- Член од
- 31 јули 2011
- Мислења
- 936
- Поени од реакции
- 741
Прва работа,новинариве се прави лисици чим во 5 до 12 пуштија таква информација за Озил и негово заминвење,по шо ко шо гледам,цел свет зборвит за то.Секој тренер сакат да имат екипа полна со квалитетни играчи на сите позиции,а Озил е таков.Ем преквалитетен,ем мојт да покриват 2-3 позиции по потреба.Анчелоти го знајт то,и не вервам дека и покрај глупата веѓа шо ја имат,ќе го продајт.Така да мислам дека е само една обична шпекулација (дури и Озил сабајлево излегол со демант)
Втора работа,во некој случај да е вистина,сам да барат трансфер,тогаш Озил за мене е сеуште дете и зелен играч.Стравот од конкуренција не требит да постојт,туку желбата да си подобар од неа.А ако тој то го немат,никогаш немат да го исполнит потенцијалот шо го поседвит,никогаш.Ко можеше Мурињо да освојт триплета со Ето,Пандев,Занети на неприродни позиции,па мојт и Озил да играт таму кај шо ќе го стајт.....Се надевам,ќе му проработат кликерот,и немат да напрајт глупост на крај.
Ете ,ме демантирал со изјавата погоре
Втора работа,во некој случај да е вистина,сам да барат трансфер,тогаш Озил за мене е сеуште дете и зелен играч.Стравот од конкуренција не требит да постојт,туку желбата да си подобар од неа.А ако тој то го немат,никогаш немат да го исполнит потенцијалот шо го поседвит,никогаш.Ко можеше Мурињо да освојт триплета со Ето,Пандев,Занети на неприродни позиции,па мојт и Озил да играт таму кај шо ќе го стајт.....Се надевам,ќе му проработат кликерот,и немат да напрајт глупост на крај.
Ете ,ме демантирал со изјавата погоре