O
ob1
Гостин
Pobaraj kolku asistencii naprail od koga e dojden pa pisle zbori dali e tapa.Ozil scored 19 goals during 104 appearances for los Blancos since his arrival in 2010.
Тапаа
Pobaraj kolku asistencii naprail od koga e dojden pa pisle zbori dali e tapa.Ozil scored 19 goals during 104 appearances for los Blancos since his arrival in 2010.
Тапаа
Ти арен си ?лелеле Оливер Кан како јако не исхејтал
иначе јас сум за Озил да си иде само јес да се добри пари ама некако не ја сваќам нашава трансфер политика, 40 милиони за Озил и Иљараменди некако не ми делуваат исто, пак ќе кажам дека тоа со Иљараменди беше некое јако перење на пари ама ај
--- надополнето: 2 септември 2013 во 21:36 ---
Cadena COPE are reporting that the English champions Manchester United have lodged a €40 million bid with Real Madrid for Sami Khedira!
![]()
А преку 70 асистенции ?Ozil scored 19 goals during 104 appearances for los Blancos since his arrival in 2010.
Тапаа
Брат ако ти е за утеха имам испит за спремање али кој го ебе чекам Ози да остане па да почнам да славам завршен семестарДобро бе ако не си иде, нека излезе некој од нашиве и нека дае интервју, нека каже у пичку матер веќе. Drettica дај бе утеши не некако.
isto i jas zaebi ispit nema koncentracijaБрат ако ти е за утеха имам испит за спремање али кој го ебе чекам Ози да остане па да почнам да славам завршен семестар![]()
Во Лондон шокирани, навивачите на Арсенал не сакаат да веруваат, според шпанска „Марка“ во последен момент во зделката за префрлување на Озил во Арсенал се вклучил Зидан, кој успеал да го стопира трансферот. Сето ова се вести кои ги пренесе „Марка“.
Тато ке ми дојде девојка на ручак молу ве бидните културни Татко - културни смо ми да га ебу , па ако треба и ке ќутимо (доваѓа девојка седнуев да едев супу ,тишина и од едн пут пада мува куде татка у тањир) Татко - пу да ти ебу муву нели мога на кур да ми паднеш него у супу Мајка- ајде ајде не еди гомна Татко - а кд смо куде гомна кој бришаја гз с`с мои чарапе Мајка - незнам ја кд серу не бришу гз Татко - па затој ли мене муда су ми жутиМислев некој виц кумановски ќе кажеш.
Истото и ја да у ебам стопанката мамина! Утре полагам, ќе паднам заради ова не можам да се сконцентрирам. Само проверувам на интернет овие два дена!Брат ако ти е за утеха имам испит за спремање али кој го ебе чекам Ози да остане па да почнам да славам завршен семестар![]()