Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
4 бодови разлика, бар до утре :)
Еве го Гути, еве го и Раул.

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Оу јеа, Оу јеа... :vozbud: Ајттт :vozbud: Натпреварот го гледав во пицерија. Одам во пицеријата и гледам пуштиле НБА-Кошарка и право му викам на келнерот ај ако може да ја пушташ реал и вика ајде :) 1Пол. што ми остави впечаток беше многу тешко, робен мн. слабо, сака да мотка 3ца... 2 Пол пред да почне идат во пицеријата едни типчина и гледат почнуват реал и едно вика на другарите: Ај се кладиме оти реал или ќе изгубат или ќе заврши 0-0 а јас само си ги слушам... И во 70мин. слободен удар и и викам на девојка ми Цетирам: Сега мора да дадат гол за мене, мора.... и Гути шутира ииииииии рипам и на цел глас викам ГООООООООООООЛ а сите што седеа околу гледат во мене :pos: После некое време ГООООООООЛЛЛЛ и доаѓа келнерот и ми вика: Добри се реал!! и накај 80мин. побарав сметката да си платам и да одам во кафич. И келнерот ми вика ааа реал сега 0-2 и може слободно да си уживаш и да се забавуваш :pos2:
Честито победа на сите, да ни се множат :smir:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Ајде нека ни е честито 10тата победа по ред и само да продолжиме така!:vozbud:
Имаме уште 13 утакмици до крајот доколку продолжиме со ваква игра титулата е наша.:)
Btw дај боже утре да кикснат барСЕЛОна :helou:

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Честито нека ни е победава ајде одиме вака до крај на сезона:vozbud:
утре градскиов ривал Атлетико да ни направи една услуга барем бод да земе ако може и 3 :smir: готова е барСЕЛОна ги фаќа криза по нашиве убедливи игри во премиера во последно време а се надеваме и понатаму,добри голчиња дадовме :pipi:ајде со господ напред вака до крај и титулата нема кај да бега:wink:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Брао брао за момците. Само нека продолжат вака. И утре се надеваме на кикс на Барса. Е дури тогаш ќе се води во првенството јака битка за титулата...

Не го гледав мечот, некој головите да ги постави ???

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Брао брао за момците. Само нека продолжат вака. И утре се надеваме на кикс на Барса. Е дури тогаш ќе се води во првенството јака битка за титулата...

Не го гледав мечот, некој головите да ги постави ???

Ги имаш погоре...

Јас бев на роденден, и прво полувреме не го гледав, дојдов кај 11 часот да глеам второ, и викам аа 0-0 не иде нешто. Ама Гути слободниот, неможеше вака да игра со Ливерпул? Какви му беа додавањата за разлика од пред 3 дена....За Раул нема што да се каже, хирушки прецизни удари, се здивел :) Ама со него неможеме да освоиме титула во ЛШ, барем така ни кажа еден експерт на форумов...Мора да го слушаме сепак за фудбалов е МАХЕР!

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Честито браќа и сестри за победата.И покажавме на Барса како се игра против Еспањол,идемо вечер на 4 бода заостаток и навивање за Атлетико Мадрид.Имаме квалитети,но зашто неможеме да ги докажиме во ЛШ.Најважно е сега она што ќе се случува на Енфилд.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Оу јеа, Оу јеа... :vozbud: Ајттт :vozbud: Натпреварот го гледав во пицерија. Одам во пицеријата и гледам пуштиле НБА-Кошарка и право му викам на келнерот ај ако може да ја пушташ реал и вика ајде :) 1Пол. што ми остави впечаток беше многу тешко, робен мн. слабо, сака да мотка 3ца... 2 Пол пред да почне идат во пицеријата едни типчина и гледат почнуват реал и едно вика на другарите: Ај се кладиме оти реал или ќе изгубат или ќе заврши 0-0 а јас само си ги слушам... И во 70мин. слободен удар и и викам на девојка ми Цетирам: Сега мора да дадат гол за мене, мора.... и Гути шутира ииииииии рипам и на цел глас викам ГООООООООООООЛ а сите што седеа околу гледат во мене :pos: После некое време ГООООООООЛЛЛЛ и доаѓа келнерот и ми вика: Добри се реал!! и накај 80мин. побарав сметката да си платам и да одам во кафич. И келнерот ми вика ааа реал сега 0-2 и може слободно да си уживаш и да се забавуваш :pos2:
Честито победа на сите, да ни се множат :smir:
и после коа отиде накај кафичот шо се деси ??? хахаххааа шала :)

ssseee

sangreBLANCAenMISvenas
Член од
25 јули 2008
Мислења
228
Поени од реакции
5
тоа вчера беше фантастично:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:денес може да биде уште подобро

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Тешко ќе ни биде со Атлетико наредна. Без Пепе и Снајдер кој се суспендирани поради картони. Ај Снајдер добро, ама Пепе...ќе ни фали многу во одбрана.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Ќе биде тест за Мецелдер, или можеби ќе го видиме Рамос во средина и Лас како десен бек.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
не ми се веруе ласс да иде десен бек... ке си играат стандард само мецелдер место пепе.. и толку..а мецелдер како изигра со барса мн ме воодушеви :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Подобро би било Рамос централен а Лас десно, а во средина Гаго и Гути или ВДВ. Метцелдер незнам колку би изиграл добро, нема играно одамна.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Гаго може да не оздрави до тогаш, тогаш Торес би играл десно, или па Хајнце во средина па Марсело лево. Милион комбинации :)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
хаха.. има има ...ке најде топ комбинација рамос.. ама мислам дека не треба да ризикуе следната со гаго... зашто за у ЛШ ке треба ..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom