Марчело е српски лиричар,а Марсело е играч на Реал:pos2::pos2:Ми се сфиѓа Реал-ов како игра, со срце, страст, тешко гостување, играа до крај и ја добија....... Исполнува играва, и головиве се поатрактивни некако, Марчело ми е хит момче, наследник на Карлос, само малце дефанзива да се подобри
А Акси16 е комичар ѕвезда од МакедонијаМарчело е српски лиричар,а Марсело е играч на Реал:pos2::pos2:
Па да не ли си знаел тоа одамна го правам јас само не знам како до сега не си знаел за ова ејјј ме имаше во сите веснициА Акси16 е комичар ѕвезда од Македонија
Па јас пишав дека сега дознав ?Па да не ли си знаел тоа одамна го правам јас само не знам како до сега не си знаел за ова ејјј ме имаше во сите весници
Да бе јас те памтам, у Наш Свет на насловна беше :pos2: еднаш и постер имаше од тебе у Росица :pos2:Па да не ли си знаел тоа одамна го правам јас само не знам како до сега не си знаел за ова ејјј ме имаше во сите весници
Па да не ли си знаел тоа одамна го правам јас само не знам како до сега не си знаел за ова ејјј ме имаше во сите весници
Има време до крај...ќе тепаат.Чист гол им поништија на А.Мадрид...