Ух...
Каков само играч беше ова...и покрај најгрозните повреди што еден фудбалер може да ги замисли, се враќаше пак и пак и пак...и растураше.
![Тажен :( :(](/styles/default/xenforo/smilies/frown.png)
Il fenomeno.
Вечно ќе му го памтам хет-трикот што му го даде на Манчестер во гости.
И јас....според мене најдобриот играч во историјата на фудбалот...Ние не живеевме во времето на Пеле И Марадона, така да не ни знам како играле тие....РОНАЛДО, The Original Ronaldo, Luis Nazario Di Lima, е според мене НАЈДОБРИОТ ИГРАЧ ВО ИСТОРИЈАТА НА ФУДБАЛОТ...Она што беше Пеле за 60-те тоа е Роналдо за нас во наше време...
Секоја чест....
Венгер не купува млади играчи затоа што така сака.
Еве баш денес читав дека летниот трансфер буџет ќе му бил 15 милиони.
Да трошат Реал по толку пари ќе се борат за куп на уефа, а не за титула.
За парите што ги има на располагање (а богами и играчите) Арсенал е неверојтно добар.
Апсолутно е така....за она што го има во моментов и она што го вади од него....не знам....треба да си голем тренер...Вие имавте и имате секогаш по некоја ѕвезда и еден куп добри играчи, а не можите да најдите тренер....Имавте Луксембурго, Шустер и така натака и никој не успеа поке од 1 година да остани, а ни овој сегашниот не тера...Дека Венгер е НАЈДОБАР ТРЕНЕР НА СВЕТОТ е најдобар....и дека ако дојди кај вас, ке бидите подобри, во право е....Можи да донеси квалитет, можи да донеси почит, може да го седне Раул на клупа...и така натака....Ама единствената причина е тоа што дека во Арсенал се прави како што тој сака, а во Реал ке прави како ке му наредат....Тоа му го кажал Фабио Капело по телефонски разговор...
Венгер: Не ни помислувам на заминување. Францускиот стратег и трофејниот менаџер на Монако, Арсенал и Нагоја изјави дека останува во Арсенал се додека навивачите и управата го сака. „Јас не гледам друг тим, и други понуди. Понудата од Реал сигурно ми годи, но не е се во финансиите. Моите играчи си заминуваат поради пари, тоа е факт но јас сакам да бидам запишан во историјата и сакам да оставам печат со овие млади фудбалери. Никогаш нема да водам друг клуб освен Арсенал. Последната моја желба кога ке си одам од Арсенал ке биде да ја водам Франција, која ке ми биде остварена“ изјави Венгер за Л Екип, денес на 21,05,2009