Винички трговецSkysports Објави дека Венгер дава се од себе и за Ди Марија.Да му ебам матер на Перез ако за Бејл ги продаваме Озил и Ди Марија,послаби ке сме![]()
Абе глуости, Кака си отиде на Озил му останува да се бори со Иско за таа позиција, и Зидан и Карло слепи ли се да видат дека ќе фали таму играч ако си иде Озил, треба да ја одбијат секоја понуда а не вака кур-ташак да си играат кога Озил самиот изјави дека сака да остане. Ако оди криви се од управата а не Озил...еве и Ди Марија се спомнува, ако не и Икер да им го спакуваме како поклон.Месут да си отиде... не ми се верува. Крш ќе сме на позиција плеј понатака. Неможе Иско цела година да ја издржи, во првата година во Реал ретко кој издржал кондиционо до крај во полна пареа. Ужасно лошо ќе биде. Се плашиме Арсенал дека ќе дае 50миљони у последни саати од преоден рок...
Дај боже да си у право ама 99% е сигурно дека Озил оди во Арсенал.Абе каков арсенал , кај ќе даел венгер 50м за еден играч не заебавајте тој 70м имаше на располагање од почетокот на преодниот рок не купи ни еден играч сега ќе ги потроши 80% од парите на еден играч , глупости се тоа според мене ,исто како за суарез што нудеа 40м фунти а после кажаа дека немало понуда .
http://www.youtube.com/watch?v=X2qOhDloy2wАбе дајте видео во костум кај шо е како гифот погоре, само на терен го гледав![]()