Од ова би ги прешктал само Ибра и Роналдо , Ибра од аспект што е многу скап и нема искуство во Шпанија и може да не се прилагоде а за помали пари може Виља:smir:![]()
Зошто никако? Кој е Гвардиола?-па стигна до три титули но не е се до него!!! Со квалитетен тим се е можноАнчелоти веке отиде у Челзи, а Рајкард сигурно не би го донел Перез, Пелегрини, мислам дека тој ке дое(колку и да нејќам!, со таков тренер Никако успех у ЛШ). А Рајкард сепак освоил титули и у Ла лига и у Лш, така да може ке излезат шпекулации за него, иако не ми се верува, сепак преостанува да видиме !
Не е исто да возиш Фиќо и Ферари! Со Фиќо нема ни око ни страв да те соземе а со Ферари ќе ти крене адреналинот на MAX но резултатите какви ќе бидат?
Виљареал и Реал Мадрид не е исто! Имал успех со Виљареал да, и никој не го оспорува истото, но едно е кога немаш никаков притисок и си командаш тимот како ти душа сака, си направи одлична селекција и успехот си дојде. Е сега дали Пелегрини ќе може да се справи преголемиот притисок од јавноста за да донесе титула??? Искрено не верувам, едноставно не е тренер за најтрофејниот клуб на планетава.
И веќе ако дојде Пелегрини би требало да му се даде поголема шанса, да не биде како до сега, 6 месеци и аут. Можеби ќе ме демантира и мене но треба да добие поголема шанса. Ако Перез си прави како Калдерон ништо од титулите. Искрено и јас сакам Шпанците да доминираат со Европа и на клупски план. Преку к..р со англичани веќе!!
Профитот кој ќе се оствари од Роналдо ќе биде доволен за три нови квалитетни играчи.Од ова би ги прешктал само Ибра и Роналдо , Ибра од аспект што е многу скап и нема искуство во Шпанија и може да не се прилагоде а за помали пари може Виља
а исто и за Роналдо се премногу пари и на крај годишна плата за двајцата заедно е сума за нов квалитетен играч
Е да у право си за тоа, само ми е ногу антипатичен тиа со неговите театрални дејности и што се форсира самиот себе си ја крева цената а за квалитет свака му частПрофитот кој ќе се оствари од Роналдо ќе биде доволен за три нови квалитетни играчи.
Да не збориме за фудбалска корист.
Не е појден се уште, ама не гледам ни дека Флорентино негде е заинтересиран за Анчелоти. Освен ако е таков „мајстор“, се тајно да изигра.Анчелоти веке отиде у Челзи.
Аврам Грант, абе аман. :pos2:Можеби треба да размислите и за Аврам Грант, ипак човекот ги одведе Челзи до финале
Сигурно не си фан на Реал и сигурно не си читал од претходните постовиГледам сите сте се нафурале на РОналдо,Ибра,Кака а за одбраната никој ни збор ццц кој ќе ви ја држи Рамос сам???Мој предлог Карваљо од Челзи:helou:
Слободно може да ви го дадеме:helou:ме интересира дали Дренте е сеуште во Реал или игра во друг тим ??
Zinedine Zidane Recommends Lille’s Eden Hazard To Real Madridахх,ако успее да го дотурка, и нема кој знае колку пари да платиме, а види каков талент носи ? Иначе прв пат слушам дека има шанси за у реал да се пресели, за играчов сум слушнал повеке пати.