Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Изглеа не сме гледале иста утакмица. Можеби ни ист тим до сега.
Брат немора да се правиш паметен како што пишав тоа е мое мислење.....и да најверојатно не сме гледале иста утакмица и ист тим Гаго е дрво невидено ми се сере коа го гледам...и не само тој таква ни е цела средина,нема ниту грам креативност.. секој очекува од тој до него да стори нешто повеќе. Секоја чест на поединци како Кас,Лас,Робен,Пепе и Игуаин заради кои сме сеуште вп трка за титулата

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Не се праам паметен бе другар, само тоа што го пишуваш ми личи како да не си гледал утакмица во која играл Гаго. А за ради реда зборење, сите знаеме. Маалски муабети.

Еве ако мене не ми веруваш, погледни статистика, кој има највеќе асистенции годинава во Реал, иако не му е тоа работа.

Enis_gv

Dictator.
Член од
17 март 2009
Мислења
353
Поени од реакции
9
Не се праам паметен бе другар, само тоа што го пишуваш ми личи како да не си гледал утакмица во која играл Гаго. А за ради реда зборење, сите знаеме. Маалски муабети.

Еве ако мене не ми веруваш, погледни статистика, кој има највеќе асистенции годинава во Реал, иако не му е тоа работа.
Се расправате за Безврска...Гаго некој ден игра добро...Некогаш како Дрво е...А неговата Работа е да прави Асистенции...Него треба сега и на Гетафе вторник да ги тепаме...Напред Реал Мадрид...:tv:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933

Другар тоа му е и работа да прави асистенции...и да ги гледам утакмиците во кои игра Гагослав и ми иде да го фрлам Пицито од прозор:nenene:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
аманте се запнавте толку за Гаго
па не е машина човек е
секој си има успони и падови
секој си има добри и лоши денови
па неможе нон стоп да биде во форма

F

FilipMacedon

Гостин
аманте се запнавте толку за Гаго
па не е машина човек е
секој си има успони и падови
секој си има добри и лоши денови
па неможе нон стоп да биде во форма
Другар се слагам со тебе,но да потсетиме,Реал е Ројал,кралскиот клуб,и за џабе не го викаат така.
Ако не е машина марш у ЗИК Куманово :),или Победа.На Реал му требаат "машини" од фудбалери

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Другар се слагам со тебе,но да потсетиме,Реал е Ројал,кралскиот клуб,и за џабе не го викаат така.
Ако не е машина марш у ЗИК Куманово :),или Победа.На Реал му требаат "машини" од фудбалери
во Реал најмашини се Касиљас, Рамос, Раул додека не подостаре, Нистелрој, и сега во последно не машина туку машинерија е Робен и гарант некој заборајв

F

FilipMacedon

Гостин
во Реал најмашини се Касиљас, Рамос, Раул додека не подостаре, Нистелрој, и сега во последно не машина туку машинерија е Робен и гарант некој заборајв
Раул мислам дека му е време за пензија.Но на Реал му треба уште машини:).Пак ке потенцирам,К.Роналдо им е идеална машина ,и уште некој класичен голгетер,како Фернандо Торес или др.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Има време до лето, лига иаме за освојување у меѓувреме :)

Aбе, www.realmadrid.com ви ја отвара вам?
Кај мене неќе да чуе, не можам повиканите за утре да ги видам :Ѕ

Ама со тоа шо го знам, вака некако би сакал да бидам поставеност

---------Икер-----------

Рамос-Пепе-Кана-Хајнце (ако не е спремен он, Торес)

-------Гаго--------------
----------- ВдВ----------

Робен------------Марсело

-----Игуаин-Хунтелар----

ВдВ ми стои како најсоодветно решение за пополнување на местото на суспендираниот Лас, Гути никако, јебем му фризура. Марсело на крило за да може да помага во дефанзива, ќе му треба помош на Гаго во средината, ВдВ сигурно не може да ја пружа дефанзивната стабилност што ја имаме со Лас, ама па затоа очекувам зголемена креативност на средина, и поофанзивна игра со тоа.

Раул мислам дека му е време да седне на клупа малку, гледав вчера утакмицата со Рекре и дрво беше, никаков придонес во напад. Нека седне сеа, да го имаме свеж за тешките утакмици кои следуваат.

Башка и сакам да видам како ќе функционира Игуаин-Хунтелар партнерството.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Goalkeepers: Casillas, Dudek
Defenders: Ramos, Pepe, Cannavaro, Metzelder, Torres, Marcelo
Midfielders: Gago, Javi Garcia, Robben, Guti, Drenthe, Van der Vaart
Forwards: Higuain, Raul, Saviola, Huntelaar

Хајнце е повреден, а според АС, Робен ќе одмара, пошо се многу блиску натпреварите, а се знае каков е Робен со повредите.
Рафел би требало неговото место да го земе, а Гути местото на Лас. Торес би требало лев бек да игра, Марсело крило и еден од напаѓачите да одмара, а мислам дека тоа ќе биде Хунтелар.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Goalkeepers: Casillas, Dudek
Defenders: Ramos, Pepe, Cannavaro, Metzelder, Torres
Midfielders: Gago, Javi Garcia, Robben, Guti, Drenthe, Van der Vaart
Forwards: Higuain, Raul, Saviola, Huntelaar

Мене ми ја отвора, и ете ги повиканите.

--- Касиљас ---
--- Рамос --- Пепе --- Кана --- Марсело ---
--- Гаго ---
--- Игуаин --- Гути --- Робен ---
--- Раул --- Хунти ---
Според мене со овие ќе играат, ама би било добро Раул да одмори малку. Хајнце и Снајдер се изоставени поради повреди.

Иван е*и се ме заеба :):):)

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Thx....

Значи ако не игра Робен, ќе мора да игра Гути, ме неривира ептен у последно време овој, али кога немаш избор тоа е. А и поарно да игра сеа Гути, оти ако се повреди Робен, ќе мора да го глеаме многу повеќе од една утакмица. :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Thx....

Значи ако не игра Робен, ќе мора да игра Гути, ме неривира ептен у последно време овој, али кога немаш избор тоа е. А и поарно да игра сеа Гути, оти ако се повреди Робен, ќе мора да го глеаме многу повеќе од една утакмица. :)
Немора да игра Гути 100% ако не игра Робен. Гути може да игра и Робен ако игра, како во мојата формација, ама ако не игра Робен а и Гути, место Гути може да влезе ВДВ, а како крило да игра Марсело, а местото на Марсело ќе го заземе Торес :) Малку повеќе ротации ама тоа добро му оди на Рамос :)

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Немора да игра Гути 100% ако не игра Робен. Гути може да игра и Робен ако игра, како во мојата формација, ама ако не игра Робен а и Гути, место Гути може да влезе ВДВ, а како крило да игра Марсело, а местото на Марсело ќе го заземе Торес :) Малку повеќе ротации ама тоа добро му оди на Рамос :)
Исто нешто и јас помислив, само место Робен мислев да се одмори капитенчето, али не се жали он, јак момак е :)

П.С. Може и Савиола да заигра :vozbud:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Thx....

Гути у секој случај ќе игра, прашањето е дали вдВ ќе игра или Робен :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom