Фан Клуб: Реал Мадрид

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Ништо. Бенфика го јаде, ние го зиаме Сикера, Коентрао оди на позајмица во Јунајтед. Е пушач глуп да ти ебам кокошот.

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
ШТО Е НАЈТРАГИЧНО АРСЕНАЛ НИ ЗЕМА ИГРАЧ, АРСЕНАЛ БЕ АЛОУУУУУУУУУУУУУУУ :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Не се трескајте од земја. Ние најмалку знаеме дали Озил сакал да иде, или Перез сакал да го продаде. Можеме само да нагаѓаме што и како било

Ја све мислим дека Озил сам сакаше да замине. Ќе се дознае, ако Озил сакал да иде Перез сигурно ќе излезе со некоја изјава утре, не веруем дека би трпел критики на своја сметка доколку е во право.
Е ако не изјави ништо такво, се знае кој е главниот кривец за тоа.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.653
Поени од реакции
14.623
Ништо. Бенфика го јаде, ние го зиаме Сикера, Коентрао оди на позајмица во Јунајтед. Е пушач глуп да ти ебам кокошот.
Нема да си оди ваљда.

Cerramos este directo! Coentrao, Adrián, Siquiera y Herrera se quedan en sus equipos.

Özil y Fellaini, los grandes movimientos de este último día de traspasos.

¡Gracias y hasta la próxima!]

http://www.intereconomia.com/noticias-/punto-pelota/directo-cierre-mercado-fichajes-20130902#1074754

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Кој бе сакаше да си оди, единствено такви интервјуа дадоа Кака и Коентрао. Озил пред два дена снимаше и реклами и други ствари и ниеднаш не пропушти да каже сакам да останам во Реал. Кој ќе прават тие будали, да не пиеме ние нафта случајно?

Се гледаше од небо уште кога Карло го извади во 60та минута. Перез притиска одозгоре да Карло си игра кур ташак со Озил, за на крај да го кикнат. Сигурно му имат кажано дека ќе скапе на клупа ако остане во Реал, па сега кој е тука пичката?

Ај мрш таму, не ги бранете неспособните. Нека има продавање на дресови само и комерцијала, ебеш титули.

Врв на се беше, кога навивачите почнаа да викаат Озил да остане а дебилот ги тераше да ќутат, да не му ја расипат малата церемонија. До кај стигна оваа екипа еј. :facepalm:

Verdict

Galadriel
Член од
21 мај 2012
Мислења
2.197
Поени од реакции
2.114
Пф тој Бејл му го зеде на Леви а неможел да го убеди Озил ? Мадиња голи. Арно рече Drain мораше некоја жртва да има. Патем, нонстоп објавуваат како Реал Мадрид е тим за навивачите од навивачите..."ти си Мадрид" реклами бла бла, не ми е јасно едно, како бе 98% од навивачите на Реал низ светот се за против продажба на Озил, а сепак тој се продаде ?

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Нема да си оди ваљда.

Cerramos este directo! Coentrao, Adrián, Siquiera y Herrera se quedan en sus equipos.

Özil y Fellaini, los grandes movimientos de este último día de traspasos.

¡Gracias y hasta la próxima!]

http://www.intereconomia.com/noticias-/punto-pelota/directo-cierre-mercado-fichajes-20130902#1074754
Ќе објават и официјално мислам за некоја минута, ќе останам да видам. Голема е веројатноста.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Инаку да се надоврзам за Озил. Каде беше сега нашиот капитен да реагира? Каде е жабата таљанска? Зизу? Ти бе човеку? Рамос, Кристијано ? Навивачи ? Незнаете да протестирате? Цел ден е фама...Реагирајте некако, сигурно да се превземеше дел од овие мерки Озил ќе останеше.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
13.045
Поени од реакции
31.241
ШТО Е НАЈТРАГИЧНО АРСЕНАЛ НИ ЗЕМА ИГРАЧ, АРСЕНАЛ БЕ АЛОУУУУУУУУУУУУУУУ :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Јас за тоа уште се чудам еејј, кој кур му и на него иде у Арсенал :pos: со сета почит на нивните фанови

G

Geezer

Гостин
Тоа дискутирав и со другари прееска, фанови на Реал. Нема оправдување за продавањето на таков играч како Озил. Секој кој смета дека за Озил немало место во тимот, за мене не знае ништо од фудбалот. Без навреда.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.653
Поени од реакции
14.623
Првиот состав мислам дека ни е многу посилен од изминатите сезони, настрана Бејл и Иско, Модрич игра во неверојатна форма и мислам дека ќе биде од големо значење сезонава. Проблемот е клупата која мислам дека е послаба и една повреда може да промени многу работи. Ди Марија главен адут од клупа. :cool:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Е сеа ако само го направат тоа им ебав све што имаат.
Модриќ да го убацат на местото на Озил и конкуренција да си држи со Иско (као што лани се занесуваа), а во задна везна да останат Иљара, Кедира, Касемеиро и Чаби. Е ова ќе биде врвот на сите можни глупости(а изгледа веројатно)

Баш кога го најдовме вистинскиот Модриќ ако ја направат оваа глупост и го форсираат повеќе напред, нека се онадат.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Првиот состав мислам дека ни е многу посилен од изминатите сезони, настрана Бејл и Иско, Модрич игра во неверојатна форма и мислам дека ќе биде од големо значење сезонава. Проблемот е клупата која мислам дека е послаба и една повреда може да промени многу работи. Ди Марија главен адут од клупа. :cool:
Плус повеќе шанса за Хесе :)

Kajgana Shop

На врв Bottom