Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
:pos2:

Состав:
Casillas – Sergio Ramos, Pepe, Cannavaro, Heinze – Higuain, Lass, Sneijder, Robben – Huntelaar, Raul (c)

Вечер се надевам на петарда, а утре да чекам победа на Гетафе и да се доближиме на само 3 бода...

денеска игра и барса :smir:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
:pos2:Состав:
Casillas – Sergio Ramos, Pepe, Cannavaro, Heinze – Higuain, Lass, Sneijder, Robben – Huntelaar, Raul (c)

Вечер се надевам на петарда, а утре да чекам победа на Гетафе и да се доближиме на само 3 бода...
Пред вас играме ние во 20:00:tv:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Епа според мене Гаго слободно ке може на трансвер листа да иде зашто мора да се игра со еден деструктивец а тоа нека биде едниот Диара а другиот Диара да му биде замена! Што ке ни е у овој случај Гаго ? и тој ке иде на трансвер листа (а Перез би бил прв кој ке се согласи на такво нешто)100%
Гаго е светлосни години пред Мамаду.
Гарај не верувам прв тим да игра следна сезона, може при некои ротации. Рамос ќе се врати на централен со Пепе. Се надевам Перез ќе успее да го донесе Маикон за десен бек. Во средина би сакал да ги видам Чаби Алонсо и Гаго/Лас. Рибери лево, Робен десно, Бензема по можност иако не верувам да си замине. Лев бек е проблем, уште мислам дека Марсело е правиот, иако е тапа у одбрана, ама и Карлос кога дојде не беше нешто подобар. Напад се знае, Игуаин мора да игра, другите ќе ротираат.

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Гарај не верувам прв тим да игра следна сезона, може при некои ротации. Рамос ќе се врати на централен со Пепе. Се надевам Перез ќе успее да го донесе Маикон за десен бек. Во средина би сакал да ги видам Чаби Алонсо и Гаго/Лас. Рибери лево, Робен десно, Бензема по можност иако не верувам да си замине. Лев бек е проблем, уште мислам дека Марсело е правиот, иако е тапа у одбрана, ама и Карлос кога дојде не беше нешто подобар. Напад се знае, Игуаин мора да игра, другите ќе ротираат.
So ke ni se uste igraci na taa pozicija, veke gi imame Gago, Mamadu, Lass, Snajder, Guti, De La Red

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
So ke ni se uste igraci na taa pozicija, veke gi imame Gago, Mamadu, Lass, Snajder, Guti, De La Red
За Гаго и Мамаду е ок, ги имаме на таа позиција ама најверојатно еден од нив ќе си замине летово, Мамаду ми седи дека ќе биде тоа. Гути у никој случај неможе да игра задњи везни, не трча ни 5 км на утакмица а за таа позиција треба трчање...Снајдер исто така не е за таа позиција, понапред игра. А неможеме да се потпреме на Де ла Ред, стварно е ѕвер детето ама гледаме од тие деца неможеме 5 год. 1/8 финале во ЛШ да пројдеме. Ни треба и тоа како Чаби Алонсо покрај Лас да игра. Лев бек (по можност Лам), Чаби Алонсо и Рибери. Друго ништо не ни треба.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
хаххаха не ме заебавај брат, Гаго Светлосни години ??? Па Мамаду ако ја врати формата која ја имаше Гаго слободно ке може да пакуе куфери(Колку и да нејќам)и незнам што ке ни е Чаби Алонсо! Мн. промени ке има ако вакво нешто се спрема ко што викаш, Ке имА ОГРОМНА ЧИСТКА. Кај ке игра тука Дренте ? каде ке игра Марсело?(ако дое лам) кај се нистелрој раул хунтелар ? каде е снајдер вдв иии Гути ? а рачунај дека имаме и 2-3 играчи на позајмица! кој треба да се вратат! Ако има нешто ко ти што викаш цел тим ке отиде(а за тоа не се согласувам зашто сите сакаат едни исти континуирано да играат ) !!! И вечер нема да можеме цела да ја глеаме Реал зашо Мора у ЦРква :)

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Во формација со еден деструктивец Мамаду is the man, Гаго не може сам да игра таму, но во комбинација со Лас се страшни, ама па губиме на офанзива така, добра е за одредени утакмици таа формација, ама не ми се допаѓа на долгорочен план.
Не мислам дека Гаго е многу подобар од Мамаду, уствари ич не мислам дека е подобар, се‘уште прави многу наивни фаули.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Па добро, и пола младински тим може да игра на таа позиција, ама тоа не значи дека се подобри од Алонсо.

хаххаха не ме заебавај брат, Гаго Светлосни години ??? Па Мамаду ако ја врати формата која ја имаше Гаго слободно ке може да пакуе куфери(Колку и да нејќам)и незнам што ке ни е Чаби Алонсо! Мн. промени ке има ако вакво нешто се спрема ко што викаш, Ке имА ОГРОМНА ЧИСТКА. Кај ке игра тука Дренте ? каде ке игра Марсело?(ако дое лам) кај се нистелрој раул хунтелар ? каде е снајдер вдв иии Гути ? а рачунај дека имаме и 2-3 играчи на позајмица! кој треба да се вратат! Ако има нешто ко ти што викаш цел тим ке отиде(а за тоа не се согласувам зашто сите сакаат едни исти континуирано да играат ) !!! И вечер нема да можеме цела да ја глеаме Реал зашо Мора у ЦРква :)
Мамаду ќе си иде, вдВ ако не покаже ништо до крајот исто, Дренте??? Гути веќе не е ни за на клупа.

Во формација со еден деструктивец Мамаду is the man, Гаго не може сам да игра таму, но во комбинација со Лас се страшни, ама па губиме на офанзива така, добра е за одредени утакмици таа формација, ама не ми се допаѓа на долгорочен план.
Не мислам дека Гаго е многу подобар од Мамаду, уствари ич не мислам дека е подобар, се‘уште прави многу наивни фаули.
Гаго лани играше цела сезона сам, или Гути го сметате за подршка? Гаго нуди многу повеќе од Мамаду кој нуди само деструкција на игра, која што не ја врши како што треба. Кога играа заедно, Диара играше понапред од Гаго, Гаго беше тој што играше како деструктивец, Диара само му помагаше.

Во комбинација со Чаби Алонсо, Гаго ќе гази.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Гаго лани играше цела сезона сам, или Гути го сметате за подршка? Гаго нуди многу повеќе од Мамаду кој нуди само деструкција на игра, која што не ја врши како што треба. Кога играа заедно, Диара играше понапред од Гаго, Гаго беше тој што играше како деструктивец, Диара само му помагаше.
Тоа и велам, кај нас се измешани тие улоги, ни Лас ни Гаго не се прави плејмејкери, реков ако играме со еден деструктивец, треба да играме со Мамаду, најдобар е во тоа, ама во комбинација со Гаго, за нигде, воопшто не ми се свиѓа тимот со нив двајца заедно.

Во комбинација со Чаби Алонсо, Гаго ќе гази.
Се согласувам.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
А ако играме со еден деструктивец Гаго или Мамаду понекад ке може и Рамос со Пепе да си играат стопери а на место на Рамос да игра Лас зашо он и ко десен бек си е Звер

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Cannavaro, Marcelo; Gago, Lass, Robben, Higuaín; Raúl y Huntelaar

Марсело лев бек, токму каде што го сакам :)

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
аИде вечер идеме на победа со господ напред даги истуриме :back: уште Реал го чекам се надевам ќе ми донесе некоја пара:toe:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Cannavaro, Marcelo; Gago, Lass, Robben, Higuaín; Raúl y Huntelaar

Марсело лев бек, токму каде што го сакам :)
Oдлично! со помалце од 3-4 гола не мислам дека ке си отидеме од Хуелва ! :)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Ке има ли на сител 3 ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop