Фан Клуб: Рома

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Неправилно досудени пенали немаше и неправилно недосудени, а против Рома имаше 3.

И не го распушавај појќе.

Ако не беа пенали, немаше да го распушаваш ами ќе речеше не беа пенали. Ај сеа слободен си.

Tи за Билан нели беше едно време бе ? Торпедо едно \o/

Глеј си у свој двор .... и доста гризеш од *** , коа и сам знаеш да не не дупнеа од крадење и двојни аршини судиите уште во фебруари ке беше готова титулата ама ке им паднеше гледаност па си ја наместија до крај ....

И не , не мислам да ти ги повторувам *спорните ситуации во корист на противниците на Интер* паметен си , најди ги на нет

пс:Раниери може е лузер тренер ама поголем џентлмен неам видено од него , алал му вера ...

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Tи за Билан нели беше едно време бе ? Торпедо едно \o/

Глеј си у свој двор .... и доста гризеш од *** , коа и сам знаеш да не не дупнеа од крадење и двојни аршини судиите уште во фебруари ке беше готова титулата ама ке им паднеше гледаност па си ја наместија до крај ....

И не , не мислам да ти ги повторувам *спорните ситуации во корист на противниците на Интер* паметен си , најди ги на нет

пс:Раниери може е лузер тренер ама поголем џентлмен неам видено од него , алал му вера ...
Не влегвај бе тртуш еден, го имаме муабето праено и само во вашата имагинација постојат такви ситуаци. И црвените картони беа заслужени и сите пенали и не јади многу лајна лично никој не те навреди, подсобери се малце пред да се посерам на твојата инфантилна ретардирана појава.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Спалети со прва титула во Зенит, го освоиле Купот во Русија, а моментално се и први во Русија, браво за Спалети

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Не влегвај бе тртуш еден, го имаме муабето праено и само во вашата имагинација постојат такви ситуаци. И црвените картони беа заслужени и сите пенали и не јади многу лајна лично никој не те навреди, подсобери се малце пред да се посерам на твојата инфантилна ретардирана појава.

Со кој го имаш праено ? Со сам себе ? или со патовците,тенковците,ивевците и остала анти интер багра ? ?

Крај краева , шо те ебам , кој губи има право да се лути ...

Само шо иронијата е - Навивачите на Рома шо можеа да бидат ШАМПИОНИ не кукаат толку како такви лигавици ко тебе чија што екипа беше отпишана од шамп. битка уште во фебруари .....

Ти имаш комплекси од Интер , а тој комплекс ке продолжи да расте зашо глупата ти екипа не инвестира во играчи !

Ми се свиѓа вториов болд ....ко Слаткар да го слушам

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
еве како беа пречекани фудбалерите на Рома

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Со кој го имаш праено ? Со сам себе ? или со патовците,тенковците,ивевците и остала анти интер багра ? ?

Крај краева , шо те ебам , кој губи има право да се лути ...

Само шо иронијата е - Навивачите на Рома шо можеа да бидат ШАМПИОНИ не кукаат толку како такви лигавици ко тебе чија што екипа беше отпишана од шамп. битка уште во фебруари .....

Ти имаш комплекси од Интер , а тој комплекс ке продолжи да расте зашо глупата ти екипа не инвестира во играчи !

Ми се свиѓа вториов болд ....ко Слаткар да го слушам
Темата е за да се пиши мислење и моето мислење е дека ако имаше фер судење Рома ќе беше шампион и за мене се морални победници.

А ти можиш до утре да просераваш, оти знајш дека судите ја решија на крајот битката.

И не ме цитирај појќе мрсул еден, имаш тема Интер таму дркај си со другарчињата, слези ми мене од куро.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Во Сабота агентот на Симплицио ќе пристигне во Рим за да сретне со управата на Рома и да го направат финалниот договор, истиот тој човек е агент и на Адриано, па така да во Сабота управат на Рома не чело со Даниеле Праде со еден удар можат да утепат две муви...:)
we will see...

а како замена која ќе го менува Мирко на некои натпревари се спомнува Макароне од Сиена, човекот имаше добра сезона ама не е за во тим како Рома, Менез подобро би изгрил на тоа место и не гледам некој причина овој играч да пристигне во Рома

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Roma Director Gian Paolo Montali Denies Philippe Mexes Will Be Sold-е ова сакам да го слушнам, а не продолжување на договорот на Бурдисо или купување на неговиот помлад брат Гилермо или како му беше името... Мексес да остане, па понатаму што сакат нека прават...
мани друго имам и дрес од Мексес :)

Член од
3 февруари 2008
Мислења
116
Поени од реакции
37
Roma Director Gian Paolo Montali Denies Philippe Mexes Will Be Sold-е ова сакам да го слушнам, а не продолжување на договорот на Бурдисо или купување на неговиот помлад брат Гилермо или како му беше името... Мексес да остане, па понатаму што сакат нека прават...
мани друго имам и дрес од Мексес :)
И да имам 10 дреса не би сакал да остане мексес во Рома, едноставно не е играч за оваа екипа!!!!!!

K

KomitaMKD

Гостин
Дечки немав интернет неколку дена па не бев активен на форумов.Сакам да кажам за изминатава сезона дека беше прилично добра.Имаше многу светли и радосни моменти како победите против Јуве во гости, па Интер дома , серијата од 24 утакмици без пораз и воопшто не треба да бидеме разочарани што не ја освоивме Сериа А.И среќата не беше на наша страна на клучниот натпревар со Сампдориа ама тоа е тоа..Да гледаме напред кон новата сезона.Мислам дека ако го задржиме истиот состав и плус 2 засилувања од кои едниот мора да биде голгетер, а не да се мачиме со реализацијата од 10 шанси еден гол само постигнат.Да видиме како ќе се покажат Росела и компанија...

Krkiroma

NOMEN EST OMEN
Член од
30 декември 2008
Мислења
736
Поени од реакции
22
Здраво Друштво!
Еве ме мене повторно тука, по една поголема пауза, пауза која што ја земав од причини објасниви само за мене. Како и да е, сакам да Ви се извинам за моето отсутво. Отсега па натаму може повторно да сметате на мене. Но да ви кажам, дека од моја страна не бевте заборавени, редовно ги читав вашите постови на Фан клубот за Рома.
Поздрав и извинете уште еднаш!

--- надополнето ---

--- надополнето ---

Што се однесува до Рома и нејзината интересна сезона, можам да ја објасна со една слика

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
И да имам 10 дреса не би сакал да остане мексес во Рома, едноставно не е играч за оваа екипа!!!!!!
ар ју инсејн? мексес е еден од топ 10 дефанзивци во светот и мора да остане
Здраво Друштво!
Еве ме мене повторно тука, по една поголема пауза, пауза која што ја земав од причини објасниви само за мене. Како и да е, сакам да Ви се извинам за моето отсутво. Отсега па натаму може повторно да сметате на мене. Но да ви кажам, дека од моја страна не бевте заборавени, редовно ги читав вашите постови на Фан клубот за Рома.
добредојде назад крки :)

--- надополнето ---

--- надополнето ---

Што се однесува до Рома и нејзината интересна сезона, можам да ја објасна со една слика

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
ај вака да почнеме, за кој клуб навиваш?? за да не дојде до некои недоразбирања...:)

--- надополнето ---

Здраво Друштво!

--- надополнето ---

--- надополнето ---

добредојде по втор пат, ни недостигаше и така сме во мал број...:)

Kajgana Shop

На врв Bottom