Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
I

IBIZA SOUND

Гостин
od koga si zamina del boske salam trener ne dojdi vo real,a se smenija mnogu od togas pa do den denes.znaci pod vodstvo na del boske real bese najopasen mislam
a za rajkard mislam deka sansite se minimalni da dojde vo real i da igra protiv barsa

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Од ова би ги прешктал само Ибра и Роналдо , Ибра од аспект што е многу скап и нема искуство во Шпанија и може да не се прилагоде а за помали пари може Виља
а исто и за Роналдо се премногу пари и на крај годишна плата за двајцата заедно е сума за нов квалитетен играч

Анчелоти веке отиде у Челзи, а Рајкард сигурно не би го донел Перез, Пелегрини, мислам дека тој ке дое(колку и да нејќам!, со таков тренер Никако успех у ЛШ). А Рајкард сепак освоил титули и у Ла лига и у Лш, така да може ке излезат шпекулации за него, иако не ми се верува, сепак преостанува да видиме !
Зошто никако? Кој е Гвардиола?-па стигна до три титули но не е се до него!!! Со квалитетен тим се е можно

:vozbud:

Виљареал и Реал Мадрид не е исто! Имал успех со Виљареал да, и никој не го оспорува истото, но едно е кога немаш никаков притисок и си командаш тимот како ти душа сака, си направи одлична селекција и успехот си дојде. Е сега дали Пелегрини ќе може да се справи преголемиот притисок од јавноста за да донесе титула??? Искрено не верувам, едноставно не е тренер за најтрофејниот клуб на планетава.
И веќе ако дојде Пелегрини би требало да му се даде поголема шанса, да не биде како до сега, 6 месеци и аут. Можеби ќе ме демантира и мене но треба да добие поголема шанса. Ако Перез си прави како Калдерон ништо од титулите. Искрено и јас сакам Шпанците да доминираат со Европа и на клупски план. Преку к..р со англичани веќе!!
Не е исто да возиш Фиќо и Ферари! Со Фиќо нема ни око ни страв да те соземе а со Ферари ќе ти крене адреналинот на MAX но резултатите какви ќе бидат?

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Од ова би ги прешктал само Ибра и Роналдо , Ибра од аспект што е многу скап и нема искуство во Шпанија и може да не се прилагоде а за помали пари може Виља
а исто и за Роналдо се премногу пари и на крај годишна плата за двајцата заедно е сума за нов квалитетен играч
Профитот кој ќе се оствари од Роналдо ќе биде доволен за три нови квалитетни играчи.

Да не збориме за фудбалска корист.

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Профитот кој ќе се оствари од Роналдо ќе биде доволен за три нови квалитетни играчи.

Да не збориме за фудбалска корист.
Е да у право си за тоа, само ми е ногу антипатичен тиа со неговите театрални дејности и што се форсира самиот себе си ја крева цената а за квалитет свака му част

F

fantomX

Гостин
Анчелоти веке отиде у Челзи.
Не е појден се уште, ама не гледам ни дека Флорентино негде е заинтересиран за Анчелоти. Освен ако е таков „мајстор“, се тајно да изигра. :)

Можеби треба да размислите и за Аврам Грант, ипак човекот ги одведе Челзи до финале
Аврам Грант, абе аман. :pos2:
Прво, Челзи почна да покажува „знаци на живот“ т.е. игра од ко се приклучи и Тен Кате; второ, да работам 4+ месеци со таков состав, и после да играм со Олимпијакос и Фенербахче и ја ќе успеам. Ливерпул беше тежок за полуфинале, ама сполај му на Рисе, иако ретко кој памти сега шо се случи тогаш (шо потврдува дека во ЛШ е важен само резултато, и ги побива сите серковци кои велат дека Челзи прикажал „анти-фудбал“ против Барселона годинава).

A

Alexander Nevsky

Гостин
Гледам сите сте се нафурале на РОналдо,Ибра,Кака а за одбраната никој ни збор ццц кој ќе ви ја држи Рамос сам???:toe: Мој предлог Карваљо од Челзи:helou:

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Гледам сите сте се нафурале на РОналдо,Ибра,Кака а за одбраната никој ни збор ццц кој ќе ви ја држи Рамос сам???:toe: Мој предлог Карваљо од Челзи:helou:
Сигурно не си фан на Реал и сигурно не си читал од претходните постови:toe:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
ме интересира дали Дренте е сеуште во Реал или игра во друг тим ??

Jin

Член од
17 февруари 2008
Мислења
419
Поени од реакции
20
Во реал е мооментално, и според мене треба негде на позајмување да го дадат да го докаже својот талент.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Поздрав од Зидан....го турка детево накај Реал

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
ахх,ако успее да го дотурка, и нема кој знае колку пари да платиме, а види каков талент носи ? Иначе прв пат слушам дека има шанси за у реал да се пресели, за играчов сум слушнал повеке пати.

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
ахх,ако успее да го дотурка, и нема кој знае колку пари да платиме, а види каков талент носи ? Иначе прв пат слушам дека има шанси за у реал да се пресели, за играчов сум слушнал повеке пати.
Zinedine Zidane Recommends Lille’s Eden Hazard To Real Madrid

Robinho wants to leave Manchester City and he asked the Saints to repatriate

Ах го сожалувам Робињо заради глупаците Калдерон и Мијатовиќ а и заради ненаситноста за голема плата си ја уништи кариерата......Се што лета не се јаде :tapp:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Shto se Kalderon i Mijatovic krivi be? Tie mu se krivi toj shto go interesiraa samo pari? Neka mi sisa k***v sega!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom