Фан Клуб: Реал Мадрид

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Истото и ја да у ебам стопанката мамина! Утре полагам, ќе паднам заради ова не можам да се сконцентрирам. Само проверувам на интернет овие два дена! :mad:

Член од
17 август 2009
Мислења
3.685
Поени од реакции
5.315
Ти арен си ?

А преку 70 асистенции ?

Инаку си изгледал некоја утакмица на Реал ? Знаеш што играч е Озил, или ова од памет го пиша ?

друже изглеа ти си нешто неарен у паметот да ми споредуеш асистенции и голови, и да изглеј ти некоја утакмица на Реал па дојди муабет да праиме

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.971
Поени од реакции
57.779
Не ви е точно ова бе, каква Марка какви бакрачи, нигде нема такво нешто...

Туку кај ни се сеа капитените? Кај е Рамос сеа да проба да го предомисли најдобриот другар, а не да носи негови дресови и влечки? Зидан? Некој? Дај, мислам, мора да има некој да проба да го разубеди.

Ако пак ја грешам, и некој од овие го молеле да остане а он не сакал заради “необезбедно стартно место“, тоа е веќе друг муабет... Секако постои и опцијата сите да сакаат да остане, освен Перез. Но тука очекувам Зидан да реагира, стариов барем него го слуша...

А па и овој, татко му сакал у Арсенал и тој одма. Ебати дечиштата. И Игуаин татко му го влечеше у Арсенал па... Oh wait... ова е позитивно уствари. :vozbud:

Трансферов ќе има многу side efects, очекувајте и Кедира да сака да замине ако бидне ова... Ајде, уште 2 саати да ти ебам трансфер дедлајн деј да ти ебам!

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Кедира за 40 милиони во Јунајтед ќе биде нешто најдобро што ни се десило на трансфер пазарот :icon_lol:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.653
Поени од реакции
14.623
Среќно мајсторе, вистинските мадридисти никогаш немаше да те прежалат. Можеше да отидеш во многу поголем клуб.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Мислам дека сега е најдоброто време за да постирам едно видео:

PORQUE OZILE PORQUE!?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????????

Kajgana Shop

На врв Bottom