Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Добро, ипак не беше толку лош, колку шо имаше лоши имаше и добри трансфери, Пепе, Игуаин, Робен, Руд, Гаго...

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Добро, ипак не беше толку лош, колку шо имаше лоши имаше и добри трансфери, Пепе, Игуаин, Робен, Руд, Гаго...
Па да тоа се добри трансфери од негова страна ама коа ќе се навратиме назад претходното лето и љубовта заедно со Калдерон кон Роналдо ја упропастија сегашната сезона и сега со задоволство :helou::helou::helou:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307

Можеби играчите испаднаа добри, али далеку од тоа дека он добро ги изведе. За сите даде премногу пари, според мене неспособен беше за ваква функција.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Можеби играчите испаднаа добри, али далеку од тоа дека он добро ги изведе. За сите даде премногу пари, според мене неспособен беше за ваква функција.
Па добро, отсекогаш сме биле познати по тоа што фрламе екстра (непотребен) кеш при трансфери, само сакав да ги нагласам играчите кои уствари вредат, а се негова работа, особено Руд, идејата била чисто негова.

Се надевам дека Валдано ќе биде подобар.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Единствено ми е жал шо баш кога дојде Ван Нистелрој се повреди и го продадоа на Милан, да играа заедно тандем во нападот ке беше страшен напад али Капело, јебига
abe zaso jas go mrazam kapelo...
go prodade ronaldo za ebani 6 mil... i plus poradi nego i Becks si zamina...
pa videte mu go umot na eden glup i grozen starec...
da ne se prodadea ovie dva igraca real ke bese real....
a Ronaldo bese Ronaldo ili "il fenomeno" i ako nekoj najveke od povredi stradal se toj i owen... kaj ke im bese krajot ako igraa zaedno i bes povredi :toe:

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337

Збогом маму ти јебем!

Арсен Венгер потпишал нов договор со Арсенал, и онака не го сакав-тор топ!

И оваа дрвото си отиде фала му на Бога.

Edit: Happy birthday Iker!

Enis_gv

Dictator.
Член од
17 март 2009
Мислења
353
Поени од реакции
9
Мијатовиќ си замина од Реал Мадрид

Поранешниот голем фудбалски ас, Предраг Мијатовиќ, повеќе не е спортски директор на шпанскиот прволигаш Реал Мадрид, откако во договор со управата на клубот реши да ја напушти досегашната функција, објавија медиумите во Шпанија. Мијатовиќ имаше договор со „кралскиот клуб“ до 2010 година, но ваквиот расплет на настаните беше очекуван во пресрет на јунските избори во Реал Мадрид.
Поранешниот српски фудбалер на функција во тимот од Мадрид дојде на препорака поранешниот претседател Рамон, кој го напушти клубот во јануари годинава поради скандалот со местење на гласовите на годишното собрание. Поради тоа беше само прашање на време кога Мијатовиќ ќе биде сменет од функцијата спортски директор во еден од најголемите фудбалски клубови на светот.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Ајт, Марш! Си отиде и тој полека полека мораа да ги истребат! Иначе нека му е среќен роденденот на Најдобриот Голман!
Edit: Иначе сепак ке има избори, имало и против кандидати, нема везе дали ке има, само не оставаат време Перез порано да си ја почне трансвер политиката

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Еј на Икер му беше роденден пред 2 дена на 20ти
со закаснување Среќен нека му е роденденот и да освои многу титули со Реал во иднина:helou:

worca

Get well soon....
Член од
19 февруари 2008
Мислења
740
Поени од реакции
15
Ух...
Каков само играч беше ова...и покрај најгрозните повреди што еден фудбалер може да ги замисли, се враќаше пак и пак и пак...и растураше.:(
Il fenomeno.
Вечно ќе му го памтам хет-трикот што му го даде на Манчестер во гости.:)

И јас....според мене најдобриот играч во историјата на фудбалот...Ние не живеевме во времето на Пеле И Марадона, така да не ни знам како играле тие....РОНАЛДО, The Original Ronaldo, Luis Nazario Di Lima, е според мене НАЈДОБРИОТ ИГРАЧ ВО ИСТОРИЈАТА НА ФУДБАЛОТ...Она што беше Пеле за 60-те тоа е Роналдо за нас во наше време...

Секоја чест....

Венгер не купува млади играчи затоа што така сака.

Еве баш денес читав дека летниот трансфер буџет ќе му бил 15 милиони.

Да трошат Реал по толку пари ќе се борат за куп на уефа, а не за титула.

За парите што ги има на располагање (а богами и играчите) Арсенал е неверојтно добар.

Апсолутно е така....за она што го има во моментов и она што го вади од него....не знам....треба да си голем тренер...Вие имавте и имате секогаш по некоја ѕвезда и еден куп добри играчи, а не можите да најдите тренер....Имавте Луксембурго, Шустер и така натака и никој не успеа поке од 1 година да остани, а ни овој сегашниот не тера...Дека Венгер е НАЈДОБАР ТРЕНЕР НА СВЕТОТ е најдобар....и дека ако дојди кај вас, ке бидите подобри, во право е....Можи да донеси квалитет, можи да донеси почит, може да го седне Раул на клупа...и така натака....Ама единствената причина е тоа што дека во Арсенал се прави како што тој сака, а во Реал ке прави како ке му наредат....Тоа му го кажал Фабио Капело по телефонски разговор...

Венгер: Не ни помислувам на заминување. Францускиот стратег и трофејниот менаџер на Монако, Арсенал и Нагоја изјави дека останува во Арсенал се додека навивачите и управата го сака. „Јас не гледам друг тим, и други понуди. Понудата од Реал сигурно ми годи, но не е се во финансиите. Моите играчи си заминуваат поради пари, тоа е факт но јас сакам да бидам запишан во историјата и сакам да оставам печат со овие млади фудбалери. Никогаш нема да водам друг клуб освен Арсенал. Последната моја желба кога ке си одам од Арсенал ке биде да ја водам Франција, која ке ми биде остварена“ изјави Венгер за Л Екип, денес на 21,05,2009

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Не ги вреѓај Дел Боске, Фергусон, Капело, Липи, Мурињо.... нарекувајќи го Венгер најдобар тренер во светот.

Мурињо на пример имаше 20 пати помал буџет во Порто од тоа што има Венгер па освои и куп на Уефа и ЛШ.

Венгер е добар ама не е за Реал. Венгер сака да има тотална контрола, а Перез нема шанси да го дозволи тоа.

Мислам дека следната година тренер на Реал ќе биде Лаудрyп или како што препорача Зидан, Лорен Бланк.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Ја мислам најреално е да си остане Хуанде Рамос, зашо не среди и тоа убаво, ама колку и да сакаме шансите се минимални!

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Juan Onieva Pulls Out Of Real Madrid Presidential Election

Сепак ако не се кандидира Eduardo Garcia во наредните 8 дена(или уште колку останаа) , Florentino Perez ќе биде предвреме претседател и ќе може порано да почне со трансферите :vozbud:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Juan Onieva Pulls Out Of Real Madrid Presidential Election

Сепак ако не се кандидира Eduardo Garcia во наредните 8 дена(или уште колку останаа) , Florentino Perez ќе биде предвреме претседател и ќе може порано да почне со трансферите :vozbud:
И да се кандидира нема конкуренција на Перез инаку мислам дека уште 10 дена има до крај на кандидатурите така читав.

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
И да се кандидира нема конкуренција на Перез инаку мислам дека уште 10 дена има до крај на кандидатурите така читав.
Абе нема конкуренција на Перез ама за џабе ќе му одзимат време со избори :pos2: а инаку и јас читав дека има уште 10 дена до крај за кандидатурите ама тоа го читав пред некој ден така да не останува уште многу и ако не се кандидира Гарсија автоматски Перес предвреме се фаќа за работа :raz:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom