Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Почнавме,ајде нека ни е среќен стартот.
Малку дресчињата некако ни се крш,и не знам од кај плава боја.:):helou:

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Леле колку е глуп Салгадо ке си стегнеше автогол ако не беше Касилјас ке губевме.:tapp:

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Гоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооллллллллллллллл!!
РДВ хехе машина е .

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
РУДДДДДД ВВААААААННН НИСТЕРЛОЈЈЈЈЈ 1:0 прекрасна топка од Де Ла Ред и ГООЛЛЛЛЛ валенсија не ги искористи шансите и ние казнуваме.:vozbud:

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Изгубивме 3:2 немавме кизнај каква игра поубаво играја Валенсија и мислам дека е заслужија победата стрелец на 2 погодоци беше РУД браво за него за Робињо да кажам дека се чуствува медиумскиот притисок не изигра убаво ама сепак има реванш следната недела и се надевам дека ке победиме и ке го освоиме Супер Купот.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Не тепаја, мамата! :) Ако бе, ќе видат кој е Реал на сантиаго :) Робињо ептен слабо, Робен кога влезе друго беше одма. Со Рамос и Пепе наредна ќе бидеме уште подобри.

Серхио Гарсија (Хави Гарсија), Серхио Гарсија (Серхио Рамос), Хуго Торес (Мигел Торес)! АХАХАХАХХААХХАХАХАХАХ! Имаше уште 200 киксови, ама му ги забраев, ако памти некој нека каже! АБЕ ИДИОТУ, ОТКАЖИ СЕ САМ ДА ТИ ЕБЕМ ПЛЕМЕТО ГЛУПО!!!

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Не тепаја, мамата! :) Ако бе, ќе видат кој е Реал на сантиаго :) Робињо ептен слабо, Робен кога влезе друго беше одма. Со Рамос и Пепе наредна ќе бидеме уште подобри.

Серхио Гарсија (Хави Гарсија), Серхио Гарсија (Серхио Рамос), Хуго Торес (Мигел Торес)! АХАХАХАХХААХХАХАХАХАХ! Имаше уште 200 киксови, ама му ги забраев, ако памти некој нека каже! АБЕ ИДИОТУ, ОТКАЖИ СЕ САМ ДА ТИ ЕБЕМ ПЛЕМЕТО ГЛУПО!!!
Абе Куро Торес не велеше??Јас така го слушнав :pos2:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Куро Торес викаше, тој едно време у Валенсија играше. Се збунил :)
И Ван дер Варт и Руд ги мешаше цело време. И Гранеро и Де Ла Ред беа најзаслужни за победата на Гетафе против Реал, иако не играа :)

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.832
У пм нека оди. Ај на реваншот ќе победиме.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
На реваншот со боље одбрана, ќе тепаме. Салгадо го силуваа, Хави Гарсија игра многу слабо, не е за централен. Нема самодоверба. Раул не го видов, Робињо слабо ама Робен коа ги начека уморни им еба мамата :)

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Конечно малце смеење. Не викаже Хуго Торес, него Куро Торес..збеснал по името. :)

И ајде спремајте списокот да му бројме колку пати на натпревар ке каже "Новајлијата во тимот на..."--> Ова ми е најсмешно.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Незнам, јас го слушав Хуго! Ама ете викал Куро, го знам играше десен бек! Абе срамота бе, па ваков татко да имам бе ќе го тепам секој ден дома дури не се навикне кој кај игра и како се вика :pos2::pos2::pos2: СРАМОТА!!!

И добар е Хави, ајде доста. Ем е млад, ем не е негова природна позиција тоа. Баш супер игра, денеска може не толку ама на пријателските топ беше. Супер играч за на клупа, и нема да се буни + :)

Член од
19 јули 2007
Мислења
551
Поени од реакции
2
Незнам, јас го слушав Хуго! Ама ете викал Куро, го знам играше десен бек! Абе срамота бе, па ваков татко да имам бе ќе го тепам секој ден дома дури не се навикне кој кај игра и како се вика :pos2::pos2::pos2: СРАМОТА!!!
Awe a dali go slusnavte koga kaza deka revansot ke se igra na Nou Kamp :pos2::pos2::pos2::pos2:

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Добар натпревар. Следната недела очекувам реал да победи со најмалку 2 гола разлика :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom