Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Нормално оти робињо после кратко време ќе дава вакви коментари. Не е исто Реал и Манчестер С. Заеба се ного ама ај, он си знаа.

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Shto se Kalderon i Mijatovic krivi be? Tie mu se krivi toj shto go interesiraa samo pari? Neka mi sisa k***v sega!!
Криви се затоа што сакаа да го вклучуват во зделка со Роналдо и на крајот останаа со празни раци и плус без Робињо :nesvest:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Криви се затоа што сакаа да го вклучуват во зделка со Роналдо и на крајот останаа со празни раци и плус без Робињо :nesvest:
Не верувам дека тоа беше вистина. Калдерон и Мијатовиќ во ниеден момент не изјавија дека може да се случи такво нешто, сето тоа беше масло на гол и компанија.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Па и ја се посомневав у тоа дека е, ама коа ке реши да си иде, и коа ке види кај има поише пари, тие сопствениците му кажале за "Планот" сите звезди да ги купат, вишол дека имаат многу пари, ке биде лидер, и си отиде... он не размислил што сега ке се случува! Јас мислам да си отиде од Сити сеа, може да отиде у Челзи, они го сакаа добар клуб е челзи(со големи амбиции) и може до некаде да си ја врати УспешнатА кариера :toe: Успешна кариера со Сити =НИКАД

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Па и ја се посомневав у тоа дека е, ама коа ке реши да си иде, и коа ке види кај има поише пари, тие сопствениците му кажале за "Планот" сите звезди да ги купат, вишол дека имаат многу пари, ке биде лидер, и си отиде... он не размислил што сега ке се случува! Јас мислам да си отиде од Сити сеа, може да отиде у Челзи, они го сакаа добар клуб е челзи(со големи амбиции) и може до некаде да си ја врати УспешнатА кариера :toe: Успешна кариера со Сити =НИКАД
Со тоа што се упропасти Робињо во Сити незнам дали се Челзи сеуште заинтересирани за него, кон други играчи се насочени сега али се е можно

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ма што не боли к*р нас за него, си го избра Сити и нека си седи сега таму, нека биде “лидер“!

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Абе што му се замарате на циганот:pos2::pos2: Оставете го нека биде најдобар на свет во Сити....оваа година за малку ќе беа шампиони во Премиер..(им фалеше само Јунајтед) епа сеа што испаднаа во полуфинале од лигата на шампионите повеќе фактори беа против нив...:helou:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Аухх ако доат двајцава, ке има јак шпански дуел, Алонсо Силва = Чави Иниеста, ке видиме кој ке бидат поуспешни :vozbud:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Аухх ако доат двајцава, ке има јак шпански дуел, Алонсо Силва = Чави Иниеста, ке видиме кој ке бидат поуспешни :vozbud:
Детево физички многу слабо ми делува:toe:т.е многу лесно се повредува а и често

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
еее, ако доат планираните робен ке мора да остане на клупа(Колку и да нејќам) али ако се повреди Силва, Робен ке биде повеке од добра замена :toe:

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Па би требало да се земе и нешто алтернатива па ќе има место и за замени
Едит: како што кажа ShurikeN!!! Робен е повеќе од замена :vozbud: само доколку не биде продаден :nesum:
Uli Hoeness: Bayern Munich Will Not Sell Ribery For Less Than €100m
-Ни на сон нема да ги има :pos2:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
еее, ако доат планираните робен ке мора да остане на клупа(Колку и да нејќам) али ако се повреди Силва, Робен ке биде повеке од добра замена :toe:
Whaaaat???
Робен на клупа ради Силва? Ни на сон, подобар си е Робенчо, само да остане здрав и да има добри подготовки.

Чаби Алонсо е приоритет според мене од трансферите.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Whaaaat???
Робен на клупа ради Силва? Ни на сон, подобар си е Робенчо, само да остане здрав и да има добри подготовки.

Чаби Алонсо е приоритет според мене од трансферите.
Хахаа, прочитај горе што напишав (колку и да не сакам) а немој да мислиш дека ако Перез го купи Силва ке го остаи на клупа:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom