Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Eпа барселона тепаше, следни сме ние ! Одиме на победа !!!! ке нема на сител 3

Мора да победете, едноставно мора...Уште вас ве чекам во кладилница.Еве Робен ко што гледам ѕверски игра и веќе имаа неколку шанси.

Рамос:tapp:

Неможам во целост да кажам дека бевме подобри кој знае колку!може бевме подобар противник за нијанса,али очекував повеке ! На моменти игравме добро ама на моменти и они имаа свои шанси! знам дека сега Хуанде ке им објасни шо како, ама требаа повеке да не убедат!

ГОООООООООООООООЛ МАРСЕЛООООООООООООО и ко бек дава голови типот :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Кога ќе направи било Лас било Мамаду таква асистенција како што направи Гаго сега? Ни Гути неможе ова :)

честито победа и среќни празници

Кога ќе направи било Лас било Мамаду таква асистенција како што направи Гаго сега? Ни Гути неможе ова :)

Една асистенција неможе да ме убеди да го променам мислењето дека е дрво....по 90 минути е гледач на теренот...од 5м подолг пас незнае да направи...дрво е во дефанзивни задачи(секогаш пробува со клизачки старт да одзеде топка)...незнам Лас и уште еден со подобри технички способности и ќе иаме добра средина сега за сега немаме никаква:nesum:

Една асистенција неможе да ме убеди да го променам мислењето дека е дрво....по 90 минути е гледач на теренот...од 5м подолг пас незнае да направи...дрво е во дефанзивни задачи(секогаш пробува со клизачки старт да одзеде топка)...незнам Лас и уште еден со подобри технички способности и ќе иаме добра средина сега за сега немаме никаква:nesum:
Изглеа не сме гледале иста утакмица. Можеби ни ист тим до сега.

И од мене честито нека ни е победата и среќни празници.... *

* Ја пишав 2 и ја чекав последна за 500ден добивка :)

Damn it, пак пропуштив утакмица, ме уби терминов од 10 навечер.

Туку пасот на Гаго сеа го глеам :vozbud::vozbud:

Поединци за истакнување има? И ме интересира Марсело како играше одбрана? :)

хахаха, последните 25 мин не ги гледав морав у црква :( али задоволен сум ! сега стигнуваат пеколните Натпревари најпрвин за барселона па следни сме и ние ! ајде само надеж ! ете ги и барса понекад и нив ке им падне формата а можам да кажам дека последниве 2-3 години НАЈГОЛЕМ ТРАНСВЕР ПОГОДОК !!! ЛАСАНА ДИАРА!

Го гледав само прво полувреме, кое беше ТАПА!!! Само Робен пробуваше да направи нешто, другиве ништо. За второ незнам, ама честито нека ни е победа. Само ме загрижува што паднавме во реализацијава, прошлата утакмица 2-0, сега 1-0...Браво за Марсело, нека му се множат головите :)

Среќен празник на сите :smir:

P.S

Епа дечки..ајде нека ви е честит празникот со победава... и браво ееј...Марсело..шо ми е мило што дал он гол... браво браво... :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom