Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Е да бе, сеа нема шо да праат и ке пишат глупости. Од холанѓаните може само Дренте и Ван Дер Варт да си одат, Робен, Ван Нистелрој, Снајдер па и Хунтелар се клучни за тимот така да не верувам
Teшко дека Снајдер и Хунталар се клучни за тимот, Руд беше некогаш, Робен може да биде.

Дресовите за сезона 2009/10

Уште не можам да ја сконтам жолтата трака :jaj:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Мадрид дај директен линк ако сакаш...зошто не ми излагаат слики нешто ме заебава компјутеров...

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Ќе ги прикачам на форумов, почекај некоја минутка ќе едитирам

Attachments

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Па не се лоши бе...ама не се официјално ваљда има многу комбинации сега. Искрено ми се свиѓаат тие како на Челзи што им се сега, со траката напред. Ќе видиме што ќе биде.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Не се лоши они, ама ми боди во очи жолтата линија и ич не ми изгледа убаво тоа, гостинската варијанта ми е убава, и амблемот од наша лева страна, ми се чини дека тоа е првиот амблем на Реал од 1902.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Teшко дека Снајдер и Хунталар се клучни за тимот, Руд беше некогаш, Робен може да биде.

Дресовите за сезона 2009/10

Уште не можам да ја сконтам жолтата трака :jaj:
Да ти кажам мене баш ми се свиѓа како изгледаат...и жолтата трака добро до душе стои на декорациијата да ја наречам така.... :toe:
Ќе видиме како и ќе играат играчите во овие нови дресови хехе :):helou:

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337

Таков напаѓач треба да се донесе летово, таков ни фали

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Таков напаѓач не се раѓа веќе:nesum:

Член од
17 јули 2008
Мислења
496
Поени од реакции
27
Таков напаѓач не се раѓа веќе:nesum:
Точно така се сложувам со тебе...и кога го гледам клипов ми е многу криво за тоа што му се случи и се прашувам да не беа повредите до кај ке стигнеше....:vozbud:

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131

Ух...
Каков само играч беше ова...и покрај најгрозните повреди што еден фудбалер може да ги замисли, се враќаше пак и пак и пак...и растураше.:(
Il fenomeno.
Вечно ќе му го памтам хет-трикот што му го даде на Манчестер во гости.:)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ееее феноменот...Да беше друг со таква повреда немаше да заигра фудбал веќе, а не да продолжи пак и тоа во добра форма. Еве го сега и во Бразил растура, со 100 кг и со толку повреди. Добро кажано, ЕДНАШ СЕ РАЃА ТАКОВ ИГРАЧ!!

F

FilipMacedon

Гостин

За џабе не се вели кога ке некој игра добро фудбал велиме дека игра добро како Роналдо,тој е веќе синоним за фудбал

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Единствено ми е жал шо баш кога дојде Ван Нистелрој се повреди и го продадоа на Милан, да играа заедно тандем во нападот ке беше страшен напад али Капело, јебига

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom