ЧИАО "ЛЕГЕНДО" :pos::pos:

... и за последен пат:

:pos::pos:
--- надополнето: Aug 24, 2011 7:46 PM ---
Освладо пред некој час пристигнал во Рим, неговите први зборови: "Среќен сум што дојдов тука, Форца Рома" :D

Член од
31 октомври 2008
Мислења
265
Поени од реакции
41
Криво ми е за Бориело... Што се тиче са Легендом Лориа, морам да признаам дека неочекуван беше овој трансфер :) Јас мислев Хуан да не го продаваат, па Лориа да биде првотимец :D Ваков таленат ќе фали во Рома, не верувам дека ќе најдат соодветна замена. Што ќе правам сеа со дресот од него?

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.918
Поени од реакции
8.790
Криво ми е за Бориело... Што се тиче са Легендом Лориа, морам да признаам дека неочекуван беше овој трансфер :) Јас мислев Хуан да не го продаваат, па Лориа да биде првотимец :D Ваков таленат ќе фали во Рома, не верувам дека ќе најдат соодветна замена. Што ќе правам сеа со дресот од него?
:pos:

... туку јас навистина што да правам со дресот на Мексес што ми е од Рим :tapp:

Член од
31 октомври 2008
Мислења
265
Поени од реакции
41
:pos:

... туку јас навистина што да правам со дресот на Мексес што ми е од Рим :tapp:
eee те го дека е Рим, ќе тркнеш, нов ќе купиш, овие новите дресови се МНОГУ поубави... дури им ставија малце повеќе наранџесто околу вратот. 75 еврејчња...мора да дадеш свој придонес за тимот на рома :) пс си требал од Касети да земеш, од него тешко да се откаже Рома. :rolleyes:

Kajgana Shop

На врв Bottom