Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Eпа барселона тепаше, следни сме ние ! Одиме на победа !!!! ке нема на сител 3

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Некој линк за гледање?

M

Mario Gómez

Гостин
Мора да победете, едноставно мора...Уште вас ве чекам во кладилница.Еве Робен ко што гледам ѕверски игра и веќе имаа неколку шанси.

Рамос:tapp:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Неможам во целост да кажам дека бевме подобри кој знае колку!може бевме подобар противник за нијанса,али очекував повеке ! На моменти игравме добро ама на моменти и они имаа свои шанси! знам дека сега Хуанде ке им објасни шо како, ама требаа повеке да не убедат!

ГОООООООООООООООЛ МАРСЕЛООООООООООООО и ко бек дава голови типот :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Кога ќе направи било Лас било Мамаду таква асистенција како што направи Гаго сега? Ни Гути неможе ова :)

ssseee

sangreBLANCAenMISvenas
Член од
25 јули 2008
Мислења
228
Поени од реакции
5
честито победа и среќни празници

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Кога ќе направи било Лас било Мамаду таква асистенција како што направи Гаго сега? Ни Гути неможе ова :)
Една асистенција неможе да ме убеди да го променам мислењето дека е дрво....по 90 минути е гледач на теренот...од 5м подолг пас незнае да направи...дрво е во дефанзивни задачи(секогаш пробува со клизачки старт да одзеде топка)...незнам Лас и уште еден со подобри технички способности и ќе иаме добра средина сега за сега немаме никаква:nesum:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Една асистенција неможе да ме убеди да го променам мислењето дека е дрво....по 90 минути е гледач на теренот...од 5м подолг пас незнае да направи...дрво е во дефанзивни задачи(секогаш пробува со клизачки старт да одзеде топка)...незнам Лас и уште еден со подобри технички способности и ќе иаме добра средина сега за сега немаме никаква:nesum:
Изглеа не сме гледале иста утакмица. Можеби ни ист тим до сега.

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
И од мене честито нека ни е победата и среќни празници.... *

* Ја пишав 2 и ја чекав последна за 500ден добивка :)

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Damn it, пак пропуштив утакмица, ме уби терминов од 10 навечер.

Туку пасот на Гаго сеа го глеам :vozbud::vozbud:

Поединци за истакнување има? И ме интересира Марсело како играше одбрана? :)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
хахаха, последните 25 мин не ги гледав морав у црква :( али задоволен сум ! сега стигнуваат пеколните Натпревари најпрвин за барселона па следни сме и ние ! ајде само надеж ! ете ги и барса понекад и нив ке им падне формата а можам да кажам дека последниве 2-3 години НАЈГОЛЕМ ТРАНСВЕР ПОГОДОК !!! ЛАСАНА ДИАРА!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Го гледав само прво полувреме, кое беше ТАПА!!! Само Робен пробуваше да направи нешто, другиве ништо. За второ незнам, ама честито нека ни е победа. Само ме загрижува што паднавме во реализацијава, прошлата утакмица 2-0, сега 1-0...Браво за Марсело, нека му се множат головите :)

Среќен празник на сите :smir:

P.S

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Епа дечки..ајде нека ви е честит празникот со победава... и браво ееј...Марсело..шо ми е мило што дал он гол... браво браво... :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom