Криви се затоа што сакаа да го вклучуват во зделка со Роналдо и на крајот останаа со празни раци и плус без Робињо :nesvest:Shto se Kalderon i Mijatovic krivi be? Tie mu se krivi toj shto go interesiraa samo pari? Neka mi sisa k***v sega!!
Не верувам дека тоа беше вистина. Калдерон и Мијатовиќ во ниеден момент не изјавија дека може да се случи такво нешто, сето тоа беше масло на гол и компанија.Криви се затоа што сакаа да го вклучуват во зделка со Роналдо и на крајот останаа со празни раци и плус без Робињо :nesvest:
Со тоа што се упропасти Робињо во Сити незнам дали се Челзи сеуште заинтересирани за него, кон други играчи се насочени сега али се е можноПа и ја се посомневав у тоа дека е, ама коа ке реши да си иде, и коа ке види кај има поише пари, тие сопствениците му кажале за "Планот" сите звезди да ги купат, вишол дека имаат многу пари, ке биде лидер, и си отиде... он не размислил што сега ке се случува! Јас мислам да си отиде од Сити сеа, може да отиде у Челзи, они го сакаа добар клуб е челзи(со големи амбиции) и може до некаде да си ја врати УспешнатА кариераУспешна кариера со Сити =НИКАД
Детево физички многу слабо ми делуваАухх ако доат двајцава, ке има јак шпански дуел, Алонсо Силва = Чави Иниеста, ке видиме кој ке бидат поуспешни![]()
еее, ако доат планираните робен ке мора да остане на клупа(Колку и да нејќам) али ако се повреди Силва, Робен ке биде повеке од добра заменаДетево физички многу слабо ми делуват.е многу лесно се повредува а и често
Па би требало да се земе и нешто алтернатива па ќе има место и за замениДетево физички многу слабо ми делуват.е многу лесно се повредува а и често
Whaaaat???еее, ако доат планираните робен ке мора да остане на клупа(Колку и да нејќам) али ако се повреди Силва, Робен ке биде повеке од добра замена![]()
Хахаа, прочитај горе што напишав (колку и да не сакам) а немој да мислиш дека ако Перез го купи Силва ке го остаи на клупа:smir:Whaaaat???
Робен на клупа ради Силва? Ни на сон, подобар си е Робенчо, само да остане здрав и да има добри подготовки.
Чаби Алонсо е приоритет според мене од трансферите.