Играва е УЖАС! Споро темпо, без шансе...едноставно иде на живци.
Иначе у моментов Бензема е поголемо дрво и од кога дојде у Реал. Никаква корист од него на терен, ни игра пресинг, ни се отвора за да добие топка. А кога ќе ја добие, или приемот му е како на некој што прв пут фаќа топка, или па ќе згреши у додавање. На полувреме одма аут, и Игуаин у игра. Неможем да го гледам више!
Не ме нервира толку што Бензема не е у форма, ама страшно ме иритира тоа што е тотално незаинтересиран. За платата што ја добиваш треба да ја изедеш травата бе теле едно, а не да играш к*рот на терен. Тоа највише ме нервира!
Не ме нервира толку што Бензема не е у форма, ама страшно ме иритира тоа што е тотално незаинтересиран. За платата што ја добиваш треба да ја изедеш травата бе теле едно, а не да играш к*рот на терен. Тоа највише ме нервира!
Најлош играч дефинитивно последниве натпревари е телето.. 12ти играч им е на сите тимови, деструктивец.. Се што ќе допре заебува, незаинтересиран воопшто..
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.