Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро, ипак не беше толку лош, колку шо имаше лоши имаше и добри трансфери, Пепе, Игуаин, Робен, Руд, Гаго...
Можеби играчите испаднаа добри, али далеку од тоа дека он добро ги изведе. За сите даде премногу пари, според мене неспособен беше за ваква функција.Добро, ипак не беше толку лош, колку шо имаше лоши имаше и добри трансфери, Пепе, Игуаин, Робен, Руд, Гаго...
![]()
![]()
Можеби играчите испаднаа добри, али далеку од тоа дека он добро ги изведе. За сите даде премногу пари, според мене неспособен беше за ваква функција.
abe zaso jas go mrazam kapelo...Единствено ми е жал шо баш кога дојде Ван Нистелрој се повреди и го продадоа на Милан, да играа заедно тандем во нападот ке беше страшен напад али Капело, јебига

Ух...
Каков само играч беше ова...и покрај најгрозните повреди што еден фудбалер може да ги замисли, се враќаше пак и пак и пак...и растураше.
Il fenomeno.
Вечно ќе му го памтам хет-трикот што му го даде на Манчестер во гости.![]()
Венгер не купува млади играчи затоа што така сака.
Еве баш денес читав дека летниот трансфер буџет ќе му бил 15 милиони.
Да трошат Реал по толку пари ќе се борат за куп на уефа, а не за титула.
За парите што ги има на располагање (а богами и играчите) Арсенал е неверојтно добар.

И да се кандидира нема конкуренција на Перез инаку мислам дека уште 10 дена има до крај на кандидатурите така читав.Juan Onieva Pulls Out Of Real Madrid Presidential Election
Сепак ако не се кандидира Eduardo Garcia во наредните 8 дена(или уште колку останаа) , Florentino Perez ќе биде предвреме претседател и ќе може порано да почне со трансферите![]()
И да се кандидира нема конкуренција на Перез инаку мислам дека уште 10 дена има до крај на кандидатурите така читав.