Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Awe a dali go slusnavte koga kaza deka revansot ke se igra na Nou Kamp :pos2::pos2::pos2::pos2:
Да да да да! Уште од почеток почна да лупа глупости, овие пијани се дур водат бе 100%! Дете од 5 год да прашаш знае кој тим на кој стадион игра! ДЕГЕН!!

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Добар меч ;)

Ама состав игравме одбрана ха ха ха...добро е два гола на гости.

Реваншот е наш.

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Кога се игра следниот натпревар во сабота или недела?

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Дресовиве многу ми се свиѓаат...Подобри се од тие црните гробарски што беа лани...

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Какво лошо претчуство иам за утакмицава.Радо би сакал да тепаме пак како лани па дури и со 1-0.И тоа е доволно.
Ебате клетата уста што сум.
Инаку за коментаторов нема зборови.Секоја глупост различна глупост.Ај сеа ќе вдиме наредната недела на ноу камп.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Не толку добра игра ама добар резултат, 2 гола на гистински терен се премија, само да не избламираме пак ко со Рома, од готовото вересија да направат.
Инаку добар е Хави Гарсија, со оглед на годините кои ги има и фактот дека тоа не е неговата приридна позиција, супер е.
Само Салгадо ме нервира до бескрај, не се трпи ова веќе, едвај оди мајке му негова, само штета ни прави кога игра.
А Куро Торес, овај, Мигел Торес станува ѕвериште, ептен ми се свиѓа како игра у последно време.

И на крај за Игорче, најјако на оваа утакмица ми беше, “ а на клупата на Валенсија ги гледаме: Мата (а мата играше) и Фернандо ТОРЕС“ :pos2::pos2::pos2:
После во офсајд кога беше Виља: “убаво се гледа дека Виља е пред Рамос“ :tapp:
А Рамос на клупа седи :pos2:

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Штета и покрај двата гола сепак е пораз. Некако анемична игра на нашите, ама ај ќе се управат. Ништо не е изгубено, претстои реваншот за една недела на Бернабеу (Ноу Камп :vozbud:).

П.С Игор Трпески - Бисерчо е закон коментатор, комедија хехе, ем си гледаш фудбал ем си се смееш.

theHeartCollect0r

WIngZ of Sadness , hold my prayers...
Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
Ја мислам дека малер е тоа што седнавме да гледаме заедно со Филип (FiKo-Fan).Не памтам кога последен пат сме гледале заедно утакмица и истата да заврши "како што треба" :P

Во секој случај, реваншот е наш:)

F

fantomX

Гостин
И ајде спремајте списокот да му бројме колку пати на натпревар ке каже "Новајлијата во тимот на..."--> Ова ми е најсмешно.
Не знај дали треба „инквизиција“ или „аквизиција“, па „новајлија“ му е најсигурно. :vozbud:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
10 мин. по почетокот уште сиротиот не ги знаеше поставите како прво. Прво му беше со Ноу Камп, после ги трескаше составите од памет, којзнае на која страна ги гледа почетните тимови, на www.igor4e-degen4e.com изгледа :):):) После место Хави Гарсија викаше Метцелдер едно 20 мин, па после откога виде дека е Хави почна да го вика Серхио Гарсија. После кога влезе Рамос, и него го викаше Серхио Гарсија...кого стигна Серхио Гарсија го нарече. Куро Торес место Мигел, Фернандо Торес (Фернандо Наваро) и уште 300 глупости изнатреска дегенов.

Торес ќе биде уште подобар на десно да игра, зошто на лево само во одбрана е добар, а за во напад не да ги кочи акциите...живци ми кине. Кога прима топка прво гледа назад, па после напред, ме нервира многу. Се надевам кога ќе се врати Марсело ќе биде прва опција за лево :) Ајде нека изгубат задутре за да го имаме за реваншот, ама и Дренте се врати може и он да добие шанса :)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
А дали знате Пабло Гарсија бил позајмен на ПАОК....според Игорче....а Реал го ослободи од договорот него. Толку бе да не се читало а тоа му е професија.

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Не му се лутете на човекот,не коментирал цело лето тоа киксовите ги збирал ги збирал во себе и сега сака да се испразни...

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
10 мин. по почетокот уште сиротиот не ги знаеше поставите како прво. Прво му беше со Ноу Камп, после ги трескаше составите од памет, којзнае на која страна ги гледа почетните тимови, на www.igor4e-degen4e.com изгледа :):):) После место Хави Гарсија викаше Метцелдер едно 20 мин, па после откога виде дека е Хави почна да го вика Серхио Гарсија. После кога влезе Рамос, и него го викаше Серхио Гарсија...кого стигна Серхио Гарсија го нарече. Куро Торес место Мигел, Фернандо Торес (Фернандо Наваро) и уште 300 глупости изнатреска дегенов.

Не го гледав натпреварот, но читам дека направил милион грешки.

Ги виде ли барем головите и дали ги искоментира правилно имињата на стрелците?

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Не го гледав натпреварот, но читам дека направил милион грешки.

Ги виде ли барем головите и дали ги искоментира правилно имињата на стрелците?
Головите ги коментираше ама очигледно поважен му беше воведот кој го даваше за новата сезона од Ла Лига, и тоа го правеше едно добри 60 минути, ама сеа барем знаеме кој кого може да победи, благодарение на стручната анализа и експертизмот на Игорче. :)

Алелуја :)

http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=823173

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom