Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Е стига со бош муабети на темава, туку знае ли некој шо е најавено за купување во одбраната стига се пишува за Роналдо,Кака....освен Клиши немам слушнато нешто за во одбраната
Имаше само пишено и за Бруно Алвеш ама не до толку сериозно а и можно е барса да го лапнат како што тоа го направија со Дани Алвеш и ред други заради Калдерон и Мијатовиќ што беа насочени кон Роналдо, али сепак Фло е на сцена па одма е подруго нема цело лето молење заради еден играч па да испуште многу други си има човекот временски ултиматум за секој па ако не ја искористе шансата на тој што му е дадена нека забораве на оваа година за во Реал па нека чека нареден воз ако му пратат другата година :pos2:

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.185
Поени од реакции
3.516
Ја мислам да ги земете Рибери,Кака,Силва,Виља,Ибра,Чаби Алонсо,Клиши,Маикон,Роналдо:)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
http://www.defensacentral.com/real_madrid/29577/florentino-perez-real-madrid-el-larguero

Интервју со Перез. Од поинтересните работи, говори дека доколку нема доволно финансии за засилувања ќе финансира од свој џеб.
Потврдува дека Валдано и Зидан ќе бидат со него во тимот.
Зборува за Роналдо, дека ланското лето се договорил со Ферги дека ќе остане само ако му се стави клаузула во договорот дека може да го купат за 80 милиони.

Смета дека кога Бекам си замина требаше да дојде Роналдо, а кога си замина Зидан требало да дојде Кака.

6 играчи најверојатно ќе бидат купени, и многу продадени.

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Ја мислам да ги земете Рибери,Кака,Силва,Виља,Ибра,Чаби Алонсо,Клиши,Маикон,Роналдо:)
Може зашто да не, само Јуве нека ги плати половината од овие:baeh::smir:

Иначе со душа чекам да дојде трансфер периодот и да гледаме трансфер бомби:vozbud:

http://www.goal.com/en/news/12/spain/2009/05/29/1292626/cristiano-ronaldos-desire-is-to-join-real-madrid-report

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Ја одвај кондомот го извадив.

В

Вори

Гостин
Ее за вакви како овој горе треба еден бан...ја сум јадел банови за други работи,а овој само постира смајлиња...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ее за вакви како овој горе треба еден бан...ја сум јадел банови за други работи,а овој само постира смајлиња...
Не бе што има врска, добредојдени се вакви циркузанти како него...ако нема вакви со кого ќе се заебаваме ние? Тој мисли дека провоцира некого, а незнае колкава будала испаѓа. Ама не му замерам, ќе ги пуштат порано од градинка и радосни се...

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Репете ќе му даам :)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Не го заебаајте бе, Интересен е, продужи мајсторе ! ;)

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
http://www.defensacentral.com/real_madrid/29577/florentino-perez-real-madrid-el-larguero

Интервју со Перез. Од поинтересните работи, говори дека доколку нема доволно финансии за засилувања ќе финансира од свој џеб.
Потврдува дека Валдано и Зидан ќе бидат со него во тимот.
Зборува за Роналдо, дека ланското лето се договорил со Ферги дека ќе остане само ако му се стави клаузула во договорот дека може да го купат за 80 милиони.

Смета дека кога Бекам си замина требаше да дојде Роналдо, а кога си замина Зидан требало да дојде Кака.

6 играчи најверојатно ќе бидат купени, и многу продадени.
Значи сепак не била готова работата со Пелегрини, и самиот Пелегрини и неговиот агент негираа такво нешто.

3 тренери во игра, баш ме интересира кои се, мои лични фаворити се Анчелоти и Рајкард, мада не верувам да дојде некој од нив двајца.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Значи сепак не била готова работата со Пелегрини, и самиот Пелегрини и неговиот агент негираа такво нешто.

3 тренери во игра, баш ме интересира кои се, мои лични фаворити се Анчелоти и Рајкард, мада не верувам да дојде некој од нив двајца.
Се заебаваш брат? Недај боже само Рајкард да дојде, недај боже!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom