Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.818
Поени од реакции
10.171
ronaldo_crybaby.jpg

Има шпекулации демек ова било поради Есиен, му ја клецкал женската порано во Англија па дури и дека му врачил барање за трансфер на Флорентино. Не верувам јас лично во никоја од шпекулацииве, нема шанси Роналдо да замине од Реал, посебно не сега кога дојде до успеси.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
^ Глупости. При пристигнувањето на Есиен на Сантиаго, Роналдо прв му пријде и си напраеја баеѓи муабет.

Незнам што е работава, ама ме плаши да не е нешто сериозно. Знаејќи го карактерот на Роналдо, не би сакал да сака да замине од Реал, да се надеваме дека се шпекулации.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
His first two league goals now bring him up to a total of 151 with Madrid, a total that only nine players in the history of the club have reached, putting him amongst the top ten goal scorers in history.
The Portuguese star has racked up 114 goals in la Liga, 10 in the Copa del Rey, 23 in the Champions League and 3 in the Spanish Super Cup over the course of just three seasons with Madrid. CR7 has a goal average of nearly 50 per season.

If he keeps up this goal scoring average, at the end of the season he could move up into sixth place, exceeding the 178 goals by Gento and leaving other 'Blancos' legends such as Amancio, Butragueño and Pirri in his wake. Only Hugo, Puskas, Santillana, Di Stéfano and Raúl will be listed above him.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Еве ви ја изјавата:

Најдоверливите шпекулации, значи шпекулации се:
1. Ја спукал со Марсело !?!?!?
2. „Лут“ е на клубот заради тоа што не врши медиумски „притисок“ за тој да ја добие Balon D'Or, ко што тоа го прават овие од другата страна кои у секое интервју истакнуваат Меси, Иниеста бла бла.. Лут заради промоцијата од страна на клубот, ништо друго.

Под 1 немогуче, пошто не е „професионален“ проблем ко шо изјави он, под 2 е нешто сосема веројатно. Но нема никакво барање за трансфер...

Ипак, ја мислам дека не тролаат! :D

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Може е тажен поради тоа што наближува 1 година од смртта на неговиот татко 7 септември .. сепак може емоциите го совладале па заплакал .. не ми се верува дека ќе е до пари или некои глупости други и нема никакво заминување .

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Може е тажен поради тоа што наближува 1 година од смртта на неговиот татко 7 септември .. сепак може емоциите го совладале па заплакал .. не ми се верува дека ќе е до пари или некои глупости други и нема никакво заминување .
Кажа на видеово дека не е приватен проблем.

Член од
2 јули 2009
Мислења
340
Поени од реакции
395
Таткото на Роналдо е починат шуте во 2005 година.
Може Ирина го оставила :vozbud: (дај Боже :P)

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Cristiano Ronaldo je nesretan radi toga kako se uprava odnosi prema Ricardu Kaki. To je to! Ronaldo neće napustiti klub, samo traži od kluba da se ponašaju prema svakom igraču podjednako.
Повелете :)

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.818
Поени од реакции
10.171
Cristiano Ronaldo je nesretan radi toga kako se uprava odnosi prema Ricardu Kaki. To je to! Ronaldo neće napustiti klub, samo traži od kluba da se ponašaju prema svakom igraču podjednako.
Повелете :)
Затоа плачел 20 минути во соблекувална? Ептен емотивен дечково...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Па мош лаже од кај знаеш
Како може да лаже, кога вика дека и луѓето во клубот знаат зошто е несреќен и дека проблемот е на професионален план.

Иначе најголема глупост е тоа дека бил несреќен у врска со пари или слично. Многу се смени од кога дојде у Реал, Мадридистите го засакаа премногу и мислим дека не би ни помислил да прае олкава фама заради пари.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
НЕ е заради Кака бре!

Resumo rápido: CR7 ni está pidiendo más pasta, ni tiene problemas con NADIE del club ni le afectan problemas personales. Es otra cosa

Значи ни плата, ниту проблем со некого у клубот!

тоа што пишав со „неподдршката“ е 90%.

Затоа плачел 20 минути во соблекувална? Ептен емотивен дечково...
да да, сигурно плачел 20 минути... :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom