Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Почнува да ме фаќа од позитивната трема, имам некое добро претчувство за вечер, мислам дека ќе заминеме непоразени од Местаља.

Еве со кој состав сакам да играме вечер: Касиљас; Рамос, Мецелдер, Хајнце; Диара, ВДВ, Робен, Робињо; Раул, Руд.
Иако мислам дека е поверојатно Гути да игра на местото на Робен или Робињо, ама и тој имал некоја мала повреда деновиве па ништо чудно конечно да заиграме и со две крила.

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Почнува да ме фаќа од позитивната трема, имам некое добро претчувство за вечер, мислам дека ќе заминеме непоразени од Местаља.

Еве со кој состав сакам да играме вечер: Касиљас; Рамос, Мецелдер, Хајнце; Диара, ВДВ, Робен, Робињо; Раул, Руд.
Иако мислам дека е поверојатно Гути да игра на местото на Робен или Робињо, ама и тој имал некоја мала повреда деновиве па ништо чудно конечно да заиграме и со две крила.
Со овој состав сигурно нема да играме...освен ако некој не добие црвен:) Додади уште еден играч имаш 10:smir:

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Јас би вака:

----------Касиљас-----------
Рамос--Пепе--Мецелдер--Хајнце
------------Диара-------------
----Робен-------------Робињно----
----------Ван Дер Варт------------
--------Раул-----Нистелрој--------

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Јас би вака:

----------Касиљас-----------
Рамос--Пепе--Мецелдер--Хајнце
------------Диара-------------
----Робен-------------Робињно----
----------Ван Дер Варт------------
--------Раул-----Нистелрој--------

Пепе држи суспензија од лани брат, инаку и ја би го играл :)
Еве го целиот состав

Goalkeepers:Casillas, Dudek

Defenders: Salgado, Sergio Ramos, Heinze,

Metzelder, Javi García, Torres

Midfielders: Diarra, Robinho, Guti, De la Red, Van

der Vaart

Forwards: Robben, Raúl, Van Nistelrooy, Higuaín, Saviola

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Ви текиња на последниот резултат на тој терен ? :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
По малку, ај потсети ме добро ми доаѓа :):):):)

Пусти Манчестер, една утакмица неможе без Роналдо, а камо ли да го земевме ние, ќе се бореа за куп уефа :)

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Ајде да се надеваме дека вечерва ке има киксови од Игорче да се насмееме малку:))

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Какво лошо претчуство иам за утакмицава.Радо би сакал да тепаме пак како лани па дури и со 1-0.И тоа е доволно.

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Добро е, добро е, ќе има пренос на Сител, нема бар да се мислам кај да гледам :tv:. Очекувам победа, искрено можеби веќе не иста онаа Валенсија од лани откако имаат нов тренер Унај Емери.

Ај нека ни е со среќа, ова е и почеток на уште една се надевам успешна сезона на Реал Мадрид. :smir:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Ya hay alineación oficial del Real Madrid: Casillas; Michel Salgado, Javi García, Heinze y Miguel Torres; Diarra, De la Red, Van der Vaart y Robinho; Raúl y Van Nistelrooy

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom