Фан Клуб: Реал Мадрид

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.030
Поени од реакции
625
Mourinho: "Bonito, bonito, bonito no es jugar en el Real Madrid, bonito, bonito es ganar con el Real Madrid "

OВа е мојата порака до Бејл

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
13.053
Поени од реакции
31.276
Skysports Објави дека Венгер дава се од себе и за Ди Марија.Да му ебам матер на Перез ако за Бејл ги продаваме Озил и Ди Марија,послаби ке сме:facepalm:
Винички трговец :pos:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Месут да си отиде... не ми се верува. Крш ќе сме на позиција плеј понатака. Неможе Иско цела година да ја издржи, во првата година во Реал ретко кој издржал кондиционо до крај во полна пареа. Ужасно лошо ќе биде. Се плашиме Арсенал дека ќе дае 50миљони у последни саати од преоден рок...

Riken

Член од
9 декември 2008
Мислења
13.053
Поени од реакции
31.276
Месут да си отиде... не ми се верува. Крш ќе сме на позиција плеј понатака. Неможе Иско цела година да ја издржи, во првата година во Реал ретко кој издржал кондиционо до крај во полна пареа. Ужасно лошо ќе биде. Се плашиме Арсенал дека ќе дае 50миљони у последни саати од преоден рок...
Абе глуости, Кака си отиде на Озил му останува да се бори со Иско за таа позиција, и Зидан и Карло слепи ли се да видат дека ќе фали таму играч ако си иде Озил, треба да ја одбијат секоја понуда а не вака кур-ташак да си играат кога Озил самиот изјави дека сака да остане. Ако оди криви се од управата а не Озил...еве и Ди Марија се спомнува, ако не и Икер да им го спакуваме како поклон.

Riken

Член од
9 декември 2008
Мислења
13.053
Поени од реакции
31.276
Чим на марка пишаа значи 99% е сигурно...барем сега со тие 50 мил Суарез да го земат малку да се извадат за овој глуп потег :facepalm:

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Абе каков арсенал , кај ќе даел венгер 50м за еден играч не заебавајте тој 70м имаше на располагање од почетокот на преодниот рок не купи ни еден играч сега ќе ги потроши 80% од парите на еден играч , глупости се тоа според мене ,исто како за суарез што нудеа 40м фунти а после кажаа дека немало понуда .

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.653
Поени од реакции
14.623
Абе каков арсенал , кај ќе даел венгер 50м за еден играч не заебавајте тој 70м имаше на располагање од почетокот на преодниот рок не купи ни еден играч сега ќе ги потроши 80% од парите на еден играч , глупости се тоа според мене ,исто како за суарез што нудеа 40м фунти а после кажаа дека немало понуда .
Дај боже да си у право ама 99% е сигурно дека Озил оди во Арсенал.

Verdict

Galadriel
Член од
21 мај 2012
Мислења
2.197
Поени од реакции
2.114
Абе дајте видео во костум кај шо е како гифот погоре, само на терен го гледав :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Шо фајде од трансферов на Бејл, кога ми го усраа денов со Озил. Ебате лигушите, реков му дојде памет на ова стариов, ама изгледа грешка сум бил :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom