Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Па незнам колку е сериозна повредата со Гаго, може и да не игра...Си знае Рамос, специјалист е за ротирање, ќе се снајде. Плус имаме сега играчи, може да направи некоја добра комбинација.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Koja лудача е Гути еј, дава гол од 25 метри и едино за шо се замара е фризурчето, пола саат го мазни :pos2:

Марсело пак со асистенција за Раул, партнерство развиваат :)

Очекував ваква тврда утакмица со Еспањол, дури и скептик бев за резултатот, ама добро испадна се.
Ајмо вечер сите за Патетико, ако тепаат или барем земат бод, ќе почнам Атлетико да ги викам :vozbud:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
1.041
Поени од реакции
43
Ми се сфиѓа Реал-ов како игра, со срце, страст, тешко гостување, играа до крај и ја добија....... Исполнува играва, и головиве се поатрактивни некако, Марчело ми е хит момче, наследник на Карлос, само малце дефанзива да се подобри

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Ај честито победа и од мене. Стварно беше тежок натпревар, Реал прво полувреме немаше игра, но ако забележавте по голот на Гути сите се разиграа што значи им треба мотивација од барем еден постигнат гол и после може само да растураат се пред себе. Нека продолжат со серија победи и "селото" нека му се чува за Бернабе, а ако може и пред Ел Класико да дојдеме први....:smir:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Ми се сфиѓа Реал-ов како игра, со срце, страст, тешко гостување, играа до крај и ја добија....... Исполнува играва, и головиве се поатрактивни некако, Марчело ми е хит момче, наследник на Карлос, само малце дефанзива да се подобри
Марчело е српски лиричар,а Марсело е играч на Реал:pos2::pos2:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Дали сте приметиле дека кога и да ја носи Касиљас нинџа маската губиме ....ливерпул,гетафе,ваљадолид,село:nesum:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Со нетрпение го чекам натпреварот на Барса со Атлетико,одвај чекам да гледам како ќе губи.Форлан,Симао,Маниче,Агуеро се клучните играчи од кои чекам да растурат.Ајмо напред Реал......:drk:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
А Акси16 е комичар ѕвезда од Македонија :)
Па да не ли си знаел тоа одамна го правам јас само не знам како до сега не си знаел за ова ејјј ме имаше во сите весници:)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Па да не ли си знаел тоа одамна го правам јас само не знам како до сега не си знаел за ова ејјј ме имаше во сите весници:)
Па јас пишав дека сега дознав ? :)

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Да бе јас те памтам, у Наш Свет на насловна беше :pos2: еднаш и постер имаше од тебе у Росица :pos2:

Еве ви и една моќна слика у продолжение

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126

Ти знаеш дека луѓе плаќаат за реклама? А ти се рекламираш овде беспари, и пак ние не чиниме :):):)

Jin

Член од
17 февруари 2008
Мислења
419
Поени од реакции
20
Чист гол им поништија на А.Мадрид...
Има време до крај...ќе тепаат. :)

Бтв. Не знам како ја пратите Алмерија ама овој Негредо што играше за нас дава голови на големо :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom