Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Па незнам колку е сериозна повредата со Гаго, може и да не игра...Си знае Рамос, специјалист е за ротирање, ќе се снајде. Плус имаме сега играчи, може да направи некоја добра комбинација.

Koja лудача е Гути еј, дава гол од 25 метри и едино за шо се замара е фризурчето, пола саат го мазни :pos2:

Марсело пак со асистенција за Раул, партнерство развиваат :)

Очекував ваква тврда утакмица со Еспањол, дури и скептик бев за резултатот, ама добро испадна се.
Ајмо вечер сите за Патетико, ако тепаат или барем земат бод, ќе почнам Атлетико да ги викам :vozbud:

Ми се сфиѓа Реал-ов како игра, со срце, страст, тешко гостување, играа до крај и ја добија....... Исполнува играва, и головиве се поатрактивни некако, Марчело ми е хит момче, наследник на Карлос, само малце дефанзива да се подобри

Ај честито победа и од мене. Стварно беше тежок натпревар, Реал прво полувреме немаше игра, но ако забележавте по голот на Гути сите се разиграа што значи им треба мотивација од барем еден постигнат гол и после може само да растураат се пред себе. Нека продолжат со серија победи и "селото" нека му се чува за Бернабе, а ако може и пред Ел Класико да дојдеме први....:smir:

Ми се сфиѓа Реал-ов како игра, со срце, страст, тешко гостување, играа до крај и ја добија....... Исполнува играва, и головиве се поатрактивни некако, Марчело ми е хит момче, наследник на Карлос, само малце дефанзива да се подобри
Марчело е српски лиричар,а Марсело е играч на Реал:pos2::pos2:

Со нетрпение го чекам натпреварот на Барса со Атлетико,одвај чекам да гледам како ќе губи.Форлан,Симао,Маниче,Агуеро се клучните играчи од кои чекам да растурат.Ајмо напред Реал......:drk:

А Акси16 е комичар ѕвезда од Македонија :)
Па да не ли си знаел тоа одамна го правам јас само не знам како до сега не си знаел за ова ејјј ме имаше во сите весници:)

Па да не ли си знаел тоа одамна го правам јас само не знам како до сега не си знаел за ова ејјј ме имаше во сите весници:)
Па јас пишав дека сега дознав ? :)

Да бе јас те памтам, у Наш Свет на насловна беше :pos2: еднаш и постер имаше од тебе у Росица :pos2:

Еве ви и една моќна слика у продолжение

85159738.jpg

Ти знаеш дека луѓе плаќаат за реклама? А ти се рекламираш овде беспари, и пак ние не чиниме :):):)

Чист гол им поништија на А.Мадрид...
Има време до крај...ќе тепаат. :)

Бтв. Не знам како ја пратите Алмерија ама овој Негредо што играше за нас дава голови на големо :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom